Gość: xmartax IP: 89.72.55.* 05.10.09, 10:09 Jestem bardzo ciekawa ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zaciekawiona Re: Co górale sądzą o Zakopower? IP: *.centertel.pl 05.10.09, 19:46 a co mogliby sadzic????:))) jak sadzisz ??? To nie jest kwestia tego czy Gorale czy Mazowszanie czy Wielkopolanie albo Slazacy, przeciez to jest Muzyka i albo sie komus podoba albo nie czyli to rzecz gustu, albo rozwazan dla krytykow muzycznych. Inaczej to jest taka pogaduszka o upodobaniach....ale... lider grupy z pewnoscia jest czlowiekiem zdolnym, tworczym i z kobiecego punktu widzenia atrakcyjnym, choc i tu zdania moga byc rozne:))) Ja muzyke proponowana przez Sebastiana w jednym przypadku lubie w innym nie bardzo...a ze ewidentnie ma korzenie wlasnie w gorach to jest oczywiste, a ze jest w wielu elementach ciekawsza od innych propozycji to tez jasne ( te inne to Skaldowie, Trebunie Tutki...zeby nie nudzic:))) Mnie sie wydaje, ze zakopower to jest istotny znak we wspolczesnej muzyce wywodzacej sie z gor...a czy zostanie na dlugo w pamieci? To zalezy od ....wlasnie ze tak...glownie od wszechpanujacej rozpropagowanej mody na nurty nie tylko w muzyce? usatysfakcjonowana? zaciekawiona jestem i ja co sadzisz o tej Muzyce Ty??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;)) Re: Co górale sądzą o Zakopower? IP: *.mobile.playmobile.pl 05.10.09, 20:24 a ja na ten przykład uważam muzyka cool a Sebastian;))ech niech mu będzie Sebastian...no to sobie powzdychałam i takie tam fajny chłopak z niego czy góral czy nie przystojniacha jeden hej;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sądecko.Górlka Zakopower! IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.10.09, 21:42 Jest bardzo dobrym zespolem,obecnie jednym z ciekawszych na runku, ba! Najciekawszym! Bo co tam inne chaltury jak Sebuś nam o zyciu tak pieknie spiewa! Uwielbiam "Musichal" i "Na 7" , druga jeszcze bardziej. Teraz marze o 3-ciej plycie. A sam Sebastian Karpiel-Bułecka- luuuuuuuudzie pokroic bym sie za niego dała! Moje wspaniałosci! Hej Sebuś ! Odpowiedz Link Zgłoś