Dodaj do ulubionych

Informacja Turystyczna?

13.03.13, 21:57
Poszłam wczoraj do IT przy ul. Kościeliskiej zapytać co można ciekawego robić z 4-latkiem z Zakopanem. Zadałam pytanie, czy są może jakieś pokazy gry na instrumentach ludowych, albo warsztaty malowania, czy coś podobnego?

Okazało się, ze moje pytanie było wysoce niestosowne. Pani w IT bardzo się zacietrzewiła i odpowiedziała (staram się w miarę mojej pamięci zacytować): "Proszę Pani teraz jest post i adwent i tu w Zakopanem bardzo trzymamy się tradycji, wiec ABSOLUTNIE NIC się tu o tej porze nie dzieje!!! Żadnego grania na instrumentach! Może sobie Pani pójść do Muzeum Tatrzańskiego, ale tam też nie ma żadnych warsztatów. Jeszcze raz powtarzaj jest post!"

Do dzisiaj nie mogę wyjść ze zdziwienia po tej wizycie.
Obserwuj wątek
    • poraj55 Re: Informacja Turystyczna? 14.03.13, 06:23
      Ale, że co? Że post czy, że dla 4 lata nie było wachlarza ofert rozrywkowych?
      Tak generalnie to w Zakopanem dla dzieci nie ma za wiele ciekawych propozycji i to niezależnie od kalendarza liturgicznego. Może Rabka raczej?
      • Gość: przeszlakowska1003 Re: Informacja Turystyczna? IP: *.nplay.net.pl 15.03.13, 14:20
        Poraj! dlaczego nie mogę się zalogować, co Wyście namodzili z Morfim?Dlaczego nie mogę skorzystać z poczty na żaden nick?Dlaczego pojawia mi sę często info: :

"ten komputer został zablokowany
        - pytam przez kogo?

" MP-446F731COEE1/Mama lub administrator mogą odblokować ten komputer"

Wstawiam swoje hasło i nie odblokowuje, co jest śmiem zapytać. Dzwoniłam do f-my nplay i hgw...Oni tylko forsę biorą i świadczą usługi internetowe. Reszta ich nie obchodzi. Czy to T o r a mnie dopadła , bo już się kiedyś odgrażała. Zrób coś albo poradź, dlaczego czytam, ze komputer niezarejestrowany? Dlaczego nie wchodzę na pocztę nplay???
        • poraj55 Re: Informacja Turystyczna? 15.03.13, 16:29
          Czy Ty myślisz, że my z Morfim to jacyś czarnoksiężnicy z krainy Oz jesteśmy żeby Ci takie siurpryzy wyczyniać? Pomóc tez nie potrafię, jedynie mogę Ci radzić abyś dała tego swojego kompa to jakiegoś fachowego i solidnego przeglądu.
          • Gość: przeszlakowska1003 Re: Informacja Turystyczna? IP: *.nplay.net.pl 15.03.13, 19:14
            No, cóż, dziękuję, już mi ktoś radził (chyba ktoś z Megatech), żebym wezwała policję... Ale nie mam do nich zaufania, że oni coś umieją. he, he. Trudno, może wytrzymam do końca umowy, z firmą nplay , a potem obaczym. Nie dostaniecie już żadnych wieści i tyle. Ciekawe, że kiedy loguję się w bibliotece - to wchodzę na Forum i na Fotoforum, ale zdjęć nie wprowadzę , bo je mam na dysku u siebie. Przyjaciele, psia mać...Poradzili dla siebie.
            • morfeusz_1 Re: Informacja Turystyczna? 16.03.13, 17:01
              Gość portalu: przeszlakowska1003 napisał(a):
              Przyjaciele, psia mać...Poradzili dla siebie.

--
              Dla twojej wiadomości
              wysłałem maila na pomoc@agora.pl wczoraj

użytkownik Gazeta.pl <morfeusz_1@gazeta.pl>
              17:40 (23 godz. temu)

do pomoc
              Witam

W dwóch sprawach swojej i gaździny bo mi żyć nie daje

Po pierwsze - mailowo poinformowaliście mnie że otrzymam informację w tej kwestii - wysłałem tak jak adminka prosiła

forum.gazeta.pl/forum/w,299,142076559,142076559,Dlaczego_nie_widze_profili_dodanych_do_znajomych.html
              Do tej pory amba w temacie.

Druga sprawa - to co mam odpowiedzieć ciupażce , nie jestem wielbłądem w co nie wierzy , dajcie bezpośrednio w tym wątku który zapodałem będzie prościej dlaczego ma bana . Dla ułatwienia do poczty jakiejkolwiek to ona nie zagląda pisze niezalogowana teraz
              wcześniej ciupazka kierpcosek,przeszlakowska z numerami nie wiem iloma

forum.gazeta.pl/forum/w,170,143184325,143223629,Re_Informacja_Turystyczna_.html
              telo
            • mmagi Re: Informacja Turystyczna? 18.03.13, 10:34
              w tej Bibliotece na Krzeptówkach???
    • morfeusz_1 Re: Informacja Turystyczna? 15.03.13, 17:47
      ngaba napisała:

> Poszłam wczoraj do IT przy ul. Kościeliskiej zapytać co można ciekawego robić z
      > 4-latkiem z Zakopanem. Zadałam pytanie, czy są może jakieś pokazy gry na instr
      > umentach ludowych, albo warsztaty malowania, czy coś podobnego?
      >
      > Okazało się, ze moje pytanie było wysoce niestosowne. Pani w IT bardzo się zaci
      > etrzewiła i odpowiedziała (staram się w miarę mojej pamięci zacytować): "Proszę
      > Pani teraz jest post i adwent i tu w Zakopanem bardzo trzymamy się tradycji, w
      > iec ABSOLUTNIE NIC się tu o tej porze nie dzieje!!! Żadnego grania na instrumen
      > tach! Może sobie Pani pójść do Muzeum Tatrzańskiego, ale tam też nie ma żadnych
      > warsztatów. Jeszcze raz powtarzaj jest post!"
      >
      > Do dzisiaj nie mogę wyjść ze zdziwienia po tej wizycie.

bialystok.gazeta.pl/bialystok/1,35235,13570205,Arcybiskup_Sawa__Swiat_nie_ceni_postu_i_nie_rozumie.html#TRLokBialTxt
    • mmagi Re: Informacja Turystyczna? 18.03.13, 10:35
      to był moher z pisu:)))
      • morfeusz_1 Re: Informacja Turystyczna? 18.03.13, 21:40
        i ty brutalu przeciwko mnie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka