ciupazka Re: Z gory jedz,na.. 07.03.05, 20:54 ... babe zie nie obziyroj, nowysyj spadnie! Hehe... Cosi Ci wesoło Dunajyc! Telo. Pozdr. p.s. A nos fce zakurzyć i zaduć, zima po pieronie a Pon Bócek ryktuje jesce mrozy. Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Z gory jedz,na.. 07.03.05, 23:41 O babie tom nie pomyslol,hehe,ale myslym ze jak fce jechac to sie musi trzimac. A nie za nieskoro to na zime?Przecie do kalyndarzowyj wiesny juz niedaleko. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Z gory jedz,na.. 08.03.05, 08:57 ...nie wies, ze kie baba z wozu to koniusiom lzyj? Nie godajęcy o Wos, hehe...Przybacujym se , jako my jeźzdziyli z Poronina na Bańskom do rodziny i nie roz nos wytrzepało ze sonek do śniegu, teroz piykne drogi som jest i ni mo prawa. A z tom wiesnom kalyndorzowom to nie tak ...Wartko jyj nie bedzie. Trza sie brać na narty na święta Wielgiyj Nocy, nie inacyj, moi juz sie ryktujom na Chopok. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Z gory jedz,na.. 08.03.05, 22:00 Cosi sie mi widzi ze bedzies miec racyjom z tom wiesnom,u mnie tyz zimno,juz downo takiego marca nie bylo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Z gory jedz,na.. 13.03.05, 14:06 A poźryj se na Zokopane na wątek Kazika, i od niego fotki co sie porobiyło w sobote w Szpindlerowym Młynie, aut nie było widać, ka cyje, odpocynek mieli piykny, hehe... To jesce u nos nie jest tak źle. Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Z gory jedz,na.. 07.05.05, 19:16 ...na babe wjedź, bo piykno, nei juz wiesna, hehe: upload.wikimedia.org/wikipedia/ca/thumb/7/7b/150px-Venus_Willendorf.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Z gory jedz,na.. 08.05.05, 17:14 Ne moze i piykno,ale to moze w noc Listopadowom,jak be cma. Odpowiedz Link Zgłoś
uriel1 Re: Z gory jedz,na.. 08.05.05, 22:01 Nie zgadzam się z dunajcem. Piękna jest. Ma wszelkie atrybuty kobiecości - i to mozno zarysowane. :o) Nie wypieraj się dunajec atawistycznych samczych odruchów zachwytu. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Z gory jedz,na.. 08.05.05, 22:16 Oglądaliście może w tvn 24 wybory miss piękności puszystych pań i wybraną miss Jambo? 110 kg żywej wagi i wypisz wymaluj powyższa artystyczna piękna pani, którą Wam popdałam. Wraca moda na kobietki puszyste! Tak, tak, takie mają na czym siedzieć i czym oddychać, a jak przy nich ciepło, hehe... Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Z gory jedz,na.. 09.05.05, 22:26 Masz racje Ciupazka,na czym siedziec,czym oddychac,ale kiedys w kronice kryminalnej czytalem o wypadku ,ze chlop sie udusil miedzy piersiami zony,bo tez byla "za" duzo puszysta,co prawda on byl no po gorzale,ale czy to cos zmienia?Ja nie mowie ze nie lubie{musze},jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Z gory jedz,na.. 09.05.05, 22:19 Nie wypieram sie niczego,ze kobiecosci ma mocno zarysowane ,fakt,ale hmm,ale, choc nie powiem ze nie ,jak by przyszla ochota."Jak przyjdzie ochota to i pies kota wychrobota"Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Z gory jedz,na.. 11.05.05, 00:43 ...na babe sie przypotrz! Ta juz Ci sie napewno zwidzi i ochota Ci tyz przydzie, hehe, nie ino Tobie... rozrywka.krakow.pl/znalezione/asf/SMTSFLSH2.swf Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Z gory jedz,na.. 16.05.05, 18:23 ...końcu...babe z wozu zruć, Tobie i kónickom bee lzyj, hehe (głośniki): www.onlinewahn.de/b34.htm Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Z gory jedz,na.. 16.05.05, 22:01 Cosi sie mi widzi ze ta baba byla naprowde ciynzko,hihi Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Z gory jedz,na.. 05.10.05, 18:50 A teroz w góry jedź! Choć wirtualnie, zaprosom Cie dunajyc 1 : www.jubi.buum.pl/pl_2_g-tatry-panoramy-2004_19.html Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Z gory jedz,na.. 06.10.05, 01:26 Hej,gory nase gory,hej gory i doliny Hej najpiekniejsze w swiecie.... ................................gorolecki Odpowiedz Link Zgłoś