ciupazka 13.03.05, 21:06 Cas im sie przyjrzeć! RELIGA www.watra.pl/rozne/religa/index.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciupazka Re: <><> K A N D Y D A C I ... 13.03.05, 21:22 GERTYCH czysty jak łza... www.lpr.pl/?sr=!czytaj&id=1747&dz=kraj&x=0&pocz=170&gr= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: <><> K A N D Y D A C I ... IP: *.it-net.pl 14.03.05, 07:32 Prawidłowo - kupa śmiychu, następni? Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: <><> K A N D Y D A C I ... 14.03.05, 08:34 ciupazka napisała: > GERTYCH czysty jak łza. Przekręcanie nazwiska syna przyszłego prezydenta RP a ne wykluczone,że premiera IV RP mało eleganckie To tak jakby pisać zamiast ciupazka -ciulazka;) Prawidłowe nazwisko-GIERTYCH;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: <><> K A N D Y D A C I ... 14.03.05, 08:49 Mos racje, literówka mnie prześladuje(z wartkości), nie piyrsy roz, wybocom mi! Hale wycuwom, ześ Ty za nim!!! Kie mi sie napisało przy posłance z Samoobrony nie tak, toś nie protestowoł, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzunia Re: <><> K A N D Y D A C I ... 14.03.05, 09:21 gertyś jest świetnym kandydatem. jeszcze paru innych jest niezłych i sam nie wiem kogo by tu... plastikowa lady... l.bubel-ach jak kocha te polskie... a tak poważnie jedna pani ,ale ona by nie chciała.--ŁĘTOWSKA. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: <><> K A N D Y D A C I ... 14.03.05, 09:33 .... L E P P E R ... Z Lepperem trza sie bić i wygrać!!! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=170&w=11110435 Odpowiedz Link Zgłoś
czyzunia Re: <><> K A N D Y D A C I ... 14.03.05, 09:40 ja tam sie z nim bic nie bede on jakiś bokser czy jakoś tak. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: <><> K A N D Y D A C I ... 14.03.05, 10:15 Som jest jesce : STARE BLAZNY OSZOŁOMY WYJADACZE NOWE BUBLE GAMGSTERZY KONFIDENCI RYDZYKI ROLNICY RZEMIEŁŚNICY HANDLOWCY i BANKOWCY Nie wiym, cy juz tu som jest syćka. Trza nom wybrać ludzi prawyk, moralnie nie umoconyk w gnoju, wybitnyk fachowców. Kogo widzicie GOSPODARZEM POLSKI he? We ftoryj PARTYJI? A moze precki z Partyjami? Wybiyromy REGIONAMI, z kozdyj partyji w Regionie niek stanom w szranki do REGIONOWEJ walki. Dlo dobra POLSKI! He??? Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: <><> K A N D Y D A C I ... 14.03.05, 16:25 ciupazka napisała: > Hale wycuwom, ześ Ty za nim!!! Kie mi sie napisało przy > posłance z Samoobrony nie tak, toś nie protestowoł, hehe. Coś na starośc z tym cuciem u Cia cosik nie tak.I z pamięcią tyz niy.Kiejś mnie w sztabie Leppera już umieszczałaś ,teraz w LPR?Cosik ca wybrać. W sumie to Podhale katolickie powinno być za Giertusiem,cyz ni? Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: <><> K A N D Y D A C I ...D. TUSK !!! 15.03.05, 18:53 Hepik napisoł:W sumie to Podhale katolickie powinno być za Giertusiem,cyz ni? Wyobroź se, ze nie. My za PO, PiS i PSL, no moze LPR troske... .REŚTA SIE NIE LICY... Tu sie głosy ozprosom. Nie piyrsy roz, nie licęcy oszołomów. Tusk, Zyta Gilowska, Rokita, Ziobro to som jest Ci! A z cyrwonyk? Uwidzimy... Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: <><> K A N D Y D A C I ... 16.03.05, 22:05 hepik1 napisał: > ciupazka napisała: > > > Hale wycuwom, ześ Ty za nim!!! Kie mi sie napisało przy > > posłance z Samoobrony nie tak, toś nie protestowoł, hehe. > > Coś na starośc z tym cuciem u Cia cosik nie tak.I z pamięcią tyz niy.Kiejś mnie > w sztabie Leppera już umieszczałaś ,teraz w LPR?Cosik ca wybrać. > W sumie to Podhale katolickie powinno być za Giertusiem,cyz ni? Narazie sondaż OBOP-u tyz Cie widzi Samoobronie i LPR, hehe : Gdyby wybory do parlamentu odbyły się na początku marca wygrałaby je Platforma Obywatelska, na kolejnych miejscach znalazłyby się: Samoobrona, Prawo i Sprawiedliwość oraz Liga Polskich Rodzin - wynika z najnowszego sondażu TNS OBOP. Ośrodek przedstawił ankietowanym dwie listy z nazwami partii; na jednej obok innych umieszczono Unię Wolności, na drugiej - w miejscu UW pojawiła się nowo tworzona Partia Demokratyczna. W pierwszym przypadku na Platformę Obywatelską chciało głosować 24 proc. ankietowanych. Kolejne miejsca zajęłyby: Samoobrona (16 proc.), Prawo i Sprawiedliwość (12 proc.), Liga Polskich Rodzin (11 proc.), SLD (10 proc.), PSL (8 proc.), Unia Wolności (7 proc.) Do Sejmu weszłaby też Socjaldemokracja Polska uzyskując 5 proc. poparcie. Z przeprowadzonej przez TNS OBOP symulacji wynika, że przy takim poparciu dla poszczególnych ugrupowań podział mandatów w Sejmie wyglądałby następująco: PO miałaby 118 posłów, Samoobrona - 83, PiS - 64, LPR - 60, SLD - 44, PSL - 42, Unia Wolności - 36, SdPl - 11 posłów, byłoby też dwóch posłów mniejszości niemieckiej. W drugim przypadku, gdy w ankiecie zamiast Unii Wolności umieszczono Partię Demokratyczną, wybory wygrałaby również Platforma Obywatelska z 23 proc. poparciem. Kolejne miejsca zajęłyby Samoobrona 16 proc., Prawo i Sprawiedliwość - 12 proc., Liga Polskich Rodzin 10 proc., SLD - 9 proc., PSL - 9 proc., Partia Demokratyczna - 6 proc. Do Sejmu weszłaby też Socjaldemokracja Polska uzyskując 5 proc. poparcie. Podział mandatów w Sejmie wyglądałby wówczas następująco: PO - 127 posłów, Samoobrona - 84, PiS - 64, LPR - 52, SLD - 42, PSL - 43, Partia Demokratyczna - 27, SdPl - 19 posłów oraz dwóch posłów mniejszości niemieckiej. 29 proc. pytanych przez TNS OBOP zdecydowanie wzięłoby udział w wyborach. Raczej poszłoby głosować 25 proc. Zdecydowanie nie wzięłoby w nich udziału 27 proc., a 13 proc. raczej nie poszłoby do urn - wynika z sondażu TNS OBOP. TNS OBOP przeprowadził badanie w dniach 4-8 marca, na reprezentatywnej, losowej 944-osobowej próbie dorosłych Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Zbigniew Religa 14.03.05, 17:16 Kardiolog z niego już ździybko stary No a polityk? - Zdo sie niyjary. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Zbigniew Religa 14.03.05, 17:16 No ja - na szpicy łon już terozki Zdo sie pić przestoł i bardzi boski. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Marek Borowski 14.03.05, 17:17 "Borowikami" kraj nom se mnoży Sztartnońć w Belweder łon se łodwoży? By być na fali sprobować czeba Z łodkrytym czołym siyngnońć do nieba. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Roman Kluska 14.03.05, 17:18 Poznoł już beamtrow siyła Dyć go łona niy zdusiyła. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Zbigniew Ziobro 14.03.05, 17:19 Czy to koncepcyjo dobro? Prezydyntym Zbigniew Ziobro. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Jolanta Kwaśniewska 14.03.05, 17:21 Choć pedziała już że "niy" Dyć po prowdzie - kto jom wiy? Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Jerzy Gorzelik 14.03.05, 17:23 Na Ślonzek łon by niy wypioł rzyci Chciołby regiony we Polsce sklycić. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Maciej i Roman Giertychowie 14.03.05, 17:25 "Tandym rodzinny" Fater prezydyntym a syn na prymiera Pisano rodzinie jest wielko kariera Przeca jejich gwiozdka coroz bardzi blyszczy Choć gowy jo niy dom za to że sie zyszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Jan Maria Rokita 14.03.05, 17:26 Jan Maria Rokita Djoboł baba i chop razym W pili Polska - bez łobrazy. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Donald Tusk 14.03.05, 17:29 Platforma do zesla gno W Tusku tuza łona mo? Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Lech Wałęsa 14.03.05, 17:30 Ze Noblym możno trza prezydynta Po co po Gdańsku mo sie durś pyntać? Niychej prziwito go zaś Warszawa Dlo nos tyż bydzie jakoś zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Lech i Jarosław Kaczyńscy 14.03.05, 17:31 Kery erbnie stolec? -Narodu w tym wola Drugi niych łobsadzi "piyrszy damy" rola. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Andrzej Lepper 14.03.05, 17:33 Kurde - jak mu to niy trzaśnie Pewno gwiozdka jego zgaśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Kazimierz Kutz 14.03.05, 17:34 Na "landowie" cnota stracioł Belweder by ubogacioł Ło stosunki ze Niymcami Coś szkryfniecie tukej sami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: BRAWO ... BRONEK !!! IP: *.it-net.pl 14.03.05, 18:46 Wapaniałe, cudne rysy charakterów fraszką nasyk kandydatów do tronu. Dzięki Bronku! BRAWO BRONEK rym trza trzymać! Kandydaci zaś niek wiedzom, co o nik myślimy, cytajom i patrzom!!! Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Włodzimierz Cimoszewicz 15.03.05, 11:06 Zdo sie - "niy chce ale musi" -Już we swoji piersi dusi. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Włodzimierz Cimoszewicz 16.03.05, 08:45 No, no, kandydaci a kandydaci... Czy to napewno nasi? Hehe... www.giertych-stop.kom.pl/photogallery.php?photo=27 Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: K A N D Y D A C I ...GIERTYCH 16.03.05, 08:58 ciupazka napisała: > No, no, kandydaci a kandydaci... Czy to napewno nasi? Hehe... > > > www.giertych-stop.kom.pl/photogallery.php?photo=27 D o w c i p y o GIERTYCHU Druga w nocy. Do drzwi Romana Giertycha puka facet. Czego pan chce o tak późnej porze? Chcę wstąpić do Ligi Polskich Rodzin i to od zaraz. Panie, jest druga w nocy! Przyjdź pan jutro rano do biura poselskiego, to się pan zapiszesz, przynieś pan zdjęcie i nie będzie problemu. Nie ma mowy, ja chcę teraz i już, od zaraz. Zdjęcie mam przy sobie... Ale panie, daj pan spokój. Nie mam w domu druków, pieczątek... Przyjdź pan rano do biura. Nie ruszę się stąd, do rana będę stał aż zostanę członkiem LPR! Facet przekomarzał się tak przez godzinę, w końcu Giertych zmiękł, wyciągnął z szafki wszystkie niezbędne dokumenty, gość je wypełnił, otrzymał legitymację i zadowolony jak dziecko już miał iść do domu, gdy Giertych zatrzymał go i pyta: Dlaczego panu tak zależało na wstąpieniu w szeregi Ligi Polskich Rodzin? A bo, panie, to było tak: wróciłem wcześniej niż było planowane z delegacji, wchodzę do domu, patrzę: żona bzyka się z sąsiadem. Wchodzę do pokoju córki, a ta ostro zabawia się, z dwoma facetami na raz, z czego jeden był Murzynem. Wpadam do pokoju syna, a ten w najlepsze ze swoim kolegą z ławki... Stanąłem więc na środku mieszkania i wrzasnąłem na całe gardło: To ja wam, k...a, teraz wstydu narobię!!! Roman Giertych czyta w kościele Pismo Święte: ... i zaprawdę powiadam wam, że SLD widzi źdźbło w oku opozycji, a nie widzi Belki we własnym... Dlaczego Kulczyk leczy sie za oceanem? Bo Giertych nie potrafi pływac Dlaczego Giertych i Kulczyk spotkali się na Jasnej Górze? Bo tam najłatwiej o zmiłowanie boskie. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: K A N D Y D A C I ...GIERTYCH 16.03.05, 22:45 Giertych, Giertych, Giertych... giertych.pl/ precki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: K A N D Y D A C I ...Kalinowski 27.06.05, 18:12 chłopek roztropek.... odpada Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: K A N D Y D A C I ...Kalinowski 28.06.05, 01:00 Cimoszka jak znarowiona kobyłka - raz daje raz nie daje. Borowski? To samo. Kalinowski??? Krygują sie imć "elektorzy" od 7 boleści jak ten pająk nad szklanką wody - jak tu się spuścić żeby nie wpaść. A niech ich jasny piorun! Alternatywa? Hatra albo jo! ;o) R. ;o))) Dziś prawdziwych facetów już nie ma? Są! Ale nie mają nic do gadania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c_n Re: K A N D Y D A C I ...Roomtsays IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 09:46 Roomtsays to zdecydowanie mój kandydat i cieszę się, że zdecydownie i po męsku zgłosił swoją kandydaturę, ubiegając Cimoszkę:)) Jego plan "śmigłowego" systemu wynagradzania członków rządu sejmu i senatu uważam za nowatorski i genialny w swej prostocie i skuteczności! Natomiast alternatywę Roomtsays lub Hatra uważam za krzywdzącą dla mojego kandydata. Hatrę można zestawiać jedynie ze Stanem Tymińskim bo startują w jednej kategorii - " oszołom z importu":)) ROOMTSAYS NA PREZYDENTA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hatra Re: K A N D Y D A C I ...Roomtsays IP: *.sympatico.ca 28.06.05, 11:22 Re: K A N D Y D A C I ...Kalinowski Autor: roomtsays Data: 28.06.2005 01:00 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz Cimoszka jak znarowiona kobyłka - raz daje raz nie daje. Borowski? To samo. Kalinowski??? Krygują sie imć "elektorzy" od 7 boleści jak ten pająk nad szklanką wody - jak tu się spuścić żeby nie wpaść. A niech ich jasny piorun! Alternatywa? Hatra albo jo! ;o) R. ;o))) Dziś prawdziwych facetów już nie ma? Są! Ale nie mają nic do gadania! ****************************************************************************** Brawo ! Nareszcie glos rozsadku. Hatra Hatra najlepsza na ten tragiczny czas. Sama przeszla wiele, razem z narodem polskim cierpi ! ******************************************************************************* Latwiej przeniesc Giewont na Wiejska, niz poruszyc serca ludzkie, ale doczekalam sie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hatra Re: K A N D Y D A C I ...Kalinowski IP: *.sympatico.ca 28.06.05, 11:18 Re: K A N D Y D A C I ...Kalinowski Autor: roomtsays Data: 28.06.2005 01:00 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz Cimoszka jak znarowiona kobyłka - raz daje raz nie daje. Borowski? To samo. Kalinowski??? Krygują sie imć "elektorzy" od 7 boleści jak ten pająk nad szklanką wody - jak tu się spuścić żeby nie wpaść. A niech ich jasny piorun! Alternatywa? Hatra albo jo! ;o) R. ;o))) Dziś prawdziwych facetów już nie ma? Są! Ale nie mają nic do gadania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hatra Re: K A N D Y D A C I ...Kalinowski IP: *.sympatico.ca 28.06.05, 14:11 e-politicus.net/viewtopic.php?t=361&start=3915 Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: K A N D Y D A C I ...Cimoszewicz :) 28.06.05, 20:59 Cimoszko, a jego zastepcą ma być Jolanta Kwaśniewska Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: K A N D Y D A C I _ Przebierańcy! 30.07.05, 15:34 I to fto? Profesorowie? I za kogo? Za ...g ó r o l i !!! Paranoja. NIC z tego Profesorze Religa! Pilnowacke róbcie nasyk serdusek, wystarcy, jaze nad to! www.wyborczy.pl/zdjecie.php?id=72 Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: K A N D Y D A C I _ 02.09.05, 14:26 Zdjęcie prof, Religi usunęli? A cym to grzysyło? Kapelusym goralskim, nie prof. dojrzały cłek i pcho lytrzok TUska(PO) Dzięki bogu dwa konicki juz ciągnom... Wioooooo, hejta!!!! Wioooo! Pomozecie pchać? MUS! "Wóz zwany Polską ugrzązł w błocie. Cimoszewicz chce go cofnąć. Ja - przepchnąć do przodu. A Lech Kaczyński - zbadać, czy winny jest woźnica, konie czy pękło koło. " Gazeta Wyborcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: K A N D Y D A C I my zbója wybrali_ IP: *.it-net.pl 05.09.05, 15:54 ... a cy bee zbójowoł to uwidzimy : www.tygodnikpodhalanski.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=1426 Odpowiedz Link Zgłoś