casper_ 25.04.05, 10:29 Bardzo proszę o info czy TO istnieje www.viva-maria.net.pl Jakoś nie bywałam w tamtej okolicy podczas pobytów w Zakopanem a nie chcę wtopić kasy na zaliczkę :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bolek Re: Prośba do znających Zakopane IP: *.it-net.pl 25.04.05, 18:57 Nie polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Istnieje :) Re: Prośba do znających Zakopane IP: *.lodz.msk.pl / *.devs.futuro.pl 08.05.05, 22:54 Czesc! Ja wlasnie wrocilam stamtad z weekendu ! Bylo super. Nie tylko istnieje ale jest extra- byl basen , jacuzzi i sauna, a apratament taki jak na zdjeciu. Natomiast nie znam tej strony ktora wymieniles :/. Polecam Ci ich strone oficjalna, ja z niej rezerwowalam ... www.viva-maria.e-zakopane.info Odpowiedz Link Zgłoś
andszym Re: Prośba do znających Zakopane 08.05.05, 23:02 Tez bylem w tym obiekcie. Bardzo fajnie. Jesli chcesz wybrac cos ciekawego to polecam ten adresik: www.viva-maria.e-zakopane.info/index.php?id=apartamenty Tam sa apartamenty ze zdjeciami i opisami. Ja bylem w apartamencie Slonecznym. Jest naprawde w wysokim standardzie, polozenie jest dogodne - z dala od halasu w centrum Zakopca. Swietne powietrze. Jak jest brzydka pogoda lub po calodziennej wedrowce po tatrach mozna sie zrelaksowac w basenie i jacuzzi... a dla zmarzlakow jest sauna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: Prośba do znających Zakopane IP: *.broker.com.pl / *.broker.com.pl 22.05.05, 14:35 Trza zapewne miec troche kasy, zeby sobie pozwolic na takie cos :) Ja tam znam miejsce, gdzie sa noclegi po 15 zl i jest bardzo zadowolony. Korzystam z tego miejsca juz od 2 lat, teraz 3 rok :) Odpowiedz Link Zgłoś
marzenajm Re: Prośba do znających Zakopane 07.07.05, 14:58 Peter mógłbyś dać mi jakiś namiar na swoją kwaterę? potrzebuję czegoś taniego dla siebie i córki w sierpniu, nie potrzebuję wygód, nie jadę w góry leżec w basenie. Będę bardzo wdzięczna, obdzwoniłam wiele adresów, ale ceny są zupełnie inne niż podają w internecie;-( Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Prośba do znających Zakopane 07.07.05, 15:01 Wszędzie drożej... na to nie ma rady, tanio trzeba szukać dalej od Zakopanego! Odpowiedz Link Zgłoś
marzenajm Re: Prośba do znających Zakopane 07.07.05, 15:09 chyba masz rację, ostatnio byłam w Kościelisku, teraz chciałam bliżej dworca PKP;-)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś