19.07.05, 12:48
Tak jak każda osoba tu się pojawiająca przekazujesz ciekawe, bo własne
spostrzeżenia na rzucane tutaj tematy i rozwijane wątki.

Postawa "nie, to nie" zupełnie do ciebie nie pasuje. Prosze.
Piszę tutaj, bo sprawa dotyczy tego forum.
Obserwuj wątek
    • szarka_el Re: Szarka 19.07.05, 14:00
      no i zatkało mnie
      chyba żeby odetkać
      :)
      • dunajec1 Re: Szarka 19.07.05, 21:28
        Ja pomoge odetkac,chetnie ,a szczerze mowiac to czemu Cie zatkalo?
        • uriel1 Re: Szarka 21.07.05, 19:08
          Ja odpowiem. Szarke zatkało ze wzburzenia, bo jestem wredny i znowu
          plotkuję!!!!!
          Szarko - dzieki. ;o)
          • szarka_el Re: Szarka 21.07.05, 19:27
            to jednak prawda, że faceci sa bardziej plotkarscy od kobiet?!
            :)))
            • uriel1 Re: Szarka 21.07.05, 21:01
              A wobec czego masz wątpliwości?
              Plotkowania, czy męskości?
              Hiiiiiiiiiiihihihi

Oczywiście, że faceci duzo mówią. Nazywają to "kładzenim kawy na ławę" i "nie
              ukrywaniem niczego, by oczyścić atmosferę". Polega to na natychmiasowym
              artykułowaniu wszystkich skojaezeń, jakie im przychodza do głowy.
              Kochasz nas nadal, Szarko?
              • szarka_el Re: Szarka 21.07.05, 21:29
                co to za pytanie?! jasne, że Was kocham :)))
                Ty bys sie Uriel na sapera nadawał - rozbrajałbyś najgorsze miny ;)
                • dunajec1 Re: Szarka 21.07.05, 21:45
                  Moze masz racje Szarka,a jak by sie pomylil to tylko raz,hihi.
                  • uriel1 Re: Szarka 21.07.05, 21:52
                    Ależ z ciebie dunajec - łobuż.
                    A niby dlaczego miałbym sie pomylić?
                    Do cech męskich oprócz wcześniej wymienionych - przypomnę jeszcze, ze się
                    lubimy z leka chwalić.
                    No więc - ja tam nieomylny bywam.......

;o)
                    • dunajec1 Re: Szarka 22.07.05, 02:14
                      Szarka napisala,ze bylbys dobrym saperem,no to ja mowie ze saper to myli sie
                      tylko raz,prawda?Heh.
                      • dunajec1 Re: Szarka 24.07.05, 06:46
                        Widzisz szarka,my Ciebie lubimy,a Ty.....?
                        • szarka_el :))) 24.07.05, 10:20
                          Dunajce toć ja Was lubie - bardzo :)))
                          Gdybym nie lubiła tego forum i ludzi tu piszących, to pewnie nie było by mnie
                          ani widać ani czytać. hehehehe
                          pozdrowienia :))))
                          • ciupazka Re: :))) 24.07.05, 10:54
                            Ty szarka im nie wierz, chytre liski, pisać im sie nie chce, to Ci
                            kadzom, hehe. Mnie sie juz znudzila rolas lokomotywy. Jo juz nie bede
                            zaziyrać. Niek sie sami ćwicom i uwidzom wreście, ze to nie som jest żarty.
                            Hej! I bywojcie!
                            • dunajec1 Re: :))) 24.07.05, 16:04
                              Ciupazko,Ciebie ja tez lubie,zagladaj na to forum,please!
                            • redykolek Re: :))) 24.07.05, 16:17
                              Ja też Was lubię :))) A dzisiaj byłem na wycieczce (przeszedłem z Klikuszowej
                              przez Buflak na Kowaniec), więc nie mogłem pisać.
                              • dunajec1 Re: :))) 24.07.05, 16:35
                                No to zrobiles pare kilometrow,mnie by sie nie chcialo.
                              • redykolek Re: :))) 24.07.05, 17:29
                                ... i przez Marchwianą Górę (czy też Marfianą, jak kto woli). I borówek
                                nazbierałem. A wielkie były (z grzybami gorzej).
                                • redykolek Re: :))) 26.07.05, 13:54
                                  Wczoraj natomiast penetrowałem okolice Lipnicy Małej. Grzybów dużo (grzybiarzy
                                  także).
                            • uriel1 ciupazka - nie strasz 24.07.05, 17:22
                              ciupazka napisała:
                              > Jo juz nie bede zaziyrać. Niek sie sami ćwicom i uwidzom wreście, ze to
                              nie som jest żarty.

Nie demonizuj. Pisanie na forum ma być przyjemnością i wynikać z ocohty albo i
                              chęci. :o)
                              Skoro to dla Ciebie taka katorga - to Ci współczuję.
                              A co do redykołka - Ty! A gdzie masz zdjęcia z wyprawy? Pokaż, to może dunajec
                              zmieni zdanie i sam się wybierze. :o)
                              • redykolek Re: ciupazka - nie strasz 24.07.05, 17:31
                                Zdjęcia? Zrobiłem tylko jedno, więc na wiele by się i tak nie przydało.
                                • szarka_el puffffff 24.07.05, 21:53
                                  ale jestem padnięta :))))
                                  • dunajec1 Re: puffffff 24.07.05, 23:54
                                    A to czemu?
                                    • szarka_el :) 26.07.05, 06:31
                                      coś znowu widzę aktywność spada...
                                      Ja co prawda na urlopie, ale w kurorcie swoim. heheheee
                                      Ludzisków najechalo coniemara - i sobie współczuję w życiu codziennym. Dzisiaj
                                      trza mi zapychać na targ - zobaczyć co się zmieniło i jakie tu dobra - chiałam
                                      napisać dają, ale niestety sprzedają.

:) pozdrowienia
                                      • ciupazka Re: :) 26.07.05, 14:24
                                        A moze byś wziyna rzyć w gorzść i do nos sie rusyła?
                                        • redykolek Re: :) 26.07.05, 15:13
                                          "Do nos" to znaczy gdzie? Przecież Szarka jest "u nos" i dobrze jej tu, prawda?
                                          • ciupazka Re: :) 26.07.05, 15:35
                                            U nos to nie zawse znacy "u nos" "U nos" to na Podhalu, narazie "u
                                            nos" jest roomtsays(pod Wawelem) to prawie u nos, hehe. Doł znać na F.Z.
                                            Cosik mi sie widzi, abo mi sie zdaje, ze i jo ruse rzyciom "do nos",
                                            a nie na Forum do Wos, hehe... Niek Szarka rusy "do nos" na Podhale! Na
                                            wybory nojśwarniyjsyj górolecki w Bołym Dunajcu. Kansi jom zmieścimy, jak
                                            trza bedzie. Hej!
                                            • dunajec1 Re: :) 26.07.05, 21:46
                                              Tys tak godom,prowda.
                                              • szarka_el Re: :) 26.07.05, 23:13
                                                Alem sie uśmiała! Taka nadmorska Góralecka! No - jak u nas ciupagi sprzedają -
                                                to juz się dziwić nie ma czemu :)))
                                                W górki to ja chyba w tym roku nie pojade - ruszam jutro do Gdańska. :)))
                                                Dzięki za zaproszenie - chciała by dusza do raju, ale sie nie da, oj nie da -
                                                urlop też przerywany smyczą - znaczy się telefonami. Głupiego robota!
                                                Dzisiaj ustrojstwo mało co nie popłynęlo z wodą w WC - ze złości!
                                                Ale rozsądek ją uratował - obiecała, że się więcej nie odezwie - ale przyznam -
                                                kłamała. Ostrzegam - nie wierzcie komórkom - jednokomórkowcom - mówimy nie!
                                                Różnym jednokomorkowcom.

Pozdrawiam :))))
                                                • dunajec1 Re: :) 27.07.05, 01:36
                                                  A nie mowilem?Do kosza telefony jak jedziemy na urlop.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka