ciupazka 03.08.05, 12:57 Zapraszamy na imprezy : www.gwiazdy2005.glt.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciupazka Re: .....GWIAZDY pod TATRAMI 2005... 03.08.05, 13:07 Program w ZAKOPANEM: www.gwiazdy2005.glt.pl/ Pytomy piyknie, nie pozałujycie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: .....GWIAZDY pod TATRAMI 2005... 03.08.05, 13:11 Poniżej przedstawiamy program ramowy imprez, które odbędą się w Zakopanem, w ramach programu "Gwiazdy pod Tatrami 2005". PIĄTEK - 5 sierpień 2005 r ok. 19.30 - przyjazd Reprezentacji Artystów Polskich do Zakopanego 21.00 - Watra Góralska - Karczma DUJAWICA - Polana pod Nosalem - z udziałem gości z Reprezentacji Artystów Polskich - dla gośći: grill, kiełbaski, piwo SOBOTA - 6 sierpień 2005 r 13.00 - spotkanie z Reprezentacją Artystów Polskich na Krupówkach - taras Hotelu Sabała (czas trwania ok. 30 minut) 21.30 - spotkanie klubowe ze Stefanem Friedmanem i zaproszonymi gośćmi - Cafe Antract, Zakopane, ul. Krupówki 6 22.30 - impreza towarzysząca - BIKINI PARTY 2005 - Klub Ampstrong Zakopane, ul. Jagiellońska 18 - z udziałem Reprezentacji Artystów Polskich NIEDZIELA - 7 sierpień 2005 r 13.30 - 14.30 - spotkanie z Reprezentacją Artystów Polskich na Krupówkach 16.30 - 18.00 - Wielki Rewanż - MECZ PIŁKARSKI Reprezentacja Artystów Polskich kontra Górale stadion piłkarski COS, Zakopane, ul. B.Czecha (niedaleko skoczni Krokiew) W trakcie meczu - specjalna aukcja pamiątkowych zdjęć z Artystami, piłek, koszulek itp. Wpuszczanie na stadion - od godziny 15.00 Kasy biletowe na stadionie w dniu imprezy - czynne od godziny 15.00 Bilety-cegiełki w cenie: 10 zł -normalny, 25 zł - rodzinny 19.30 - 20.30 - plenerowy koncert specjalny na kąpielisku DORADO u podnóża Hotelu "Mercure-Kasprowy", Polana Szymoszkowa MAREK STRYSZOWSKI & Little Egoists - wstep wolny - organizatorzy proszą o wykupienie dowolnej cegiełki na akcję przy wejściu na koncert. 22.00 - NOC Z GWIAZDAMI - impreza klubowa z udziałem Reprezentacji Artystów Polskich - klub w Hotelu "Mercure-Kasprowy" - Polana Szymoszkowa - wstęp wolny - wykupienie dowolnej cegiełki - mile widziane WITOMY PIYKNIE SYĆKIE GWIOZDY, po nasemu ZYNGRY, niek nom zajaśniejom pod Tatrami! Odpowiedz Link Zgłoś
dupekzoledny Re: .....GWIAZDY pod TATRAMI 2005... 03.08.05, 21:26 ciupazko coś ty.ci ludkowie raczej z gwiazdami nie mają nic wspólngo.a już z artyzmem to wogóle.ot paru chłopaków zarabia se pare złoty przy okazji mając za darmoche fajne wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: .....GWIAZDY pod TATRAMI 2005... 03.08.05, 21:45 Narzekaliście w necie, ze za mało imprez kulturalnych, a przecie nie bedziemy gości kormić od rania do wiecora ino góralszczyznom. To som jest teroz popisy ceprów, GWIAZD Estrady Jakie mocie to takie i my momy. A Ty byś kogo fcioł widzieć, he? Moze Gołote? Odpowiedz Link Zgłoś
dupekzoledny Re: .....GWIAZDY pod TATRAMI 2005... 03.08.05, 22:43 endrju byłby znakomity. na pewno większy byłby ubaw niż przy dańcach i kryszakach. ale coż tak w naszej rz-plitej zdeprecjonwało sie pojęcie GWIAZDA. kiedys gwiazdą np.była marlena dietrich, a ludkowie wymienieni w tym watku byli takim sobie wykonawcami. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: .....GWIAZDY pod TATRAMI 2005... 03.08.05, 23:23 Mos racje, hale jesce Ci roz godom, ze to Wy ik ciągniecie za swojom rzyciom i kcecie ik mieć, tu i teroz, ba dać im jesce zarobić, a oni? Cemu nie? Wedle życynio! Nawiasem godajęcy, wolałabyk muzyki i tońców Cyganów z Jurgowa słuchać jako tyk, co tutok powymiyniali, no, moze z wyjątkami małymi. Telo.Pozdr i hej! Odpowiedz Link Zgłoś
dupekzoledny Re: .....GWIAZDY pod TATRAMI 2005... 03.08.05, 23:30 ciupazko,nic nie wiem o tych myzykach romskich z jurgowa.skrobnij coś.czy oni po góralsku czy troche po swojemy grywają.?? Odpowiedz Link Zgłoś
dupekzoledny Re: .....GWIAZDY pod TATRAMI 2005... 03.08.05, 23:31 i błagam nie pisz że my ich ciągamy.trochę wziąłem to do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: .....GWIAZDY pod TATRAMI 2005... 04.08.05, 00:18 Do Q\\\j nędzy, przecie nie my! Nom to do scęścio niepotrzebne, bo my momy naskom tońce i muzyke piyknom, Pote powstajom takie pomiysanio, ni to ni owo zakopowery i inkse. Nie widzi mi sie to cystość kultury X, cy kultury Y obowiązuje. ZA 50 rocków pod Tatrami beecie drobić po chińsku , po wietnamsku.Rózne gwiozdy bedom napiyrać i wypiyrać oryginalny folklor regionalny. Kulture włosnom trza sanować, a kie to nie gwiozdy kultury polskiyj, to nie wiym cy powinny psuć smak syćkim. Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
dupekzoledny Re: .....GWIAZDY pod TATRAMI 2005... 04.08.05, 00:36 ciupazko. zlituj się.co bracia mroczkowie mają wspólnego z kulturą bądz z gwiazdorstwem? Odpowiedz Link Zgłoś
dupekzoledny Re: .....GWIAZDY pod TATRAMI 2005... 04.08.05, 00:37 a tak poza tym to ty zapodałaś ten wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: .....GWIAZDY pod TATRAMI 2005... 04.08.05, 12:02 Nydyć po to coby w nim troske przyłozyć ino teroz widzem , że przyłozyłeś mnie i mnie sie zworkło od jednyj warsiawskiyj gwiozdy forumowyj, hehe...? A cy to nie wozne, kogo pod Tatry wołomy??? Przecie za to trza zapłacić, nie? Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: .....GWIAZDY pod TATRAMI 2005... 04.08.05, 12:17 dupekzoledny napisał: > ciupazko. zlituj się.co bracia mroczkowie mają wspólnego z kulturą bądz z > gwiazdorstwem? Ano to: "Olaf Lubaszenko, Stefan Friedman, Maciej Dowbor, Paweł Deląg, Andrzej Nejman, Michał Milowicz, Marcin i Rafał Mroczkowie - to tylko część znanych artystów polskiej estrady i filmu, którzy w najbliższą sobotę, 6 sierpnia, na stadionie im. J. Piłsudskiego w Nowym Targu rozegrają mecz z reprezentacją miasta. Reprezentacja Podhala mierzyła się już kiedyś z "Orłami Górskiego", teraz "miastowi" piłkarze spróbują swoich sił w starciu z artystami. I będzie to wydarzenie nie tylko sportowe, bo z charytatywnym celem. Zyski z imprezy przeznaczone zostaną na wsparcie Polskiego Komitetu Pomocy Społecznej w Nowym Targu. O godz. 16 artyści-piłkarze pojawią się na rynku, gdzie będzie można prosić o autografy i pamiątkowe zdjęcie. Mecz na stadionie im. J. Piłsudskiego (ul. Kolejowa 161, przy dworcu PKP) rozpocznie się o godz. 17 i będzie trwał do 18.30. W przerwie widowiska na murawie zaplanowano licytację piłek i zdjęć z podpisami Reprezentacji Artystów Polskich. O godz. 19 na stadionie zapłonie watra, przy której znowu będzie się można spotkać z uczestnikami meczu. Bilety (w cenie 8 zł normalny i 20 zł rodzinny dla 2 osób dorosłych plus dwoje i więcej dzieci) są do nabycia w MOK-u (al. Tysiąclecia 37), w Zakładzie Gospodarczym Zieleni i Rekreacji (stary budynek administracyjny lodowiska, ul. Parkowa 14) i na stadionie (ul. Kolejowa 161). Kibice w Mieście nigdy nie zawodzili... Tekst i fot. (ASZ) " Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: .....GWIAZDY pod TATRAMI 2005... 04.08.05, 12:10 ...nic nie wiem o tych myzykach romskich z jurgowa.skrobnij coś.czy oni po góralsku czy troche po swojemy grywają.?? pise czzyżunia( dupekżołędny) haleś se wymyślył nick... niek Cie Pon Bocek ratuje, hehe. Wejdź se na wątek sarasate " 8 kwietnia Międzynarodowy Dzień Romów" tam o nik w swoim casie pisałak, i byłak nik koncercie w Murzasichlu. Piyknie grajom i śpiywajom. Mos tam o Romak duzo i chojco, i w kupie. I fajne linki do pocytanio. Hej! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=170&w=5542770 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c_n Re: .....CHOCHOŁY pod TATRAMI 2005... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 14:13 Hehee... osobiście to wolałbym oko w oko stanąć z wściekłym niedżwiedziem, co go właśnie osa w zadek użądliła niż takie "gwiazdy" jak bracia Mroczkowie (powszechnie zwani Chochołami) spotkać pod Tatrami. Dzięki wielkie za takie atrakcje, dobrze że zdążyłem wrócić przed takim zalewem szmiry. Jak ja bym chciał oglądać takie "gwiazdy" to wystarczy mi TV. W Zakopanem chcę autentycznego folkloru, góralszczyzny w każdej postaci, a nie celuloidowych jednosezonowych "wydmuszek". Hough!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: .....CHOCHOŁY pod TATRAMI 2005... 04.08.05, 14:16 I tu sie z Tobom zgodze i nie bede sie wadzić, a temat "GWIOZDY" po nasemu Zyngry chyciył na Forum, hehe... Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: .....GWIAZDY pod TATRAMI 2005... 09.08.05, 09:08 Reprezentacja Górali pokonała w niedzielę Reprezentację Artystów Polskich 4 - 3, chociaż do przerwy goście prowadzili 3 - 2 i nic nie zapowiadało ich porażki. Trenerem gospodarzy był jednak Henryk Kasperczak, który zapytał w szatni: - Dać wam ciupagi czy sobie poradzicie? W szatni powiedziałem do zawodników: "co z wami? Przecież jesteście Górale. Dać wam na druga połowę ciupagi?" Ale odpowiedzieli: "Nie trzeba, nie trzeba - damy sobie radę. Dziękujemy wam, jako Górole, ze daliście nom szansę pograć. Dziękujemy też publiczności, która przyszła przecież na ten stadion nie dla nas, tylko dla was. Zapraszamy was do Zakopanego Kapitan Reprezentacji Artystów Polskich Stefan Friedman i trener Górali Henryk Kasperczak wziyni sie na końcu za krojynie okolicznościowego tortu i do wiwatu! Nieduzo brakowało a byliby nasi przegrali, nie dziadować sie, pytomy piyknie! Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś