annah11 25.11.05, 00:09 Prosze zerknac tutaj - to jest powazne ostrzezenie dla uzytkownikow komputerow i gadu-gadu Oto link do tej sprawy forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16726&w=32504946 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: c_n Re: WREDNY WIRUS KOMPUTEROWY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 00:35 To pewnie tez Ciupazka na mnie zwali;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c_n Re: WREDNY WIRUS KOMPUTEROWY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 07:56 Ehhh..., bo przeciez ktoś musi być winny;)) A któż się bardziej nadaje niż ceper niepielec? Mnie tam wsi rawno. Efekt cieplarniany i trzęsienia ziemi też mogę wziąć na siebie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: WREDNY WIRUS KOMPUTEROWY 25.11.05, 07:58 Za duza odpowiedzialnosc. Lepiej nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c_o (d. c_n) Re: WREDNY WIRUS KOMPUTEROWY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 08:07 Masz rację:)) Ale cóż, to nie ja ustalam granice mojej odpowiedzialnośći;)) Kiedyś w redakcjach prasowych była taka fucha "redaktor odpowiedzialny", no a mnie tu na FZ władza najwyższa uczyniła "ceprem odpowiedzialnym". No i muszę teraz za wszystko i wszystkich cztery litery nadstawiać;)) Chyba sobie nick z c_n, na c_o zmienię;)) Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: WREDNY WIRUS KOMPUTEROWY 25.11.05, 08:35 a moze p.o.o jest pelniacy obowiazki.A gdzie zniknela nasza Ciupazka? a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c_o (d. c_n) Re: WREDNY WIRUS KOMPUTEROWY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 08:38 P.o. byloby bezpieczniej;)) Nasza władza najwyższa pewnie jeszcze śpi smacznie;)) Odpowiedz Link Zgłoś