Dodaj do ulubionych

*_* Baba za kierownicom....

14.12.05, 11:15
Panocki, co Wy se myślicie o takiyj, he? Wyliccie tu nom syćkie wady
jakie widzicie, kie ona kieruje pojazdym i przed cym syćkik ostrzygocie.

Podobno wypodków mniyj robiom w porównaniu z panami, nie pijom,
grzecniyjse som jest, hale ... nei to hale.. fcemy wiedzieć.
Obserwuj wątek
    • dunajec1 Re: *_* Baba za kierownicom.... 15.12.05, 00:26
      A nie powiem ze nie lubie,fajnie jezdza,czasem mnie tylko zlosci jak za powoli
      jada,ale da sie wytrzymac,tak ze baby,za kierownice siadac,no i jezdzic tez.
      • annah11 Re: *_* Baba za kierownicom.... 15.12.05, 02:04
        Nie mam prawa jazdy
        to moze nie mama sie wypowiadac, ale...
        kobiety jada wolniej i uwazniej, bo kieruja sie chyba rozsadkiem.
        Pospiech jest dobry i skuteczny wylacznie przy lapaniu pchel.
        Dunajcu nie denerwuj sie na kobiety za kierownica.
        • aktsieta Re: *_* Baba za kierownicom.... 15.12.05, 08:18
          Baby to są wnosie! :)A najgorszymi to i tak są panowie w kapeluszach!!!!!!!!
          • dunajec1 Re: *_* Baba za kierownicom.... 16.12.05, 02:28
            I jedna i druga macie racje,nie bede sie denerwowal,ale i kapelusza nosil nie
            bede,ze tak powiem.
            • aktsieta Re: *_* Baba za kierownicom.... 16.12.05, 10:01
              Nakrycie głowy w samochodzie potwierdza jakośc kierowcy.Widać że taki delikwent czuje sie obco i traktuje sam.,ulicę jako obce mu środowisko.
              • ciupazka Re: *_* Baba za kierownicom.... 16.12.05, 12:05
                Kobiety popełniajom te same błędy, co i mężczyźni, telo, ze moze
                wolniej jezdzom. A tak dlo przypomniynio to wątek z uwagami dlo kierowców
                kobiet nie zaszkodzi, bo i o tym już była mowa:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=170&w=29790201&a=29868366
                • aktsieta Re: *_* Baba za kierownicom.... 16.12.05, 18:48
                  Mój instruktor mówił tak:obok kierowcy siedzi zawsze prokurator,a przed samochodem śmierć.
                • aktsieta Re: *_* Baba za kierownicom.... 16.12.05, 18:51
                  nie powinno dzielić się kierowców poprzez płeć,tylko na złych i dobrych
                  • dunajec1 Re: *_* Baba za kierownicom.... 16.12.05, 22:17
                    Tyz prowda.
                    • aktsieta Re: *_* Baba za kierownicom.... 16.12.05, 23:56
                      tyż tak myślę :)
                      • Gość: Ciupazka Re: *_* Baba za kierownicom.... IP: *.it-net.pl 17.12.05, 10:21
                        Zdarzyło mi się, że smarkacz celowo gwałtownie zatrzymał się przede mną
                        sądził, że w mu w 4 litrey wjadę i moim kosztem sobie wyremontuje swoje
                        stare zdezelowane auto. Akurat! Z piskiem stanęłam dęba za nim , ale nie
                        wiele brakowało, żebym się nadziała...I co ? A jakże "zdziwiony" wysiadł,
                        że nici z tego , ba por... dostał jeszcze ode mnie, trochę mnie poniosło, nie
                        powiem. Potem ktoś mnie uświadomił, że takie postępowanie zdarza się też
                        kierowcom taksówek, gdy widzą , że za kierownicą jest kobieta. A co to
                        sobie nie wyremontować gabloty cudzym kosztem?! Teraz już uważam na
                        młodych za kierownica i na Taxi. No i na TIR--y. których się boję.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka