audir 21.07.06, 20:34 Osiągnięcia : wystawa reprodukcji Szagala za 1 mln zł ... czy coś jeszcze bardziej absurdalnego,albo wybitnego, o czym nie wiem! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gumanumberone Re: Jatki 22.07.06, 07:17 tu absurd goni absurd ...no i jak widać ręka ręke myje ... bo zrobiono sobie wystawkę dla " elity" pokazano obrazeczki skserowane - widziałem :))) zza szybki ... i o ile o tej wystawie Szagala w Krakowie to przynajmniej powiedziano w kRonice ... to o tej Nowostarskiej w Kablówce , która jest tak wielka, że szkoooda gadać ! Ciekawe , co za durnie dali tyle pieniędzy na taaką bzdurę :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolcenumberone Re: Jatki 22.07.06, 08:58 To maistersztyk ... tak zrobić wadzy z mózgu wodę ... za 1 mln zł...mam nadzieje ,a nie np. euro! Odpowiedz Link Zgłoś
zustar Re: Jatki 22.07.06, 09:39 wow ..wiem , komus na głowę spadł cegłowka w drewniany kościele! Odpowiedz Link Zgłoś
metaxa_cool Re: Jatki 22.07.06, 11:33 też mi wydarzenie ...widać na głupotę ceny i hamulca w cenie nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś