Dodaj do ulubionych

Bezpieczeństwo w górach

21.08.06, 12:50
Jeżeli wybieracie sie w słowackie góry koniecznie kupcie ubezpieczenie.
Nabyłam takie w Allianz, przy ulicy Zamoyskiego.
Polecam.
Wioletta z Katowic
Obserwuj wątek
    • Gość: Ciupazka Re: Bezpieczeństwo w górach IP: *.it-net.pl 21.08.06, 15:01
      Nie ino w Allianz, nie ino... teroz choćka kupis, ni ma straku. Kozdo pliska
      swój ogónek kwoli. Jo na miyjscu kupuje, bo tak lepiyj w razie cego, nie
      jeździć po świecie.
      • Gość: aneta Re: Bezpieczeństwo w górach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 12:18
        Ja też uważam, że Allianz ma najlepszą ofertę ubezpieczenia turystycznego.
        I "nie trza" jeździć po świecie bo Allianz mamy w Zakopanem chyba przy
        Zamoyskiego.
        • Gość: Ciupazka Re: Bezpieczeństwo w górach IP: *.it-net.pl 22.08.06, 12:23
          Dlo Zokopian tak, hale dlo tyk 3 milionów turystów odwiedzającyk rocznie
          Zokopane jesce tego by brakowało Wom, hehe.... A kielo w tym
          innostrańcow. Godos ze pecunia non olet? Hale oni to samo wiedzom i swoje
          dziedziny wspiyrajom, bo wyobraźnie tyz majom i dudki u sie ostawiajom.
          • Gość: aneta Re: Bezpieczeństwo w górach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 10:40
            nie rozumiem cię, mów jaśniej, pozdrawiam "Warszawę" w Zakopanem
            • ciupazka Re: Bezpieczeństwo w górach 23.08.06, 14:08
              Poczytaj sobie niepochlebne opinie o tej firmie ubezpieczeniowej...

www.komentuj.pl/strona.php?id_strony=975
              • billy.the.kid Re: Bezpieczeństwo w górach 24.08.06, 08:42
                a ileż to piniendzy trza za takowe ubezopieczenie wybecelować/??
                • Gość: Ciupazka Re: Bezpieczeństwo w górach IP: *.it-net.pl 24.08.06, 10:47
                  Już tu billy pisałak, to kie sie wybiyros?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=170&w=43173526&a=43416519
                  • Gość: Basia Re: Bezpieczeństwo w górach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 14:44
                    Przeglądając inne oferty, to "takowe ubezpieczenie "jest niedrogie ok 3 zł za
                    dzień, dla dzieci zniżki.
                    Obejmuje koszty leczenia i koszty poszukiwania np w górach.
                    Jeżeli słyszeliście o ludziach poszukiwanych na Słowackich górach, jtórym
                    słowacy wystawili rachunki za poszukiwania do 10 tyś zł, to myślę że warto
                    poświęcić te 20 zł na tydzień.
                    Udanych wypraw.
                    • billy.the.kid Re: Bezpieczeństwo w górach 24.08.06, 15:24
                      zaruski,oppenheim i klimk bachlera w grobach się przewracają.
                      • Gość: basia Re: Bezpieczeństwo w górach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 14:39
                        zaruski,oppenheim i klimk bachlera w grobach się przewracają
                        Wytłumacz mi co mówisz, a jeżeli już wytłumaczysz to do czego to mówisz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka