barbara-ewa 21.08.06, 12:50 Jeżeli wybieracie sie w słowackie góry koniecznie kupcie ubezpieczenie. Nabyłam takie w Allianz, przy ulicy Zamoyskiego. Polecam. Wioletta z Katowic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ciupazka Re: Bezpieczeństwo w górach IP: *.it-net.pl 21.08.06, 15:01 Nie ino w Allianz, nie ino... teroz choćka kupis, ni ma straku. Kozdo pliska swój ogónek kwoli. Jo na miyjscu kupuje, bo tak lepiyj w razie cego, nie jeździć po świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Bezpieczeństwo w górach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 12:18 Ja też uważam, że Allianz ma najlepszą ofertę ubezpieczenia turystycznego. I "nie trza" jeździć po świecie bo Allianz mamy w Zakopanem chyba przy Zamoyskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Bezpieczeństwo w górach IP: *.it-net.pl 22.08.06, 12:23 Dlo Zokopian tak, hale dlo tyk 3 milionów turystów odwiedzającyk rocznie Zokopane jesce tego by brakowało Wom, hehe.... A kielo w tym innostrańcow. Godos ze pecunia non olet? Hale oni to samo wiedzom i swoje dziedziny wspiyrajom, bo wyobraźnie tyz majom i dudki u sie ostawiajom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Bezpieczeństwo w górach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 10:40 nie rozumiem cię, mów jaśniej, pozdrawiam "Warszawę" w Zakopanem Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Bezpieczeństwo w górach 23.08.06, 14:08 Poczytaj sobie niepochlebne opinie o tej firmie ubezpieczeniowej... www.komentuj.pl/strona.php?id_strony=975 Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Bezpieczeństwo w górach 24.08.06, 08:42 a ileż to piniendzy trza za takowe ubezopieczenie wybecelować/?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Bezpieczeństwo w górach IP: *.it-net.pl 24.08.06, 10:47 Już tu billy pisałak, to kie sie wybiyros? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=170&w=43173526&a=43416519 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Bezpieczeństwo w górach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 14:44 Przeglądając inne oferty, to "takowe ubezpieczenie "jest niedrogie ok 3 zł za dzień, dla dzieci zniżki. Obejmuje koszty leczenia i koszty poszukiwania np w górach. Jeżeli słyszeliście o ludziach poszukiwanych na Słowackich górach, jtórym słowacy wystawili rachunki za poszukiwania do 10 tyś zł, to myślę że warto poświęcić te 20 zł na tydzień. Udanych wypraw. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Bezpieczeństwo w górach 24.08.06, 15:24 zaruski,oppenheim i klimk bachlera w grobach się przewracają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Bezpieczeństwo w górach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 14:39 zaruski,oppenheim i klimk bachlera w grobach się przewracają Wytłumacz mi co mówisz, a jeżeli już wytłumaczysz to do czego to mówisz? Odpowiedz Link Zgłoś