Dodaj do ulubionych

geje cepry czyli ceprogeje.

05.09.06, 14:15
Czy wielu takowych gejow-ceprow bywa w Zakopcu.
Ja staram si wpadac do Zakopanego 3 razy do roku
i zawyzam statystyke.
Obserwuj wątek
    • Gość: ciupazka Re: geje cepry czyli ceprogeje. IP: *.it-net.pl 05.09.06, 14:23
      My nie zaziyromy koniowi w zęby, a koń jaki jest to sie widzi i cego suko.
      Pecunia non olet. Ceper i juz, ceper w dóm, Bóg w dóm. Hehe.
      • szpiro Re: geje cepry czyli ceprogeje. 05.09.06, 18:37
        Teraz rozumiem dlaczego jestem tak mile widziany w Zakopcu.
        Jednak wydaje mi sie , ze bylem jedynym gejem na Krupowkach.
        • Gość: Ciupazka Re: geje cepry czyli ceprogeje. IP: *.it-net.pl 05.09.06, 18:39
          Godos, ze nawet swój na swojego nie trefiył, cy jako? Hehe a drugi roz
          bier partnera za rzyciom.
          • szpiro niewyzyta ciupaga 06.09.06, 13:25
            Gość portalu: Ciupazka napisał(a):

> Godos, ze nawet swój na swojego nie trefiył, cy jako? Hehe a drugi roz
            > bier partnera za rzyciom.
            ciupadze jedno na mysli.
    • Gość: turbacz Re: geje cepry czyli ceprogeje. IP: *.ntvk.com.pl 06.09.06, 13:49
      Masz racje , szpiro.Ciupazka ciągle gada o rzyci, jakby miała z nią jakieś problemy.
      • szpiro brzydota ciupaga 06.09.06, 14:10
        Gość portalu: turbacz napisał(a):

> Masz racje , szpiro.Ciupazka ciągle gada o rzyci, jakby miała z nią jakieś
        prob
        > lemy.
        Nikt tej ciupagi nie chce.Dlatego siedzi ciagle na forum i brednie wypisuje.
        • Gość: Ciupazka Re: cacy szpiro gej IP: *.it-net.pl 06.09.06, 14:18
          Ino w koło Macieju jedno mo na głowicce i jedyn temat go jentereuje. Moze Ci
          turbac pomoze w tyj twojyj zgryzturbacyji, pogodoij ś nim... na e-maila:

"Czy wielu takowych gejow-ceprow bywa w Zakopcu.
          Ja staram si wpadac do Zakopanego 3 razy do roku
          i zawyzam statystyke."
    • Gość: aldona Re: geje cepry czyli ceprogeje. IP: *.ntvk.com.pl 06.09.06, 14:45
      A niech se ta gada, jak nie ma z kim. Mąż pewnie od niej uciuk, bo nie zdzierżył
      biedak.
      • Gość: Ciupazka Re: geje cepry czyli ceprogeje. IP: *.it-net.pl 06.09.06, 23:43
        Te "nowa aldona"! Mowi się Dzień dobry, kie sie wchodzi do mojyj chałupy!
        A swoje uwagi wciep se w we włosnom kiesonke. Kiebys cytała posty tobyś
        wiedziała , że mąż juz 9 roków Pon Bocka kwoli i dej mu pokój, do pięt mu nie
        dorostos, nie godajcy o mnie,a gejem tyz nie był, hehe. Poza tym patrzoj na
        tytuł wątku, i nie pieprz od rzecy i nie na temat , kieś nie jest jego autorem.

Tu mos tytuł wątku: "geje cepry czyli ceprogeje" Co na tyn temat mos do
        powiedzynio, he?
        • Gość: gejfrånsveri Re: geje cepry czyli ceprogeje. IP: 195.67.149.* 07.09.06, 19:06
          temat robi sie nieco goracy.
          • Gość: Ciupazka Re: geje cepry czyli ceprogeje. IP: *.it-net.pl 07.09.06, 19:17
            Nie dziwota, kie go odgrzywos furt a furt...
            • szpiro Re: geje cepry czyli ceprogeje. 08.09.06, 12:43
              cos trzeba robic.W koncu jakis przystojny goral z ciupaga sie znajdzie.

> Nie dziwota, kie go odgrzywos furt a furt...
              • ciupazka Re: geje cepry czyli ceprogeje. 09.09.06, 13:02
                Nase chłopy nie zboki, haj, po Bozemu ino.Majom za to opróc tego co
                w przyporak inkse przywary, hehe.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka