szpiro 05.09.06, 14:15 Czy wielu takowych gejow-ceprow bywa w Zakopcu. Ja staram si wpadac do Zakopanego 3 razy do roku i zawyzam statystyke. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciupazka Re: geje cepry czyli ceprogeje. IP: *.it-net.pl 05.09.06, 14:23 My nie zaziyromy koniowi w zęby, a koń jaki jest to sie widzi i cego suko. Pecunia non olet. Ceper i juz, ceper w dóm, Bóg w dóm. Hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: geje cepry czyli ceprogeje. 05.09.06, 18:37 Teraz rozumiem dlaczego jestem tak mile widziany w Zakopcu. Jednak wydaje mi sie , ze bylem jedynym gejem na Krupowkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: geje cepry czyli ceprogeje. IP: *.it-net.pl 05.09.06, 18:39 Godos, ze nawet swój na swojego nie trefiył, cy jako? Hehe a drugi roz bier partnera za rzyciom. Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro niewyzyta ciupaga 06.09.06, 13:25 Gość portalu: Ciupazka napisał(a): > Godos, ze nawet swój na swojego nie trefiył, cy jako? Hehe a drugi roz > bier partnera za rzyciom. ciupadze jedno na mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turbacz Re: geje cepry czyli ceprogeje. IP: *.ntvk.com.pl 06.09.06, 13:49 Masz racje , szpiro.Ciupazka ciągle gada o rzyci, jakby miała z nią jakieś problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro brzydota ciupaga 06.09.06, 14:10 Gość portalu: turbacz napisał(a): > Masz racje , szpiro.Ciupazka ciągle gada o rzyci, jakby miała z nią jakieś prob > lemy. Nikt tej ciupagi nie chce.Dlatego siedzi ciagle na forum i brednie wypisuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: cacy szpiro gej IP: *.it-net.pl 06.09.06, 14:18 Ino w koło Macieju jedno mo na głowicce i jedyn temat go jentereuje. Moze Ci turbac pomoze w tyj twojyj zgryzturbacyji, pogodoij ś nim... na e-maila: "Czy wielu takowych gejow-ceprow bywa w Zakopcu. Ja staram si wpadac do Zakopanego 3 razy do roku i zawyzam statystyke." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldona Re: geje cepry czyli ceprogeje. IP: *.ntvk.com.pl 06.09.06, 14:45 A niech se ta gada, jak nie ma z kim. Mąż pewnie od niej uciuk, bo nie zdzierżył biedak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: geje cepry czyli ceprogeje. IP: *.it-net.pl 06.09.06, 23:43 Te "nowa aldona"! Mowi się Dzień dobry, kie sie wchodzi do mojyj chałupy! A swoje uwagi wciep se w we włosnom kiesonke. Kiebys cytała posty tobyś wiedziała , że mąż juz 9 roków Pon Bocka kwoli i dej mu pokój, do pięt mu nie dorostos, nie godajcy o mnie,a gejem tyz nie był, hehe. Poza tym patrzoj na tytuł wątku, i nie pieprz od rzecy i nie na temat , kieś nie jest jego autorem. Tu mos tytuł wątku: "geje cepry czyli ceprogeje" Co na tyn temat mos do powiedzynio, he? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gejfrånsveri Re: geje cepry czyli ceprogeje. IP: 195.67.149.* 07.09.06, 19:06 temat robi sie nieco goracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: geje cepry czyli ceprogeje. IP: *.it-net.pl 07.09.06, 19:17 Nie dziwota, kie go odgrzywos furt a furt... Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: geje cepry czyli ceprogeje. 08.09.06, 12:43 cos trzeba robic.W koncu jakis przystojny goral z ciupaga sie znajdzie. > Nie dziwota, kie go odgrzywos furt a furt... Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: geje cepry czyli ceprogeje. 09.09.06, 13:02 Nase chłopy nie zboki, haj, po Bozemu ino.Majom za to opróc tego co w przyporak inkse przywary, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś