Gość: Ciupazka IP: *.it-net.pl 27.09.06, 10:44 Syćkie dupki żołędne wołajom: "Odsunąć ik od władzy": wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3646689.html N i e d o c e k a n i e WASE! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ceper Re: Ale sie boimy o Polske IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 10:59 sromota i tyle, nie moge na nich patrzec. Styd, ani zachowac sie , ani ubrac, ani rzadzic. Wszystko im jedno, byle cos znaczyc, byle byc wyzszym, bo natura poskapila im wzrostu.Ostatnie ich, pisu, nocne rozmowy obnazyly ich zapedy. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Ale sie bojom syćka bliźniokow... 27.09.06, 11:00 no używałem do niedawna ksywki dupek żołędny.nie wołam odsunąć itd. dla mnie to nie ma znaczenia. ale... kurduple ciupazko są tylko w swoich nerwowych ruchach ŻAŁOŚNI. i to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: Ale sie bojom syćka bliźniokow... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 11:00 Doczekanie, doczekanie nie bój się;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Ale sie bojom syćka bliźniokow... IP: *.it-net.pl 27.09.06, 11:09 Juz Ty o to zadbos ze swojom klikom Kung Fu, he? Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Ciupazka:)))) 27.09.06, 11:22 to co proponujesz ...dożywocie? No to dwojako...albo o dożywotnie rządy idzie czyli wariant białoruski w wydaniu Aleksandra...albo o dożywociu mówi prokurator.... no można jeszcze dożywociem zwać dopilnowywanie dziadunia lub babuni aż zejdą...ale zawsze to takie interesowne, nie? :))) trudny Brzydko to jest brzydko, cokolwiek o tym nie mówić...ale wiem, ze nie mozna mówić że białe jest białe a czarne jest czarne...to zasada prezesa...a prezes pewnie nadal lubi jak składają mu meldunki...a pewnie i hołd by przyjął... To moze ja pojade w kwestii tegohołdu...albo w Krakowie w symbolicznym hołdowo miejscu przyjmę hołdobiorcę...i zapewni się sama publiczność:))) Pozdrawiam i wstyd mi też za byle co....nie wiem czemu ale mi wstyd, bo to w moim też Kraju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Ciupazka:)))) IP: *.it-net.pl 27.09.06, 12:07 Trudny, ka Wasa współpraca? Od samego pocątku mocie POLSKE i syćko w rzyci... Ino ujodocie. Nie śtuka nasr.. do sceśći, stuka teroz ś niej wylizać i po 50 rokak sranio ni mo fto? Metody walki politycnej nic sie nie zmiyniajom, a odsunięci od koryta jesce barzyj dokazujom. Ka tyn obiecany społeczeństwu polskiemu rząd POPiS-u? Ka? Teroz marś we W-ie Wom sie mani i mocie Wy rozum do rozumu? PO od samyk przegranyk wyborów knuje. Huccie nom ta huccie, fciało by sie pedzieć, nie godajęcy... "spieprzać dziady". Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Ciupazka:)))) 27.09.06, 17:10 No dobrze ale dlaczego po roku rządów PiSu...Ty mnie pytasz o pięćdziesiąt lat czegoś z czym i ja się zmagałem i dostawalem za to po dupie... Słowem to jest tak...dostaliście mandat ale ...okaząło się, ze nie potraficie z nim zrobić nic. Koalcja z PO była możliwa dokładnie tak jak wszystkie dotychczasowe próby prezesa jarosława. Niestety ten facet nie ma pojęcia, ze Kraj to coś innego a harce partyjne w płasczyku uczciwego to coś innego. Wiesz ja wogóle uważam, zę dużo lepiej jeśłi o uczciwości kogokolwiek mówią inni niż on sam stroi się w szaty czystego dobra. Ale niechby sobie był i dobrem i zmieniał to co faktycznie jest do zmiany...tyle, ze o zmianach mowy nie ma a kupczenie stanowiskami kwitnie jak nigdy dotąd ( to wynika ze stanu zatrudnienia w rózmaitych agendach okoółorządowych przydupasków)...no nie gniewaj się, ale jest czas orki i czas zbiorów...ten cykl roczny Prezes zamyka w sposób uwłaczający wsztskiemu co godne...coś co jest knuciem ze przestępcami ( Lepper i Beger) nazywa normą polityczną...to wstyd. Zwyczajnie amatorszczyzna aż piszczy...i zwyczajnie wolne to od godności. Kłopot polega dla mnie na tym, ze i ja liczyłem na odnowe w sensie moralnym mimo, ze miałem świadomość że Kaczynscy nie są zdolnii do poprowadzenia Kraju gospodarczo i w demokratycznym ładzie...smutne to. Ja ubolewam, bo jedni z tych co nie był im obdcy kontakt z tamtą solidną solidarnością ludzi...dziś wszystko potrafili zburzyć...zwyczajnie szkoda...a już te bzdury o służbach i układzie? No wybacz, ale pojmuję że złodziej ma prawo się bronić jak chce...ale to miał nie być złodziej...a nie w klasie obrony mił pokazywac swoją jakość. Pozdraiwiam Cię i nie sądzę aby postawa marna szefów mogła poróznić ludzi....solidarnie ludzie dziś jako suweren...powiedzą temu co trzeba to co trzeba...i to nie dziwi trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Ale sie bojom syćka bliźniokow... IP: *.it-net.pl 27.09.06, 15:27 Ale ik oblecioł syćkik strak! Ujadajom jak bure suki...A co Lepper robi w tvn? Jesce mu mało? Na Białoruś! Tam jego miyjsce, hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Ale sie bojom syćka bliźniokow... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 15:35 Ale głupi moher. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Ale sie bojom syćka bliźniokow... IP: *.it-net.pl 27.09.06, 15:51 Kozdy z nos jest na swój sposób głupi..., ba, głupi umiyro...Ty tyz!Hale , cy Ty o tym wies? "Głupi" Głupik trza głoskać językiem niek rosnom na gwary drozdzak niek ozpuscajom swój hyr jak plebańskie pawie ogóny. Jo ci rzeke głupi cłeku marny ciesom cie judasów pokłony ciesy cie blask chraściom podpolony i duma fołsu cie judzi. Głupiś choć mądre cytos księgi Głupi, bo głupi ci słuzy Głupiś, bo prowdy nie widzis judasom podajys dłóń i nastawios usy. (Aniela Sobańska Świerkowa) Odpowiedz Link Zgłoś
goscgosc Re: Ale sie bojom syćka bliźniokow... 27.09.06, 17:49 Gość portalu: gosc napisał(a): > Ale głupi moher. oj głupi ja głupi,trza mi sie logować co by mi inne goście nie paskudziły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jgjg Re: Ale sie bojom syćka bliźniokow... IP: *.range81-129.btcentralplus.com 27.09.06, 22:42 Blizniokow nie bojom sie ino te co som ok,resta to te borany, co malolaty i te co komuchy co im sie zadek poli pod zyciom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troter Re: Ale sie bojom syćka bliźniokow... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 22:54 A tyś nie baran a osioł który stoi w miejscu bo siedzisz se za granicą i wydaje ci sie że wiesz najlepiej jak jest w Polsce. Stoisz w miejscu jak ten osioł i nic i nikt do ciebie nie przemawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jgjg Re: Ale sie bojom syćka bliźniokow... IP: *.range81-129.btcentralplus.com 27.09.06, 23:22 Przemowio do mnie intencyjo swiento ;co by w Polsce bylo pienkno? Tyko co sie musi urodzic aby tak bylo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troter Re: Ale sie bojom syćka bliźniokow... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 23:32 nie urodzić, tylko zdechnąć ma korupcja i kołtuństwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jgjg Re: Ale sie bojom syćka bliźniokow... IP: *.range81-129.btcentralplus.com 27.09.06, 23:42 Swinto prowda LOKEJ ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trotter Re: Ale sie bojom syćka bliźniokow... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 23:54 Okey, ze świnto prawda, bo jest jeszcze, prawda i gó.. prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trotter Re: Ale sie bojom syćka bliźniokow... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 23:56 a w miejsce kropek wstaw se ..wno. Ma byc gó wno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jgjg Re: Ale sie bojom syćka bliźniokow... IP: *.range81-129.btcentralplus.com 28.09.06, 00:21 Ok ,dom se rady .Thank ju.FRIENDS OF POLANDS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trotter Re: Ale sie bojom syćka bliźniokow... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 00:30 Ok ide odwalić dwie zdrowaśki za prezydenta i premiera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jgjg Re: Ale sie bojom syćka bliźniokow... IP: *.range81-129.btcentralplus.com 28.09.06, 00:36 I za kwasa lodmow -toz to ponoc swinty czlek? Lon sie tyz moze pomodli za nami? Odpowiedz Link Zgłoś
bogda35 Re: Ale sie bojom syćka bliźniokow... 28.09.06, 00:44 okropnie się boję bliżniaków!już tylu wsadzili,tylu rozliczyli,tyle afer wykryli,sprawiedliwośc wokoło jak cholera!W Zakopanem wszystkie lewe chałupy poburzyli,lewe interesy polikwidowali,strach wogóle tu mieszkać,lepiej zwiewać zagranicę póki co.Dobrze że ojciec dyrektor im protekcje i szczególna opiekę Maryi zapewnia w tym zboznym dziele,napewno nie da im krzywdy zrobić!Superdupek żołędny.A swoja drogą,ciupazko-słyszłas takie słowo"kultura"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Ale sie bojom syćka bliźniokow... IP: *.it-net.pl 28.09.06, 07:32 To przecie ta "kultura" w biołyk rękawickak robi dziury w Polsce, nie widzis tego? Trza być naprowde ślepcem. Dobrze, ze momy braci Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Ale sie bojom syćka bliźniokow... IP: *.it-net.pl 28.09.06, 07:38 Tu o tyk barzyj kulturalnyk...i aksamitnych kapelusak, hehe www.michalkiewicz.pl/index.php fakty.interia.pl/felietony/ziemkiewicz/news/bec,795413 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Ale sie bojom syćka bliźniokow... IP: *.it-net.pl 02.10.06, 14:43 Ze strachu, cy jako??? wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3657679.html Odpowiedz Link Zgłoś