ciupazka 28.01.07, 21:58 n/t Bo do dupy, tak nas oceniono. Pytom piyknie nic juz tutok nie piście, pódziemy se ka indziej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: antyzakopane Re: ....Zamykamy Forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 22:38 Czyżby stare dobre czasy z cenzurą? O to cię nie podejrzewałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: ....Zamykamy Forum IP: *.it-net.pl 30.01.07, 00:27 Barzyj jo Cie podejrzewom, cyś Ty som jest wrazicom , cy ino niepilcem...Moze Cie to zainteresuje... w som roz dlo takik: www.dream-media-group.com/reef/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: ....Zamykamy Forum IP: *.it-net.pl 30.01.07, 00:30 A cobyś pojon o cym gwara, to se pocytoj nowy cujnosie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=170&w=8090913&a=8090913 Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: ....Zamykamy Forum 30.01.07, 02:28 Ciupazko,nie wodz mnie na pokusynie. Byly dupy,ale z nos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: ....Zamykamy Forum IP: *.it-net.pl 30.01.07, 02:34 Tak godos, nie cas załować róz...Fto nie kocho, ino zwodzi, tego zycie nie nodgrodzi. A fto z babom nie lygo, cosik mu dolygo, hehe. Tak i Tobie? Hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ....Zamykamy Forum 30.01.07, 21:00 Tak po nasem jo se teroz Wos syćkik forumowiczów ponazywom, do cudu pieknie: CIULE, CIUĆMOKI, CIABROKI, BESKÓRCYJE, BESTYJE, JANCYJOSY, JANCYKRYSTY, FRANCE, MYNDY FRANCOWATE, DZIADY SAKRAMENCKIE, POPAPRAŃCE, SIETNIOKI ZATRACONE, WEREDY, ZAPRZAŃCE, ZASRAŃCE...nei jesce inkse psioduse tu na mnie naskakujące, jak na jakom burom suke, pod róznymi nickami, i co fajnie Wom teroz? Mom juz dość. Trza se stąd naprowde iść. Jakoz Wom teroz sie widzi, kie jo Wom za te Wase skórki nickowe zasłak i bede jako tyn brud za pazdurem fórt siedziała, he? Moze juz dość. "Kultury" chodzące po forak, myślołby fto, ze to prowda, bajako. Kóniec, na pochyłe drzewo to i koza skocy. Zodno śtuka. Skokojcie sami po sobie, a nie mnie, Dziwiszu, Papieżu. Wstydu ni mocie. Hieny forumowe i telo. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ....Zamykamy Forum 30.01.07, 21:09 A jesce cobyście wiedzieli znacynie tyk przezwisk to podruce o nik wątek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14682&w=8310448&a=8548621 Telo.Pozdr.I na wyro z herbatką i lykami. Moze dzięki nim do rania obstoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: ....Zamykamy Forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 21:28 ciupazka napisała: > A jesce cobyście wiedzieli znacynie tyk przezwisk to podruce o nik wątek: > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14682&w=8310448&a=8548621 > Telo.Pozdr.I na wyro z herbatką i lykami. Moze dzięki nim do rania obstoje. Bez imienia i nazwiska Ja Cię mocno ściskam I przesyłam kilka słów na tym kończę BYWAJ ZDRÓW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: ....Zamykamy Forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 21:18 Oho, Ciupazka trzecia- po papiezu i Dziwuszu zaraz. Brak slow. My ciule, ciucmoki, ciabroki, beskurcyje, dziady sakramenckie, popaprance, setnioki zatracone, weredy, zaprzance, zasrance...Jak Ja nazwac? Ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: ....Zamykamy Forum 30.01.07, 21:24 Jak to jak ja nazwac,Ciupazka,i tyle,a ze jest dobrze naostrzona to i miedzy lopatki sie wbija,mnie nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ....Zamykamy Forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 10:35 Wyjątkowo tępa a nie naostrzona intelektualnie była Ciupazka wczoraj wieczorkiem. Bolało to nie tylko ciekawego. Może po kuracji, byleby nie czosnkowej, będzie lepiej. Tego Jej i sobie życzę. Ciupazko! Wstawaj! Szkoda dnia (a może Lepiera DNA) i Chodź pomaluj mój swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ....Zamykamy Forum 07.02.07, 11:53 Jesce jom stympie barzyj na Wos... Odpowiedz Link Zgłoś
bogda35 Re: ....Zamykamy Forum 07.02.07, 12:59 ciupazka napisała: > n/t Bo do dupy, tak nas oceniono. Pytom piyknie nic juz tutok nie piście, > pódziemy se ka indziej. no i bardzo dobrze! żadnej dyskusji-same chamstwa i wyzwiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ....Zamykamy Forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 14:31 Ciupazka ma niestety mentalność Kalego. Jak ona wyzywa, obraża, poniża, dowala po jajach to DOBRZE, ale jak jej ktoś coś nie po jej myśli to sądami straszy, ostrą ciupagą, zamknięciem forum itd. Całe szczęście, że ona tu nie rządzi i g..o ma do powiedzenia. Może sobie zamknąć co najwyżej swoją własną komórkę(szarą). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: ....Zamykamy Forum IP: *.it-net.pl 07.02.07, 15:16 Twoik przecie ni ma, bo nic nie robis, to co Cie rusyło? Nozycki? Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ....Zamykamy Forum 27.02.07, 20:41 No, wynosem sie stąd, ka indziej. Nie fcecie mnie tutok, to nie. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: ....Zamykamy Forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 11:03 A ka sie wynosis? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: ....Zamykamy Forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.07, 15:52 Ciupazka zamykając forum odpowiada na to forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=170&w=56329516&a=56329516 Dawniej jak napisona coś niezgodnie z obowiązujacą linią to cenzor wycinał, Ciupazka chce byc takim cenzorem? Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_z_laband Re: ....Zamykamy Forum 28.02.07, 21:02 alech sam wloz:) no tosz pozdrowiom ze Zakopanego:)) schlesien.nwgw.de/foto/displayimage.php?album=383&pos=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: ....Zamykamy Forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 21:41 Jak już wlazłeś to zgaś światło i pozamykaj;)) Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_z_laband Re: ....Zamykamy Forum 28.02.07, 21:44 Zakopane niy je take juzas zakopane coby je zawiyrac cza bouo - kaj by te Cepry na bezuch jezdziyli:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: ....Otwieramy Forum?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 07:57 ciupazka napisała: > No, wynosem sie stąd, ka indziej. Nie fcecie mnie tutok, to nie. Hej! No i po co to było język po próżnicy strzępić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: ....Otwieramy Forum?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 08:02 jak to u pisiorów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poeta Re: ....Otwieramy Forum?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 08:06 Wartość słowa zerowa I abarot pierdoły od nowa Taka to ciupazkowa mowa Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ....Otwieramy Forum?????? 01.03.07, 08:06 Cobyście i Wy kufke otwarli. Cel uświęca środki. Pomogło?! Nie śtuka nasr.. do sceci, śtuka ś niej wylizać, moze tak lizojcie razem ze mnom... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ....Otwieramy Forum?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 08:13 Z tobom to my juz nic nie chcemy, ani lizać ani pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ....Otwieramy Forum?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 08:14 jo tam lizoł nie bede www.drflash.hu/images/debilalb/images/elefany_jpg.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: ....Otwieramy Forum?????? IP: *.it-net.pl 01.03.07, 09:22 A jo Wom do rzyci tyż włazić nie bede, PONIECNOTY i PONIETOTY, nei i SLDMŁOTY, haj. My se dajymy całe zywobycie i domy rade dalyj bez partjek. Telo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: ....Otwieramy Forum?????? IP: *.it-net.pl 01.03.07, 17:29 A jesce Wom dodom, ze nasr.. w Polsce i na na Polskę to syćka umieli, ale lizać i przątać teroz ni ma komu? Fórt WOM Polska ino wonio? Brać sie NIETOTY za przątanie w POLSCE!. Dalyj nic nie robicie i na "kurdupla", w końcu demokratycznie wybranego, prezydenta państwa polskiego, POscekujecie. Kaz ta Wasa DEMOKRACJA i posanowanie DEMOKRACJI. Odpowiedz Link Zgłoś