Gość: Joanna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 10:02 witam chciała bym sie dowiedziec gdzie można zrobić male przyjecie na weslee. Interesuej mnie też rówiez wynajecie skrzypka ktory zagrał by w kościele Ave Maryja . Bardo prosze o odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciupazka Re: ślub i wesele = temat powtórzony! 19.02.07, 11:33 Był podobny temat , radzilismy, wiec skorzystaj. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=170&w=44419434&a=44419434 Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ślub i wesele 19.02.07, 17:51 Gość portalu: Joanna napisał(a): > witam chciała bym sie dowiedziec gdzie można zrobić male przyjecie na weslee. > Interesuej mnie też rówiez wynajecie skrzypka ktory zagrał by w kościele Ave > Maryja . Bardo prosze o odpowiedz A czemu my to Ci mamy robić???? Drobna przesada, Twój problem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jessyk Re: ślub i wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 17:57 Pochodź po knajpach w Zakopanem, po szkołach muzycznych i pytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ślub i wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 18:06 A polityka prorodzinna IV Rzeplity to Cie nie obchodzi? Chca mlodzi zalegalizowac wspolzycie by moc na chwałe programu najjasniejszej tworzyc rodzine katolicka i potomstwo plodzic a Ty do niej -Twoj problem. A jak bys tak po naszemu, po katolicku do Joasi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ślub i wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 18:20 No, niestety Ciupazka jest klasycznym przykładem "miłości bliźniego".DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ślub i wesele 19.02.07, 19:22 Taki som problem miałak i Wos nie wołałak... Załatwiali to sami młodzi, zresztą jak córka wychodzi za mąż, to wesele na głowie matki. Dwa razy miałam to swej głowie i mi wystarczy, a kiedy żeniłam syna z jedynaczką, to nie mogłam się nawet wtrącać w organizacyjne sprawy, bo mi po prostu nie wypadało. A tu sie mam wtrącać, obcy cłek? Jeee, kaz to tak jest? Prosili mnie na wesele abo, a cy jo jako ciotka, he? Przecie nie. Jeesssyk ratuj! Cupkajom fórt po mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ślub i wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 20:12 ciupazka napisała: zresztą jak córka wychodzi za mąż, to wesele na głowie matki To jak synowie się żenią to matka tylko pozwoli się zaprosić na wesele? Wszystko na głowie drugiej rodziny? A ja uważam, że powinno być partnerstwo. To u Górali takie dziwne zwyczaje, cy jako? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: ślub i wesele IP: *.it-net.pl 19.02.07, 23:33 Cosik Ci sie pomyrdało, wte syn mo na głowicce alkohole, transport gości, a koszty gości licy sie na rodzine, fifty fifty. Moze sie kie docekomy i dojrzejemy do tego, ze bee tak, jako w Kanadzie, zaproszeni goście zamawiajom wedle stawu grobla i kozdy placą i som za sie. Bo u nos to "zastow sie, a postow sie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jessyk Re: ślub i wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 17:13 Nie wodźcie sie, ba sie wproście na wesele, choćka, i sie pojednojcie. Wypijcie po jednym dlo zgody. OK? Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ślub i wesele 20.02.07, 17:19 jessyk, te pytania na Forum to ino świadcom, ze mos do cynienio z nieudacznikami. Syćko za nik obmyśl, posukoj, palcem pokoz ka i za frico. Ni ma. Jo tu społecznie narobiom, i nie bede se gębusi strzępiła na takie niemrawe w treści posty. Temat ślubu naskiego , zwykow i wesela my tu przerobiali, a oni niek se przerobiajom sami u sie i w swoim stylu. Odpowiedz Link Zgłoś