Dodaj do ulubionych

ślub i wesele

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 10:02
witam chciała bym sie dowiedziec gdzie można zrobić male przyjecie na weslee.
Interesuej mnie też rówiez wynajecie skrzypka ktory zagrał by w kościele Ave
Maryja . Bardo prosze o odpowiedz
Obserwuj wątek
    • ciupazka Re: ślub i wesele = temat powtórzony! 19.02.07, 11:33
      Był podobny temat , radzilismy, wiec skorzystaj.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=170&w=44419434&a=44419434
    • ciupazka Re: ślub i wesele 19.02.07, 17:51
      Gość portalu: Joanna napisał(a):

> witam chciała bym sie dowiedziec gdzie można zrobić male przyjecie na weslee.
      > Interesuej mnie też rówiez wynajecie skrzypka ktory zagrał by w kościele Ave
      > Maryja . Bardo prosze o odpowiedz

A czemu my to Ci mamy robić???? Drobna przesada, Twój problem!
      • Gość: jessyk Re: ślub i wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 17:57
        Pochodź po knajpach w Zakopanem, po szkołach muzycznych i pytaj.
      • Gość: gosc Re: ślub i wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 18:06
        A polityka prorodzinna IV Rzeplity to Cie nie obchodzi? Chca mlodzi
        zalegalizowac wspolzycie by moc na chwałe programu najjasniejszej tworzyc
        rodzine katolicka i potomstwo plodzic a Ty do niej -Twoj problem.
        A jak bys tak po naszemu, po katolicku do Joasi.
        • Gość: gosc Re: ślub i wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 18:20
          No, niestety Ciupazka jest klasycznym przykładem "miłości bliźniego".DDDD
          • ciupazka Re: ślub i wesele 19.02.07, 19:22
            Taki som problem miałak i Wos nie wołałak... Załatwiali to sami młodzi,
            zresztą jak córka wychodzi za mąż, to wesele na głowie matki. Dwa razy miałam
            to swej głowie i mi wystarczy, a kiedy żeniłam syna z jedynaczką, to nie
            mogłam się nawet wtrącać w organizacyjne sprawy, bo mi po prostu nie wypadało.
            A tu sie mam wtrącać, obcy cłek? Jeee, kaz to tak jest? Prosili mnie na
            wesele abo, a cy jo jako ciotka, he? Przecie nie.
            Jeesssyk ratuj! Cupkajom fórt po mnie.
            • Gość: gosc Re: ślub i wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 20:12
              ciupazka napisała:
              zresztą jak córka wychodzi za mąż, to wesele na głowie matki

To jak synowie się żenią to matka tylko pozwoli się zaprosić na wesele? Wszystko
              na głowie drugiej rodziny? A ja uważam, że powinno być partnerstwo. To u Górali
              takie dziwne zwyczaje, cy jako?

• Gość: Ciupazka Re: ślub i wesele IP: *.it-net.pl 19.02.07, 23:33
                Cosik Ci sie pomyrdało, wte syn mo na głowicce alkohole, transport gości, a
                koszty gości licy sie na rodzine, fifty fifty. Moze sie kie docekomy i
                dojrzejemy do tego, ze bee tak, jako w Kanadzie, zaproszeni goście zamawiajom
                wedle stawu grobla i kozdy placą i som za sie. Bo u nos to "zastow sie, a
                postow sie"
                • Gość: jessyk Re: ślub i wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 17:13
                  Nie wodźcie sie, ba sie wproście na wesele, choćka, i sie pojednojcie. Wypijcie
                  po jednym dlo zgody. OK?
                  • ciupazka Re: ślub i wesele 20.02.07, 17:19
                    jessyk, te pytania na Forum to ino świadcom, ze mos do cynienio
                    z nieudacznikami. Syćko za nik obmyśl, posukoj, palcem pokoz ka i za frico.
                    Ni ma. Jo tu społecznie narobiom, i nie bede se gębusi strzępiła na takie
                    niemrawe w treści posty. Temat ślubu naskiego , zwykow i wesela my tu
                    przerobiali, a oni niek se przerobiajom sami u sie i w swoim stylu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka