Dodaj do ulubionych

Proponuje zabawe!

IP: 80.72.65.* 27.06.03, 21:14
Taka mala "lista przebojow"! Rok 2004 rokiem wyborow - do Parlamentu
Europejskiego i Sejmu RP (chyba w takim przypadku senat bedzie zbedny - on od
dawna jest zbedny wg mnie, ale inni sa innego zdania).
Wypowiedzcie sie kogo i gdzie widzicie. Ta nasza "lista przebojow"
niekoniecznie musi uwzgledniac obecnych "wlast` imiejuszczich". Zapraszam!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ciupazka Re: Proponuje zabawe! IP: *.it-net.pl 27.06.03, 21:26
      Wybacz, że na sam temat dostaję dreszczy i mówię Dobranoc!
      • Gość: Rumcajs Re: Proponuje zabawe! IP: 80.72.65.* 27.06.03, 22:44
        Ja tez mam ciagle dreszcze na ten temat i lecze sie ciagle - chinina z roznymi
        dodatkami... Wiem rowniez, ze temat nie nalezy do "zabawnych", ale wydaje mi
        sie, ze system "na strusia" nie pomoze - powinnismy zapomniec o nim. W koncu to
        tylko zabawa, ale jakze praktyczna moze sie okazac dla Wielu moich ziomkow
        zagladajacych na rozne fora (GW tudziez). Polonia europejska bardzo liczy sie
        ze zdaniem Polakow mieszkajacych w Kraju! Abstrachuje sie ZUPELNIE!!! od
        FPolonia i jego respondentow!!! Kto mysli powaznie - wcale tam nie wchodzi.
        W koncu musi nadejsc kres gierek gierkowych - i nie tylko - autochtonow. Ja tez
        nie chce, by sitwa trzesla w PL i dyktowala z Bruxeli. I dlatego czesto nie
        moge spac... Wielu z nas jest skolowanych tym co podaja media, ktore nie zawsze
        sa obiektywne, a najczesciej sa instrumentem manipulowanym "z gory". Dzisiejszy
        list pewnej poslanki zacytowany w Wiadomosciach - kto wie czy nie jest "pod
        publiczke", choc zawieral sporo prawdy. Nie wierze, ze w PL juz nie ma ludzi
        godnych reprezentowania Polski! Chcecie znow zawierzyc Millerowi, bo zmienia
        twarz - zwalnia ministrow i przyjmuje dymisje aby tylko zawyzyc statystyki? Nie
        wierze!!! I wielu takich jak ja nie wierzy! I Wy nie wierzycie, ale latwiej
        jest chowac glowe w piasek! Wiem rowniez i to, ze nawet ameba podniesiona do
        rangi panstwowej nie ustoi przed extrami, ktore jej nowa pozycja pcha pod
        nos... Ale to wszystko nie zobowiazuje nas do traktowania sprawy jako causa
        perduta. Pieczone golabki nie wpadaja same do gabki, dlatego proponuje tak
        watek. Czasy wsadzania do pierdla za "wlasnoreczne" myslenie sie skonczyly! Mam
        nadzieje, ze i na innych forach wczesniej czy pozniej podobny temat zaistnieje.
        Nie jestem skorumpowany ani nie mam wygorowanego myslenia o sobie i dlatego nie
        zaproponuje swojej kandydatury na ministra kultury ani Kazika na rzecznika praw
        obywatelskich lub pressatache przyszlego premiera RP. Zapraszam na watek!
        Rumcajs
        • ciupazka Re: Proponuje zabawe! 08.01.04, 00:26
          Zabawa trwa...nawet bez nas i to ubaw po same pachy!!!
          • roomtsays Re: Proponuje zabawe! 08.01.04, 14:03
            Piszesz "nawet bez nas"... Przecież my w tej zabawie NAWET nie jesteśmy
            przewidziani, bośmy w ich oczach chołota!!! A chołota jest potrzebna tylko na:
            referendum, wybory, materiał na eksperymentowanie kolejnej "reformy" opieki
            zdrowotnej i innych mniej lub więcej "zabawnych" pociągnięć elyty. W tym kraju,
            w którym ci co powinni myśleć o innych, bo właśnie ci "inni" to Polska właśnie,
            myślą tylko i wyłącznie o własnych 4 literach i własnych 4 liter wygodzie, a
            chołocie też się coś od życia należy, no nie? Więc czas na ROZRYWKE, do jasnej
            cholery!

• ciupazka Re: Proponuje zabawe! 23.04.04, 22:44
              Coroz blizyj i co z rozrywką? Hehe... wcale mi sie śmioć nie fce.... Hej!
              • roomtsays Re: Proponuje zabawe! 24.04.04, 10:44
                I Lesia też możemy wybrać! Jak nie kijem go, to pałą... Eeeeeeech! Do doooopy z
                tym wszystkim!
                • ciupazka Re: Proponuje zabawe! 09.07.04, 14:36
                  Zabawa to nas dopiero czeka... A póki co proponuję zagłębić się tutok i dać
                  se spokoj z politykom, trza przecie dychnąć. Lato, ciepło , fajnie pod
                  lipom poczytać wnukom abo sobie:

www.poema.art.pl/show.php3
                  a pote wesprzeć ik choć złotówkom. Hej!
                  Telo.Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka