Dodaj do ulubionych

Ale tu u was fajnie!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.03, 22:41
Tu czuć prawdziwą Polskę! Zdrowe czyste powietrze piękne krajobrazy zdrowa
normalna heteroseksualna wielodzietna rodzina..tylko zeby więcej już nie
padało bo w góralskiej chacie zaczyna mi się nudzić...
Obserwuj wątek
    • Gość: Ciupazka Re: Ale tu u was fajnie IP: *.it-net.pl 12.07.03, 22:49
      Witaj Oszołomku, dawno Cię u nas nie było. Już sie za tobą stęskniłam,
      hehe.Telo.Pozdr. Co cię biedaczysko sprowadza?
      • Gość: Rumcajs Re: Ale tu u was fajnie IP: 80.72.65.* 13.07.03, 17:15
        Dyc on w Bukowinie! Tam majom jenternet-cafe! ;o)))
        • Gość: Ciupazka Re: Ale tu u was fajnie IP: *.it-net.pl 14.07.03, 07:34
          Rumcajsie! Ty to masz wywiad! A ja nie jestem taka pewna...Telo.Pozdr.
          • Gość: Ciupazka Re: Ale tu u was fajnie IP: *.it-net.pl 14.07.03, 07:47
            P.S. Oszołomku, a ty nie uczestniczysz w XI Pielgrzymce Rodziny Radia Maryja
            na Jasną Górę i nie wygłaszasz homilii? Zawiodłeś mnie!
            • Gość: Oszołom z RM Re: Ale tu u was fajnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.03, 23:15
              Gość portalu: Ciupazka napisał(a):

> P.S. Oszołomku, a ty nie uczestniczysz w XI Pielgrzymce Rodziny Radia
              Maryja
              >
              > na Jasną Górę i nie wygłaszasz homilii? Zawiodłeś mnie!

- byłem tam ale zdążyłem już wrócić do was..piszę z jakiejś cafejki
              internetowej tak się akurat sklada że ta również korzysta z usług neoplusa a co
              do Pielgrzymki..wspaniałe przezycie a ldzi było ze pól miliona a nie jak podej
              wraża nam prasa 200 tysięcy
    • Gość: Oszołom z RM Re: Ale tu u was fajnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.03, 23:16
      no to na razie tyle pa! idę spać bo jutro z siostrą wybieram się na Giewont
      • Gość: Rumcajs Re: Ale tu u was fajnie! IP: 80.72.65.* 15.07.03, 16:40
        Moj wywiad jednak dobrze dziala... Chyba, ze Oszolom chce nas oszolomic swoja
        kreatywnoscia! ;o)))
        • Gość: Ciupazka Re: Ale tu u was fajnie! IP: *.it-net.pl 15.07.03, 18:03
          Cześć Rumcajs! Psiokrew, ka sie podziywos ty mos urlop, jo mom urlop, a te
          beskurcyje na Forum Zokopane ni majom? Furt a furt nos nękajom. Może
          dzisiok Oszołomek bee domycony i do dychnąć choć telo kielo, ba haj!

Im tu u nos F A J N I E !!! BA JAKO! Hale nom nie fajnie, kie musis
          siedzieć na rzyci w chałupie, a ni ma sie z cym rusyć we świat, Ej, mieły,
          mocny Boze, syćka tam, a ty nie... Jee , co tu godać i o cym? Nie to co
          fces, ino to, co mos, ba jako! Rumcajs, choć kielo telo pomogoj mi, pytom
          pieknie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka