aza-rg 03.11.07, 16:28 Nie jestem z tych stron, ale słyszałam, że jest u was ośrodek stomatologiczny gdzie w pełnym znieczuleniu robią różne dziwne rzeczy z zębami. Bardzo proiszę o jakieś info na ten temat, Z góry dziękuję za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aza-rg Re: Dentysta 04.11.07, 12:39 Ludzie czy w tym miasteczku nikt nie ma komputera. Odpowiedz Link Zgłoś
aza-rg Re: Dentysta 17.12.07, 16:28 Grunt to pomoc bliźniego, bardzo dziękuję za rzeczowe odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
marta7813 Re: Dentysta 04.02.08, 12:58 dobra jest p. Caban ma gabinet przy kosciele Odpowiedz Link Zgłoś
aza-rg Re: Dentysta 02.06.08, 15:04 Nie pochodzę z tamtych terenów lecz z Dolnego Śląska i słyszałam jedynie że jest w Suchej Beskidzkiej Jakiś ośrodek w którym robią wszystko z zębami w uśpieniu, ale nie wiem czy to prawda dlatego pytam. Za konkretne odpowiedzi i ewentualny namiar (telefon) dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
chynia Re: Dentysta 02.06.08, 22:02 W suchej tylko usuwają zęby pod narkozą,protezy robią w Skawicy.Jest tam hotelik czy pensjonat-można zanocować.Byłam tam kilka razy,ale normalnie usunąć dziecku ząb,bo moja dentystka mówi,że słaba i wymęczy siebie i dziecko,a tam chłop to zawsze silniejszy.Drugiemu synowi też leczyłam.Pod narkozą nic nie robiłam,to nie będę się wypowiadać.Z tego co widziałam w poczekalni przyjeżdżają ludzie z całej Polski.Podobno jest bardzo tanio (tu potwierdzę,bo znajomy męża z Warszawy przywoził tu swoją żonę,że nigdzie nie ma tak tanio.Namiary masz tu: Jak masz czas to poczytaj sobie co piszą ci co byli i jakie mają uwagi(wkleję ci linka jak chcesz do forum,od lat toczy się burzliwa dyskusja między pacjentami i innymi stomatologami,ale jest czytania na parę godz. Wysłany: 2005-11-02, 12:48 Nie mozna w Suchej Beskidzkiej usunac od razu góry i dołu-ja tak chciałam.Usuneli mi tylko gore i kazali za jakis czas przyjechac i usunac dół.Protezke wykonuja od razu ale nie chce przypominac sobie bólu związanego z jej noszeniem na nie wygojonych dziąsłach...... :cry: Podaje namiary;Prywatny Gabinet Stomatologiczny ul.Spacerowa 22 Sucha Beskidzka tel.(0-33)-874-20-66 Trzeba zadzwonic i umówic sie na zabieg.Cena-180zł usuniecie,200zł protezka.Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
aza-rg Re: Dentysta 04.06.08, 13:17 cynia bardzo serdecznie dziękuję za rzeczowa informację. Pozdrawiam z Dolnego Śląska. Odpowiedz Link Zgłoś
aza-rg Re: Dentysta 04.06.08, 22:18 Chynia przepraszam za błędnie napisane imię. Przepraszam i dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
robin2008 Re: Dentysta 28.06.08, 17:16 Witam, a czy możesz napisać ile kosztuje protezka, będę wdzięczna Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aza-rg Re: Dentysta 23.07.08, 22:33 Nie potrafię podać ceny. Moja znajoma była tam chyba 5 lat temu i usówanie, górna proteza i 3 dni pobytu kosztowało ją około 2 tys. ale czy to prawda nie wiem tak mówiła. Odpowiedz Link Zgłoś
she303 Re: Dentysta do aza:) 07.08.08, 13:15 A możesz podzielić się ze mną tymi namiarami jakie dostałaś od chyni? Będę wdzięczna she30@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aza-rg Re: Dentysta do aza:) 13.08.08, 22:18 Droga Chyniu miałaś mi podać link do tych dentystów i nie ma. Jeżeli możesz i przeczytasz mój post to podaję e-mail, boberek7@gmail.com. Bardzo dziękuję za zainteresowanie moim tematem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś