kadi-lak 11.08.10, 04:27 Prosby o odblokowanie nicka nie pomogly. Grozby tak. Zobaczymy, czy na dlugo. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orzesztywmorde Re: Kadi-lak is back 11.08.10, 09:30 Nie przesadzaj przycinku, może to nie gospodarka, ale polityka trochę tak. O ile nie przepadam za retoryką kadiego, to jednak jego posty są, trzeba przyznać, wyjątkowe i przez to interesujące pokazując zupełnie mi obcy punkt widzenia. Autentycznie żal mi go było, gdy był tak bezlitośnie prześladowany. I podziwiałem jego upór. Teraz ciekawi mnie co było w stanie skłonić prywatnego operatora forum do wpuszczenia użytkownika, którego nie chce u siebie widzieć. Prawnik ci znalazł jakiegoś haka? Odpowiedz Link
kadi-lak Re: Kadi-lak is back 11.08.10, 12:57 orzesztywmorde napisała: Prawnik ci znalazł > jakiegoś haka? Nie przesadzajmy nie latalbym do prawnika w takiej sprawie, lekarzy, prawnikow i mechanikow samochodowych poza tym nie cierpie jak zarazy ... Oni ( GW) robili mi swinstwa i vice versa Na forum nie napisze jak. Odpowiedz Link
polarbeer Re: Kadi-lak is back 11.08.10, 16:39 Napisz Kadi, poniewaz TO NAPRAWDE JEST CIEKAWE Nawet nie tylko ciekawe ale nieslychane... Odpowiedz Link
przycinek.usa Re: Kadi-lak is back 11.08.10, 16:44 no dobra, to w drodze wyjatku to zostawie. W tej sytuacji 2 zdania zostana uznane za tresc, a ja grzecznie poprosze o wyjasnienia, bo nic cholera nie rozumiem. Grozby? Pomogly? Tylko konkretnie, bo zmienie zdanie i watek wywale. Przypominam, ze punkt 1 regulaminu nadal obowiazuje i tresc powinna zostac rozwinieta w kolejnych wypowiedziach. Bez tego po prostu nie widze sensu trzymac watku. Odpowiedz Link
goumba Bylo tak : 11.08.10, 17:13 Grzecznie poprosilem o odpblokowanie kilku nickow ktorych uzywalem od lat. Jeden sluzyl mi do administrowania moim walsnym, malym prywatnym forum. Po blokadzie i te mozliwosc mi odebrano. Kolejne zakladane prze ze mnie nicki blokowaly sie automatycznie gdy tylko logowalem sie z okreslonych IP. W ostatni czwartek nastepne i ostanie juz dostepne IP zostalo wrzucone na czarna liste w jakis sposob i proba logowania jako martin.patrick zakonczyla sie zabanowaiem nicka jako "wulgarnego". W miedzyczasie napisalem do Administracji, o dziwo odpowiedziano. Sadzac po tonie odpowiedzi, pisala ze mna jakas mloda, zgorzkniala, chuda , brzydka ,kobieta, ubogo obdarzona przez nature atrybutami uwazanymi w spoleczenstwie za zewnetrzne atrybuty kobiecosci. Odpisala mi ze jeden z mych nickow musial byc wulgarny skoro zalozono tego typu blokade a "wszystkie inne lamaly regulamin". Co bylo juz kosmiczna bzdura, bo z kilku nowych nickow nie napisalem nawet JEDNEGO posta, od razu sie same zablokowaly. w poniedzialek 9 sierpnia podjalem kolejna probe negocjacji, ta k dla hecy bo mialem juz w dyspozycji strone, ktora pozwala kryc IP. Doskonala, nie spowalniajaca browsowania i bez reklam. Tym razem odpowiadal mi chyba inny Admin- sadze ze troche straszy, bardziej zrownowazony i facet. Zapytal, jakie nicki zostaly zablokowane, podalem liste i nic, dalej blok. Po paru godzinach przyszed e-mail, z zapytaniem czy to ( tu padla nazwa nicka ktory niektorzy byc moze mogliby uznac od biedy za wulgarny) jest rowniez moj. Odprlem ze tak i tyle, nikt blokady nie usunal. Napisalem wiec follow up. informujac ujmujaco grzecznie , ze w zwiazku z ta sytuacja pozwole sobie sporzadzic liste proxy websites pozwalajacych swobodnie omijac bana Wyborczej na IP a takze w zalaczeniu szczegolowa instrukcje krok po kroku , jak omijac poszczegolne rodzaje represji stosowanych przez GW- od tymaczasogo bana przez blokowanie nickow, IP etc i rozeslac to za pomoca platnego serwisu e-mailowego do WSZYSTKICH posadaczy adresu e- mailowego konczacego sie na @gazeta.pl. Instrukcje wrzuce tez na kilka innych forow, nie-Wyborczych. Probke zalaczylem. Po 15 minutach przyszedl e-mail z informacja, ze wszystkie moje nicki zostaly odblokowane. Czy to byl efekt czy zbiego kolicznosci, to absolutnie nie mam pojecia, zastrzegam sie tu. pozdro. k. PS. Mysle, ze zainteresowani przeczytaja te informacje jesli chca a potem mozna ten watek wywalic, bo rzecziscie nie przynalezy do miejsca. Odpowiedz Link
wolo No to jesteś kombatantem! 11.08.10, 22:53 W każdym bądź razie gratuluję wytrwałości. Odpowiedz Link
dirloff Re: Bylo tak : 12.08.10, 14:29 Brawo Kadi, fajnie że wróciłeś. Gratuluję uporu i dobrego posunięcia. Czasem trzeba lać w mordę, gdy oponent nie przyjmuje siły argumentów, lecz argumenty siły. "Raz sierpiem(krzyzem), raz młotem, w gazecianą hołotę!" Odpowiedz Link