jablonosiu 22.04.15, 08:54 Witam, Poszukuję w Kobyłce lub okolicach lakiernika samochodowego. Polećcie mi proszę kogoś z którego usług korzystaliście. Mam do pomalowania cały samochód :( Pozdrawiam, Piotrek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0.tiger Re: Lakiernik samochodowy 22.04.15, 12:54 Korzystałem z usług lakiernika który się znajduje Ul. Niemcewicza 9a, w Kobyłce i byłem zadowolony. Odpowiedz Link
en-no Re: Lakiernik samochodowy 22.04.15, 15:12 bron boze tiger to firna z napoleona ,koles jest byle jskim fachura i malenkim kretaczem partaczem Odpowiedz Link
en-no Re: Lakiernik samochodowy 22.04.15, 17:29 tu jest link o tym jak wykonuje prace ten pozal sie boze warsztat -forum.gazeta.pl/forum/w,17460,156734315,156734315,Zaklad_blacharsko_lakierniczy.html takich postow na tym forum jest sporo .odradzam wizyte u tego specjalisty Odpowiedz Link
0.tiger Re: Lakiernik samochodowy 22.04.15, 19:11 ja tu widzę inny adres:) i na pewno nie miał warsztatu na napoleona. Odpowiedz Link
en-no Re: Lakiernik samochodowy 22.04.15, 19:27 tiger a zalozysz sie ze to ty miales ten niby warsztan na napoleona i nie tylko w okresie kilku lat czesto zmieniales miesce a pod tym adresem vjestres obecnie ,tam masz tez mieszalnie lakieru ,jestres znany w okolicy i nie masz najlepszej opinii wsrod ludzi z branzyb ani u klientow ,nie preowokuj bo napisze wiecxej o twoich dokonaniach Odpowiedz Link
0.tiger Re: Lakiernik samochodowy 22.04.15, 20:04 O co się chcesz założyć ?? Ty to masz jakiś problem ze sobą, sprawdź sobie w googlach, nazwisko osoby prowadzącej warsztat na mickiewicza, a osoby prowadzącej na niemczewicza i później oczerniaj ludzi. Bo jak widać, robisz tutaj tylko syf. Odpowiedz Link
jablonosiu Re: Lakiernik samochodowy 22.04.15, 20:13 Panowie, proszę się wyżalać gdzieś indziej. Nie tego oczekiwałem zakładając ten temat. Odpowiedz Link
0.tiger Re: Lakiernik samochodowy 23.04.15, 13:13 I co głąbie, miałeś coś mi udowodnić? coś nie wyszło, nawet nie masz odwagi przyznać, że się pomyliłeś:) jesteś zwykły głąb i burak:) Odpowiedz Link
en-no Re: Lakiernik samochodowy 22.04.15, 15:16 podam sdres w kobylce ,swietna firma i najtansza na terenie powiatu tylko prosze podac kontakt Odpowiedz Link
jablonosiu Re: Lakiernik samochodowy 22.04.15, 20:16 Nie widzę powodu, dla którego trzeba by było ukrywać takie dane. Jeżeli firma jest świetna i najtańsza to plus dla niej jeżeli zostanie zareklamowana publicznie na forum. Proszę, napisz namiary do niej. Odpowiedz Link
napo.le.on Re: Lakiernik samochodowy 22.04.15, 18:44 Zorientuj się w kilku polecanych m-cach w cenach. U mnie kiedyś okazało się że u Rudnika w Renault dali cenę porównywalną z "panem Heniem". Odpowiedz Link
en-no Re: Lakiernik samochodowy 23.04.15, 05:32 normalnie bym podal ale ze wzgledu na tigera nie podam na forum danych taj firmy ,jest to zaklad w kobylce ,nie chce byc sprawca klopotow milego wlasciciela ,powinienes to zrozumiec ,podaj maila to ci wysle ,pozdrawiam Odpowiedz Link
jablonosiu Re: Lakiernik samochodowy 23.04.15, 08:49 Prześlij mi proszę dane na adres: lakiernik.kobylka@poczta.fm Odpowiedz Link
swire321 Re: Lakiernik samochodowy 24.04.15, 15:31 forum.gazeta.pl/forum/w,17460,150930131,,Blacharz_ze_Slowackiego_OPINIA.html?v=2&t=1409495639139Pozdr. Odpowiedz Link
0.tiger Re: Lakiernik samochodowy 23.04.15, 13:09 haha kłopot to masz w głowie, głąbie:) Odpowiedz Link
en-no Re: Lakiernik samochodowy 23.04.15, 14:07 tiger skoro to nie ty to skad ta zlosc ,wlasciwie to typowe twoje zachowanie ,tak traktujesz klientow .dorosnij chlopie a moze szczescie wroci Odpowiedz Link
swire321 Re: Lakiernik samochodowy 24.04.15, 15:41 Nie polecam tego warsztatu i tego pana M.B. -papraki jakich mało. Sprawa w sądzie w Wołominie.Fuszerek było tyle,że przewyższyły wartość auta. Obecnie zakład na Kazimierza Wielkiego 49-omijac szerokim łukiem. Co do mieszalni lakierów oczywiscie się zgadzam w 100% w budynku własciciela znajduje się owa mieszalnia i zakład fryzjerski.Mogę udostepnic na życzenie opinię biegłego sądowego+uzupełnienie tej opini o uszkodzenia jakich w/w pan dokonał w moim aucie. Naprawę mojego auta przeprowadził by lepiej nawet 10 letni azjata niż panowie z TigerAuto,Auto Krzys,czy jak ich tam teraz nazywają.... Prawdą jest,że warsztat zmienia lokalizację i nazwę. NAPRAWDĘ NIE POLECAM!!! Odpowiedz Link
swire321 Re: Lakiernik samochodowy 11.05.15, 14:27 Partacz zmienił nr telefonu,adres i przyjmuje w tym warsztacie: chomikuj.pl/swire321/opinia+naprawy+blacharskiej/Adres+Warsztatu Kobyłka Kazimierza Wielkiego 49 Pozdr. Odpowiedz Link
swire321 Re: Lakiernik samochodowy 11.05.15, 14:49 Witam W załączeniu opinia biegłego sadowego-uzupełniająca. W opinii opisany jest zakres prac jakich dokonał Pozwany-Auto Krzyś-Kobyłka ul.Kazimierza Wielkiego 49,oraz jakich dokonał szkód w moim aucie i na jaką kwotę....-PONAD 6000 TYŚ ZŁ!!! Poproszę się zapoznać i ostrzec znajomych przed nieuczciwym warsztatem,jeśli ktoś nie ma zamiaru z panem M.B chodzic po sądach,radzę nie prowadzic tam auta i nie robić z tym panem żadnych interesów. Były klient pana M.B chomikuj.pl/swire321/opinia+naprawy+blacharskiej/Bieg*c5*82y+sadowy+opinia Odpowiedz Link