jablonosiu 28.06.17, 14:55 Witam forumowiczów, Szukam ekipy, która będzie w stanie wykopać studnię głębinową do podlewania ogródka. Pzdr, Piotr Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mjaszkaa Re: studnia głebinowa 07.11.17, 22:10 Mogę Ci polecić firmę geobud.pl na ich stronie znajdziesz szczegółowe informacje. Ze swojej strony dodam, że naprawdę warto skorzystać z ich usług. To profesjonaliści w każdym calu, wykonają każdy projekt i ich oferta cenowa będzie konkurencyjna. Moja studnia została wybudowana siedem lat temu, czyli całkiem dawno i od tamtej pory nie miałem z nią najmniejszych problemów, działa bez zarzutu. Wykorzystuję ją już teraz właściwie tylko do podlewania ogródka, ale bardzo się cieszę, że ją mam, bo oszczędności naprawdę są widoczne. Odpowiedz Link
en-no Re: studnia głebinowa 08.11.17, 08:35 studnie glebinowa stosuje sie na potrzeby produkvji wod gzowanych ,oranzad i innych napijow a nie do podlewania zasranego ogrodka ,tam wystarczy zwykla studnia z nienajlepsza woda Odpowiedz Link
orangejuice11111 Re: studnia głebinowa 05.06.18, 06:31 no i potwierdza się niemal w każdym poście że kolega en-no nie dość że ma "coś z głową" to jeszcze jest po prostu zwykłym chamem i prostakiem . Odpowiedz Link
jablonosiu Re: studnia głebinowa 08.11.17, 15:15 Wątek sprzed pół roku. Już nieaktualny. Odpowiedz Link