nenuphar77 29.12.04, 14:28 chciałabym się zapisać na aerobik i nie wiem gdzie mogę mieszkam w Kobyłce od niedawna, mieszkam w okolicach nowego kościoła Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
topol71 Re: aerobik w Kobyłce 30.01.05, 08:46 Na ul.Krechowieckiej jest taki klub i widzę że dosyć popularny bo dużo samochodów tam parkuje wieczorami, sam tematem nigdy się nie interesowałem więc więcej szczegółów nie znam. Tyle tylko, że to raczej okolice starego kościoła więc kawałek od Ciebie. Nie wiem czy w Twojej okolicy tzn na Stefanówce jest coś takiego. Ten klub jest na Krechowieckiej za Wiesławską po lewej stronie jadąc od Załuskiego - w głębi podwórka więc musisz wytęrzyć wzrok. pozdrawiam Topol Odpowiedz Link
kjw77 Re: aerobik w Kobyłce 05.02.05, 17:59 Witam,też byłabym zainteresowana aerobikiem.Nie wiesz przypadkiem jakie mają ceny?Pozdrawiam, kjw. Odpowiedz Link
topol71 Re: aerobik w Kobyłce 08.02.05, 07:06 jesli pytanie było do mnie, to niestety nic na temat aerobicu więcej niż lokalizacja nie wiem, ale sprawdze telefon na szyldzie to wam napiszę (chyba że pawwww uzna to za kryptoreklamę - zupełnie bezpodstawnie zresztą, bo ci co mnie znaja wiedzą, że z czym jak z czym, ale z aerobicem to ja na pewno nic wspólnego nie mam) pozdrawiam Piotrek Odpowiedz Link
topol71 obiecane namiary na aerobic w Kobyłce 11.02.05, 06:30 Spisałem wczoraj z reklamy - tel.786-86-88 Odpowiedz Link