lidka_66 26.03.06, 23:16 Czy możecie mi podac adresy firm, które na terenie Kobyłki zakładają internet i polecić te najlepsze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martinez2k Re: Internet w Kobyłce 27.03.06, 08:18 TP SA. ,nie polecam radiowki bo to badziewie i ciagle problemy, nie daj sie namowic. Odpowiedz Link
mardaw Re: Internet w Kobyłce 27.03.06, 20:15 OK... a jak TPSA odpisała, że w ogóle nie mogą mi założyć linii telefonicznej? (argumentują potrzebą postawienia nowego słupa, itp. i chyba im się to po prostu nie opłaca, sranie w banie). to jakie mam wyjście? Mieszkam przy trasie warszawskiej w okolicach czołgu (ale jeszcze po stronie kobyłki). Odpowiedz Link
ina101 Re: Internet w Kobyłce 16.08.06, 14:48 A może ktoś ma założony internet w Sferii. Mam telefon u nich , chodzi bez zastrzeżeń , nigdy nie miałam żadnych kłopotów a i cena dużo niższa niż w TePsie. Zastanawiam się nad internetem ale wolałabym zasięgnąć opinii u Was. Pozdrawiam Odpowiedz Link
kinia781 Re: Internet w Kobyłce 28.08.06, 12:08 My bedziemy mieli netservis. Nie mogę polecić, bo jeszcze nie jest założony, ale oferta zapowiada się ok. :) (zwłaszcza jak się nie ma wyboru :((( ) Odpowiedz Link
ina101 Re: Internet w Kobyłce 19.09.06, 11:35 Kinia , masz już internet z Netservis? Napisz jak działa. Jestem po rozmowach z właścicielami i wydają się być w porządku , natomiast nie wiem jak to będzie już po podpisaniu umowy. Daj znać czy warto. Pozdrawiam Odpowiedz Link
kinia781 Re: Internet w Kobyłce 20.09.06, 10:13 Podpisaliśmy umowę i jestesmy zadowoleni. Zresztą Panowie uruchomili nam internet jeszcze kilka ładnych dni przed ostateczną decyzją co do wyboru ich jako dostawcy - to też świadczy na "+" dla Netservisu. Było to możliwe tylko dzięki temu, że nasz blok stoi blisko ich siedziby, ale przecież nie musieli nam tego udostępniać. Wybraliśmy 512 i działa rewelacyjnie, w razie czego można w każdej chwili zmienić na mniejszy. A-ha pierwszy miesiąc za 1 zł :))) Odpowiedz Link
ina101 Re: Internet w Kobyłce 21.09.06, 08:43 Dziękuję za info.Pomogło mi to w podjęciu decyzji . Jestem już umówiona z właścielami na sprawdzenie sygnału. Pozdrawiam Odpowiedz Link