aaspoleczna 13.07.07, 12:20 Mam pytanie, czy to prawda, że w Wołominie jest fajny, nowy basen? Słyszałam taką plotkę, ale znajomi z Kobyłki zaprzeczają. Niedługo przeprowadzam się z rodziną do Kobyłki i chciałabym się trochę zorientować w okolicy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lyrica Re: basen w Wołominie 13.07.07, 16:53 Oj nie!!! Straszna plotka;) Wołomin na w planach budowę kompleksu sportowego wraz z basenem, ale póki co to tylko plany... A ten, który jest będzie zamknięty, ponieważ nie opłaca się go remontować. Odpowiedz Link
aaspoleczna Re: basen w Wołominie 13.07.07, 21:27 Dzięki za odpowiedź. Szkoda, że to tylko plotka, ale dobrze, że przynajmniej jakieś palny są. Odpowiedz Link
mariuszc102 Re: basen w Wołominie 06.11.07, 13:05 Z tego co wiem, to basen ten został wyremontowany i już działa. Odpowiedz Link
sebku1 Re: basen w Wołominie 09.11.07, 16:24 Wyremontowany ale już się sypie, dwóch moich kolegów regularnie dwa razy w tygodniu spędza czas na tym basenie, farba już podobno odchodzi pod linią wody. Więc tak jak mówi Lyrica nie opłaca się go remontować. Odpowiedz Link