ilonadw 28.04.08, 22:52 Niedługo przeprowadzam się do własnego domku w Kobyłce i rozglądam się za internetem. Korzysta ktoś z usług firmy IntermaxGroup? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aklybok Re: Internet w Kobyłce - co polecacie? 03.05.08, 08:36 gdzies napotkalem taka strone... moze cos pomoze... pozdrawiam. www.internet-radiowy.pl/Koby%C5%82ka//internet.html Odpowiedz Link
mariuszc102 Re: Internet w Kobyłce - co polecacie? 05.05.08, 12:23 Ja zdecydowałem się ostatnio na era blueconnect. Polecam - szybko i dobrze działa. Wolałem wziąć Netię bezprzewodową, ale w mojej okolicy jest to niemożliwe. Mieszkan na Stefanówce. Odpowiedz Link
pacia8 Re: Internet w Kobyłce - co polecacie? 05.08.08, 10:16 ja polecam Netserwis - korzystam od ponad roku - tanio i bez zastrzeżeń Odpowiedz Link
thekrolik Re: Internet w Kobyłce - co polecacie? 26.08.08, 01:55 pacia8 napisała: > ja polecam Netserwis - korzystam od ponad roku - tanio i bez zastrzeżeń hm... mam nadzieję, że internet od nich działa lepiej niż ich strona :/ W tej chwili wygląda to mało profesjonalnie delikatnie rzecz ujmując ;> Odpowiedz Link
miszczsen Re: Internet w Kobyłce - co polecacie? 04.12.08, 00:13 ja mam służbówke w Erze i w domu ledwo dwie kreski zasięgu...więc osobiście polecam Orange Free, jako jedyny w pełni śmiga po UMTS'ie... Odpowiedz Link
mpmgrzeg Re: Internet w Kobyłce - co polecacie? 14.09.08, 21:23 korzystam od roku ze Sferii. jest ok. Wcześniej był Dark-com. To była porażka. Odpowiedz Link
spoleczniakzkobylki Re: Internet w Kobyłce - co polecacie? 26.11.08, 23:22 Kolega kożysta z intermaxgroup.pl bardzo zadowolony. Odpowiedz Link
mariuszc102 Re: Internet w Kobyłce - co polecacie? 02.03.09, 09:46 Niestety ale blueconnect (era - bezprzewodowy) strasznie się pogorszył. Odradzam! Odpowiedz Link
aaspoleczna Re: Internet w Kobyłce - co polecacie? 02.03.09, 10:25 U nas iPLUS działa całkiem przyzwoicie, ale tylko zawieszony w oknie. Odpowiedz Link
ilonadw Re: Internet w Kobyłce - co polecacie? 05.03.09, 07:57 A ja zdecydowałam się w końcu na BJM i działa przyzwoicie. Zważywszy na czarną dziurę w jakiej stoi mój dom, gdzie jest problem nawet z komórką to nawet świetnie;) Odpowiedz Link