Dodaj do ulubionych

naroktyki-i -katar

IP: *.net898.nj.sprint-hsd.net 07.02.04, 13:29
Wiem ,ze moj syn bierze jakies swinstwo, przyznal sie do mariuhany, jednak
podejrzewam ze oprocz tego cos wacha..moze ktos mi pomoze zidentyfikowac
?...On ma non stop katar,ciagle leci mu cos z nosa, sprawdzilam ,krwi tam nie
ma..oraz czesto chodzi do lazienki..czego to moga byc objawy??..pomozcie mi
.prosze:)
zaznaczam ,ze na jakies drozsze narkotyki on nie ma kasy gdyz zminimalizowalam
jego tygodniowki..czekam na jakies rady...
zalamana matka
Obserwuj wątek
    • samjuzniewiem Re: naroktyki-i -katar 07.02.04, 15:05
      witam

pani syn zapewno bierze amfetamine potocznie speed
      do lazienki codzi "przypudrowac nosek" wciagnac dzialke na klozecie lub
      zobaczyc do lustra czy nic nie wycieka bialego z noska
      prosze sie zorietowac czy syn nie jest pobudzony czy ma wzmozona chec do
      dziania
      syn spi tyle co zawsze?? wiecznie ciaga nosem i nie korzysta z husteczek??
      jezeli sa takie obiwy jak pisze to bedzie to speed

co do tych pieniedzy to i mi mama na to nie daje bo ja nie stac sam sobie na
      te (zjebane) przyjemnosci zarabiam "dla chcacego nic..."
      • Gość: matka Re: naroktyki-i -katar IP: *.net898.nj.sprint-hsd.net 07.02.04, 15:57
        dziekuje ci za szybka odpowiedz:)
        odnosnie smarkania to on uzywa bardzo wielu chusteczek,czasami duze pudelko na
        caly tydzien, zwracalam mu na to uwage ale on twierdzi ze to alergia!..alergie
        mozna miec przez jeden (dwa ) sezony ale nie caly rok.Jesli chodzi o spanie to
        jest ciagle zmeczony, niewyspany, brak mu energii, podejrzewam ,ze o ile uzywa
        tej amfetaminy to raczej sporadycznie, nie sadze aby robil to w domu bo go
        ciagle pilnuje a i czesto sprawdzam jego pokoj, moze nie az tak dokladnie ale
        jednak..zrobilam mu ostatnio test i wykazal ze bierze mariuhane i w moczu
        znalezli wlasnie ta amfetamine..syn twierdzi ,ze ABSOLUTNIE nie bral czegos
        takiego ,ze byc moze byla w marysce..jak mu udowodnic ,ze klamie??.mam dosc tych
        jego klamstw, jego obiecanek ,ze juz wiecej nie wezmie..zdecydowana nawet jestem
        umiescic go w takim shelter na miesiac, ale czy to cos da??..nie
        wiem??..chcialabym z toba blizej na te tematy pogadac...napisz w jaki sposob..ok?
        pozdrawiam
    • Gość: 2pstragi Re: naroktyki-i -katar IP: 195.117.38.* 08.02.04, 03:07
      amfa pobudza a marihuana to usypiacz!
      a jak wyglądają oczy?
      są przekrwione i przymrużone-to marycha, duże źrenice to amfa!
      a co z łaknieniem?
      po koksie też jest katar!
      nie trzeba pudrować nosa, można wetrzeć np. w dziąsła
      • Gość: maja Re: naroktyki-i -katar IP: *.bater.net.pl / 80.50.189.* 08.02.04, 19:51
        Amfa pobudza w poczatkowym okresie. Potem człowiek jest wykończony, zarówno
        psychicznie jak i fizycznie. Czy je ? Czy chudnie ? A skoro jest katar - to
        najprowdopodobnie wciąga.
        Żrenic się tak nie sprawdza - sprawdza się rekcje - czyli zamknięcie oczy i
        otwarcie - trzeba się przyjrzeć, co się dzieje ze źrenicami - czy się
        zmieniają, czy nie.
        A przeszukanie - nic Ci nie da. Można wszędzie pochować - nie znajdziesz jak
        się syn postara. Poza tym - takie "detektywistyczne podrygi" tylko osłabią
        Twój związek z synem - muszisz mieć z nim dobry kontakt - jak bedziesz się
        zachowywała jak jego wróg - nic nie zdziałasz.
    • Gość: j.spiwor Re: naroktyki-i -katar IP: *.cjb.net / *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.04, 11:42
      Nie rób mu jazdy jeśli nie masz dowodów. Dla spokoju ducha kup test w aptece i
      go tak sprawdź. Nie rób mu jazd bez pewnych dowodów bez domysłów bo jak nie
      bierze to zbuntuje się i zacznie brać. A przy amfetaminie marihuana to pikuś i
      zaczyna się naprawdę problem.
      Powodzenia.
    • Gość: mayday Re: naroktyki-i -katar IP: 217.97.135.* 10.02.04, 13:35
      szkoda ze nie podałas, ile twój syn ma lat i co robi poza produkowaniem kłamstw
      i ćpaniem. i jaki generalnie jest: bystry, głupi, lubi czytać czy dyma
      małolaty? jezeli jest z tych czytająco - intelektualizujących, ma stałych
      znajomych, to przypuszczam ze jazdę ma pod kontrolą,wie duzo o dragach, moze
      być teraz w fazie ostrych imprezek i stąd ta intensyfikacja objawów.
      jesli twój syn to za przeproszeniem pętak, którego zainteresowania zamykają się
      na kompie, samochodzie i szmatach, to tylko prohibicja i szykany. nie
      przemówisz mu do rozsądku, bo go nie ma. za chwile okaze sie ze jedzie na
      brownie, albo juz nawet pali to gówno.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka