deoand 17.02.10, 23:02 Srebro jest !!!!! Ciekawe czy doczekamy się złota - zawsze ktoś przeszkadza Bravo Justyna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e4ska Re: Jest Medal Srebrny Justyny Kowalczyk 18.02.10, 09:46 Gdyby Justyna była trzeźwiejącą alkoholiczką, byłoby złoto. Bez detoksu daleko nie zajedziesz. :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
ela_102 Re: Jest Medal Srebrny Justyny Kowalczyk 18.02.10, 10:50 Gdyby Justyna była trzeźwiejącą alkoholiczką, byłoby złoto. Eska ;-)))))))))))))) Rozbawiłaś mnie do łez i bólu przepony ;-) Dziękuję Ci kochana i życzę dobrego Dnia :-))))))))))) p.s ta zima kiedyś musi minąć.... Odpowiedz Link Zgłoś
daleh Re: Jest Medal Srebrny Justyny Kowalczyk 18.02.10, 11:01 ela... ta zima kiedyś musi minąć.... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Jest Medal Srebrny Justyny Kowalczyk 18.02.10, 19:11 daleh napisał: > Nie wiem dlaczego, ale odnoszę takie wrażenie jakby nigdy nie miała się skończyć... ___________________________________________________. Nie dziwota, jak sie jest wsrod bialych niedzwiedzi...! A... Odpowiedz Link Zgłoś
daleh Re: Jest Medal Srebrny Justyny Kowalczyk 18.02.10, 10:35 Lata pracy i wyrzeczeń, pasja...Teraz sukces... Marion Rolland lata pracy, wyrzeczenia, pasja... Jeden upadek niweczy wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Jest Medal Srebrny Justyny Kowalczyk 18.02.10, 19:10 deoand napisał: > Srebro jest !!!!! > Ciekawe czy doczekamy się złota - zawsze ktoś przeszkadza > Bravo Justyna _______________________________________________________. Wiedzialem, ze sie odezwiesz..! ;-) Tak, to byl wspanialy bieg... - Ogladalem...! Pisze dopiero teraz ale mialem zajety mocno dzien...! Czy "doczekamy sie zlota?" - piszesz. Coz, tajkie proby byly juz kiedys robione. Oni nazywali sie wtedy alchemikami.. Ze srebra raczej nie da sie zrobic zlota...! :-( Pozdrawiam: A... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: Jest Medal Srebrny Justyny Kowalczyk 19.02.10, 23:53 A teraz jest brąz i jak zawsze niedosyt Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re:Oszustwo w biały dzień 20.02.10, 08:37 Kowalczyk przyznała też, że trudno jej rywalizować z zawodniczkami, które chorują na astmę. - Muszę poważnie porozmawiać z moim doktorem i powiedzieć mu, żebyśmy znaleźli u mnie jakąś chorobę - żartowała. - W pierwszej trójce, a nawet szóstce tylko ja jestem zdrowa. Wszystkie pozostałe dziewczyny to astmatyczki. Im wolno przyjmować sterydy przed startem. One powodują, że rozszerzają się pęcherzyki płucne, a w naszej dyscyplinie więcej powietrza w płucach to wielki atut - dodała. Oszustwo w biały dzień - jak tu mozna walczyć z dopingowiczkami honorowanymi przez Federację narciarska... Może lepiej wypic kielicha na pobudzenie skoro nie można sterydów i nie jest sie chorym na astmę Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re:Oszustwo w biały dzień 20.02.10, 11:31 deoand napisał: > Kowalczyk przyznała też, że trudno jej rywalizować z zawodniczkami, które chorują na astmę... > Oszustwo w biały dzień - jak tu mozna walczyć z dopingowiczkami honorowanymi przez Federację narciarska...> > Może lepiej wypic kielicha na pobudzenie skoro nie można sterydów i nie jest sie chorym na astmę ____________________________________________. A moze jeszcze lepiej byloby wiecej trenowac, zamiast narzekac i wciskac ciemnoty plebsowi? A... Ps. Czy sa tam jeszcze inni sportowcy oprocz pani Kowalczyk i pana Malysza...!? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re:Oszustwo w biały dzień 20.02.10, 11:56 Pytasz sie auguście czy sa inni sportowcy oprócz Kowalczyk i Małysza ano sa tu masz dokładne zestawienie gdzie sa - oto link www.sport.pl/vancouver2010/1,104505,7581060,Vancouver_2010__Polska_czwarta_w_tabeli__metalowej_.html W klasyfikacji od końca jestesmy jak widac na 4 miejscu ale chyba już tego wyniku nie poprawimy bo jeszcze startuje tylko Małysz i Kowalczyk .. ale chola śa jeszcze sztafety biegowe pań i szansa na metalowy medal czyli miejsce ostatnie .. ano zobaczymy .. Juz pomijam sama Kowalczyk ale sytuacja z Norwegami , którzy niby choruja na astme i biora legalnie zakazane środki dopingujące trwa od wielu wielu lat chyba od czasu gdzy Norwegowie zaczęli zwyciężac w biegach ... i wszyscy wiedzą i NIC To jest bulwersujące naprawdę Kowalczyk jest tylko tego przykładem - trening treningiem ok ale nie może być tak że pierwszych 6 zawodniczek zażywa środki przeciw astmatyczne i tylko jedna NIE - nieważne które akurat miejsce zajmie !!!! pzdr deoand Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Vancouver - 2010 20.02.10, 15:49 www.aerialphotoimage.com/panoramas/GreaterVancouver/OlympicVillageVancouver.html A... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Psychologia sportu oraz przepowiednia Walesy... 26.02.10, 15:50 deoand napisał na poczatku obecnej Olimpiady zimowej: > Srebro jest !!!!! > Ciekawe czy doczekamy się złota - zawsze ktoś przeszkadza > Bravo Justyna ___________________________________________________________. Zanim wyjade na Mityng AA, zapragnalem napisac cos na luzie. Przeczytalem dzisiaj (dwa dni przed zakonczeniem Olimpiady), dwie interesujace informacje - glownie do deo...!; 1. - Justyna Kowalczyk ostro zaatakowala Norwezke Marit Björgen, zarzucajac jej, ze bez tych jej medykamentow, ktore ona zazywa nie bylaby w stanie z nia wygrac, ani nawet nawiazac konkurencji z paroma innymi jeszcze zawodniczkami... To ciezki zarzut... - Ciekawe czy to gra na nerwach przed jutrzejszym biegiem na 30 km... - Czy wolanie o sprawiedliwosc i zapowiedz pozniejszego protestu do komisji dyscyplinarnej...!? Nie wiem jak bedzie dalej... - Wczoraj widzialem jak biegnie p. Kowalczyk i uwazam ze takze ma wielkie szanse na miejsce w czolowce...! 2.- Druga informacja to ta, ze wreszcie (po tylu latach) spelnila sie przepowiednia Walesy...! Kiedy patrzylem na tabele medali zobaczylem, ze Polska wyprzedzila Japonie...! A... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: Psychologia sportu oraz przepowiednia Walesy. 26.02.10, 18:24 Ano ja przynajmniej będę zaciskał kciuki , że by Kowalczyk udało sie pokonać te wszystkie jawne dopingowiczki i te ciężko chore atmatyczki , które zasuwaja niczym kozice po stokach .. Norwegowie są nie do ruszenia nie wiadomo dlaczego ale tak sie dzije od dłuższego czasu ... Jutro zobaczymy chyba po dwudziestej i pewno ok 1,5 godziny będą biegły Jak każdy kibic - nadzieja jest zawsze i dopóki biegnie Kowalczyk to Polska Polska No nawet nie zauważyłem , że jesteśmy lepsi od Japonii wszystko przez te skośne oczy trudno im prosto biegać zjeżdżać czy skakać a i chyba maja jedną Święta Górę " jakas tam Jama " więc nie maja gdzie trenować .. a poza tem Sake tak nie rozgrzewa jak Wyborowa więc biedakom zawsze zimno i wtedy wyników niet Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Psychologia sportu oraz przepowiednia Walesy. 27.02.10, 19:10 deoand napisał: > Ano ja przynajmniej będę zaciskał kciuki , że by Kowalczyk udało sie pokonać te wszystkie jawne dopingowiczki i te ciężko chore atmatyczki , które zasuwaja niczym kozice po stokach .. > Norwegowie są nie do ruszenia nie wiadomo dlaczego ale tak sie dzije od dłuższego czasu ... > ... zobaczymy chyba po dwudziestej i pewno ok 1,5 godziny będą biegły ______________________________________________. Takze bede kibicowal temu biegowi, (20:45)...! ;-) A... Ps. Pani Kowalczyk powinna zazyc to samo, co i te Norwezki, skoro uwaza ze to dzieki temu dopingowi sa one lepsze od niej i jednoczesnie nie sa one przez ten doping zdyskwalifikowane...! Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: Psychologia sportu oraz przepowiednia Walesy. 27.02.10, 19:58 Nie da rady jakby Polka zazyła tylko jedna tabletke i raz wdechła to by ja natychmiast zdyskwalifikowali bo nie ma astmy Musi sobie radzic bez dopingu !! oby !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Psychologia sportu oraz przepowiednia Walesy. 27.02.10, 20:10 deoand napisał: > Nie da rady jakby Polka zazyła tylko jedna tabletke i raz wdechła to by ja natychmiast zdyskwalifikowali bo nie ma astmy > Musi sobie radzic bez dopingu !! oby !!!!! __________________________________________________________. Naciagniete to mocno, ale co tam.. - Gdzie dwoch sie bije...! ;-) A... Odpowiedz Link Zgłoś