aaugustw 01.04.10, 22:14 Musze sie Wam pochwalic, ze przed chwila otrzymalem pozytywna odpowiedz na moja prosbe, dot. sluzby moderatora na tym Forum... Od tej pory ja bede decydowal o watkach, ktore tu beda wywalane...! Dobranoc: A... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deoand Re: Nowy moderator tego Forum... 01.04.10, 23:54 A zastepcami głównego moderatora Aaugusta będą beka z wilkiem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Nowy moderator tego Forum... 03.04.10, 16:05 deoand napisał: > A zastepcami głównego moderatora Aaugusta będą beka z wilkiem !!! _____________________________________. Nietrzezwych i pijanych nie przyjmuje...! Tu chodzi o trzezwosc i zycie ludzkie...! A... Odpowiedz Link Zgłoś
7zahir Mam nadzieję że to Prima Aprilis. 02.04.10, 08:06 Bo jesli nie to forum umrze. Odpowiedz Link Zgłoś
e4ska Re: Mam nadzieję że to Prima Aprilis. 02.04.10, 12:58 Jeśli forum nie zdechło od kropki, to czemu miałoby zdechnąć od Augusta? Nie zdechło od propagowania innych for - w tym pięknego forum miłości, które och i ach gdzie jest teraz? A takiego miało super moderatora, och i ach, i och... .................................................................. Szkoda, że to prima aprilis:-( August byłby super moderatorem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Mam nadzieję że to Prima Aprilis. 03.04.10, 16:03 e4ska napisała: > .................................................................. > Szkoda, że to prima aprilis:-( August byłby super moderatorem!!! _____________________________________. Dziekuje Eska... - Brakuje mi tutaj Ciebie i Twojego pisania...! A... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Mam nadzieję że to Prima Aprilis. 03.04.10, 14:45 7zahir napisała: > Mam nadzieję że to Prima Aprilis > Bo jesli nie to forum umrze. _________________________________________. Mam nadzieje, ze ty sama jeszcze odzyjesz, bo inaczej nigdy nie dostrzezesz tego co w swiatlosci trzezwych sie dzieje..! :-( A... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pierzchnia Re: Nowy moderator tego Forum... 02.04.10, 12:37 Zamiast zostać moderatorem lepiej zostań,transformatorem. Obniżysz własne napięcia, i unikniesz ,niebezpiecznego przepięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Nowy moderator tego Forum... 02.04.10, 13:12 aaugustw napisał: > Musze sie Wam pochwalic, ze przed chwila otrzymalem pozytywna > odpowiedz na moja prosbe, dot. sluzby moderatora na tym Forum... > Od tej pory ja bede decydowal o watkach, ktore tu beda wywalane...! > Dobranoc: A... ______________________________. Dzien dobry... - Oczywiscie to: Prima Aprilis...! Nie moge, na razie wiecej pisac. Przyjechali goscie...! A... Odpowiedz Link Zgłoś
beka.smiechu-w.sali.obok Re: Nowy moderator tego Forum... 02.04.10, 13:40 Haha a juz myslalem, ze malpa dyrektorem cyrku zostala! Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Nowy moderator tego Forum... 03.04.10, 16:01 beka.smiechu-w.sali.obok napisała: > a juz myslalem, ze malpa dyrektorem cyrku zostala! __________________________________________________. Tak sie dzieje, jak glupi za myslenie sie bierze...! A... Odpowiedz Link Zgłoś
ela_102 Re: Nowy moderator tego Forum... 02.04.10, 15:43 Ucieszyłabym się bardzo na taki rozwój wypadków August :-)))))) Ale widać, też jak na dłoni kto w jaki sposób widzi rzeczywistość tego miejsca, ma swoje na nie pomysły i być może sam pcha się na to stanowisko ;-) z uporem i determinacją, tylko, że wtedy to byłby dopiero grobowiec. Link do - "ostatnie namaszczenie" link do - "tutaj spal swoje zwłoki" link do - "albo weź kredyt" lub "zamieszkaj na dworcu będzie klawo" Eska, żeby nam się chciało tutaj być ;-) Najważniejsze, że trzeźwe jesteśmy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
beka.smiechu-w.sali.obok Re: Nowy moderator tego Forum... 02.04.10, 16:01 o kim elzbieta pisze? Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Nowy moderator tego Forum... 03.04.10, 16:00 beka.smiechu-w.sali.obok napisała: > o kim elzbieta pisze? ________________________________________. Pytasz beka, wiec odpowiem: O tym, ktory zmusil ciebie do postawienia takiego pytania...! A... Ps. Elzbieta piszemy z duzej litery...! Odpowiedz Link Zgłoś