szukamrozwiazan
15.04.12, 13:57
witam
Mam "zrytą" głowe i szukam rozwiązań jak ją "odryć" żeby się dało normalnie funkcjonować
szukam ludzi którzy mają problemy, w sobie ,natury psychologicznej lub może głownie natury biochemicznej mózgu,ale tak jak ja dają jakoś rade żyć bez lekarzy i pigułek...
bo kto nas lepiej zrozumie niż my sami ,choć też mam nadziej że znalazłby się jakiś zdrowy profesjonalista w dziedzinie funkcjonowania mózgu , psychologi i innych przydatnych dziedzin
głownie chodzi mi o to żeby spróbować znależć proste sposby na pomaganie nam samym i innym ludziom z problemami (np. takim którzy prędzej się zabiją niż pójdą do psychiatry ,albo są w tak głebokiej depresji ,że nie dadzą rady pójść)
chciałbym korzystać głownie z nowych naukowych testów,informacji o działaniu np. dopaminy , serotoniny .....itd. itp. i jakoś to spróbować może złożyć do kupy
szukam ludzi bo mój móżdżek już zmęczony trochę wieloletnim rozkminianiem tego
wszystkiego
u mnie to borderline (zdiagnozowany) i Chad (duże prawdopodobieństwo ,ale na podstawie znajomości mojej mojego życia i wysokiej zgodności jego z życiem chadowcow)
chad niestety charakteryzuje się tym , że teraz jak to pisze to uważam to za dobry pomysł którego sie będę trzymal (mania) ,a za godzine może mi przejść ochota na wszystko i mogę uważać że to było bez sensu i szkoda się tym zajmować (depresja)\
a że grupa działa nie potrzebując wszystkich jednostek do działania to uważam ,że stworzenie grupy to dobry pomysł
jakby tacy ludzie byli gdzieś jeszcze i mają ochote sobie samym i innym pomóc to napiszcie coś
to może coś wymyślimy , bo w kupie siła
p.s. lubie rozkminiać wszytko , nie ważne dla mnie jest to że nie mam studiów , papierów, czy tytułów itp. .....:) choziaż szacuneczek dla wszystkich specjalistów