jota45
06.09.13, 20:34
Kilka miesiecy temu,pelna buntu i pychy,pyskowki urzadzalam na tym portalu,jadac po wszystkich komu moglam i (w moim mniemaniu)pojechac po strunach tych odwaznych i tych wiadacych prym,dac upust zlym emocjom,cieszac sie ze kogos przegadalam badz podwazylam jego racje ogolnie przyjete..dzis sie tego wstydze! Zagladajac w przeszlosc,mam wrazenie ze ktos inny tam rezydowal-nie ja!Cale zycie stosowalam diety..dzis odchudzilam nieco moje ego a i cialo skorzystalo:)
Wrocilam tutaj kretymi drogami,bo hasla nie pamietalam...jakze mialam pamietac skoro zawsze po spozyciu sie logowalam!:)
Prawda jest,ze dla trzezwiejacego to miejsce nie jest najlepsze..mam na mysli nakrecanie sie i uruchamianie tych instynktow,ktore napewno nie pomoga w rozumieniu wlasnych doznan emocjonalnych,eliminowanie wlasnych wad,w wyciszeniu...jednak przez piec m-cy kiedy tu nie zagladalam.towarzyszyly mi twarde slowa aagusta czy trafne rady Zahir
Poznalam podobnych do nich i jeszcze innych...przegladam sie w lustrze i codziennie zauwazam cos innego...np.wygladzona jakby zmarszczka miedzy brwiami:) o jedna wiecej wokol kacika oczu:) To cieszy...juz nie rozpaczam nad soba....
Zachecam wszystkich raczkujacych do sluchania w pokorze,zastanowienia sie dlaczego znalezlismy sie na takim forum a nie innym....
Prawda boli tak samo jak zastrzyki z penicyliny....