mifredo 09.10.21, 17:28 tu specjalne dla mnie, te nauki są, gdyż mimo wszystko wybitnym jesteś dla mnie użytkownikiem tego forum. Mojego syna nic i nikt nie jest w stanie zmienić, no trudna nauka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mifredo Re: Życzenia dla jerzyka 09.10.21, 19:18 No ale Ty Jerzyku, specjalnym jesteś użytkownikiem, tego forum,w przeciwieństwie do mojego syna, debila, bez urazy, go tak nazwę. Z moim synem, żadnej normalnej dyskusji nie ma, niestety. Gdyby taka byał,to może bym coś zmieniła, a tak niestety, jest jak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
mifredo Re: Życzenia dla jerzyka 09.10.21, 19:28 Co ostateczne po nas zostanie? No tylko z miłości będziemy rozliczani. Bardzo Jerzyku cię kocham i podziwiam, że się jakoś odzywasz, bardzo bym chciała, by mój syn schizofreniczny by tak robił, choć wykształcenie niby zdobył i pobyt w różnych krajach miał, czego ja sobie o tym tylko marzyłam Odpowiedz Link Zgłoś
mifredo Re: Życzenia dla jerzyka 09.10.21, 23:12 A na koniec tego wszystkiego, na koniec mej pracy i emerytury,' na której wraz z mężem powinnam kwitnąć i jakieś kraje zwiedzać, tak jak Niemców widziałam, kiedy pracowałam, w tych autokarach ich widziałam powinnam kwitnąć, no ale niestety, inne życie mam, choć się nie żalę, medytacje codzienne AL-Anon, mnie przy życiu utrzymują i dzień w dzień, do pionu przywracają. Serdecznie Jerzyku Cię pozdrwiam. Odpowiedz Link Zgłoś