Dodaj do ulubionych

Esperal Kraków

03.03.22, 18:01
Hej, mam pytanie czy ktos ma doswiadczenie z wszywaniem esperalu w Krakowie? Szukam ratunku dla męża.. dużo o tym czytałam ale informacje z 1 reki beda lepsze. Czy to naprawde dziala? Jakies powiklania? najlepsze opinie ma centrum galmedic, ktos korzystał z ich uslug?
Obserwuj wątek
    • aaugustw Re: Esperal Kraków 04.03.22, 10:40
      Mam doswiadczenie z wszywaniem esperalu, ale nie w Krakowie.
      A ze postawilas pytanie: "Czy to naprawde dziala?"
      Wiec odpowiadam:
      wszycie esperalu jest dobre, aby (w strachu) zatrzymac picia alkoholu, ale
      to nie rozwiazuje sprawy...
      Dopiero terapia i regularne uczeszczanie na Mityngi AA moga przywrocic
      twojemu mężowi ozdrowienie, (nie mylic z wyzdrowieniem z alkoholizmu).
      Kto mysli, ze zalatwi te sprawe szybko i na "skroty" jest w bledzie.
      To wymaga dlugiego procesu przemian osobowosci - was obydwoch...!!
      A...
    • paulagniecioszek Re: Esperal Kraków 04.03.22, 15:33
      mój mąż miał wszywany 3 msc właśnie w galmedic. proszę pamiętać że najważniejsze jest nastawienie i chęci, jeśli mąż nie chce nie zmusi go Pani niestety. Co do samego zabiegu trwa on bardzo krotko, przed oczywiscie dokladna konsultacja. Lekarze specjalisci, bardzo pomocni i nieoceniajacy. mąż otrzymal wszystkie wskazowki co ma robic co nie po zabiegu. usluga bardzo jakosciowa wykonana, rana a wlasciwie ranka bardzo szybko sie zagoila a powiklan u nas brak
    • piotrszczepanik Re: Esperal Kraków 08.03.22, 15:24
      ja szyłem sie 10 msc temu w galemdic, najkorzystniej cenowo w Krk. Dzieki temu nie pije :) Skutecznosc zabiegu zalezy przede wszystkim od osoby zaszywanej :) Sam zabieg to chwilka, rana na jakies 6 cm, szybko sie zagoilo powiklan brak. Przed dostaniecie instrukcje co mozna co nie, grunt to sie ich trzymac. Czy dziala... oczywiscie ze tak, ale wszystko zalezy od checi meza. w Kazdym razie trzymam mocno kciuki :)
      • grzelak62 Re: Esperal Kraków 17.03.22, 10:45
        ja mam pytanie jaka dawka esperalu była wszywana? i na ile msc to wystarczyło?
        • aaugustw Re: Esperal Kraków 17.03.22, 11:00
          grzelak62 napisal, cyt:
          "ja mam pytanie jaka dawka esperalu była wszywana? i na ile msc to wystarczyło?"
          ________________________________________________________________________________.
          grzelak62, sam ze swojego pytania widzisz, ze problem nie bedzie rozwiazany...
          To tylko kwestia czasu. Ty dalej bedziesz zwykla "tykajaca bomba".
          Zrozum, ze z zadnym uzaleznieniem nie wygrasz. Poddaj sie. Odwagi zycze.
          A...
        • piotrszczepanik Re: Esperal Kraków 17.03.22, 11:58
          witam, dawka jest dobierana indywidualnie:) przed był szczegółowy wywiad, z tego co wiem dobierają pod względem wieku wagi stopnia uzależnienia... wiec nie pomoge, lekarz dobierze. Teoretycznie ma działac jakies 8-10 miesięcy, u mnie myślę wchłonelo się po 8. Jak sie zastanawiasz to polecam zdecydowanie. Powodzenia!
          • jerzy30 Re: Esperal Kraków 18.05.22, 22:43
            wszywka w dupe - przestaje dzialac i wracamy do chlania w stopniu takim by nadrobic zaleglosci - zycze powodzenia w powrocie do chlania bo tak bedzie
            • aaugustw Re: Esperal Kraków 19.05.22, 08:50
              jeżyk swiergocze proroczo i życzy powodzenia w powrocie do chlania - brawo...!
              jeżyk z kolei dostaje kopa w dupe i zawsze powraca na forum.
              A...
    • agnessska Re: Esperal Kraków 22.03.22, 15:41
      Jestem zapisana na zabieg w Galmedic mam pytanie stricte techniczne czy zabieg jest bolesny i czy wszywka jest widoczna pod skora? z góry dzięki
      • aaugustw Re: Esperal Kraków 22.03.22, 17:40
        agnessska zapytuje:
        Jestem zapisana na zabieg w Galmedic mam pytanie stricte techniczne
        czy zabieg jest bolesny i czy wszywka jest widoczna pod skora?
        _____________________________________________________________________.
        Dobrze zrobiony zastrzyk znieczulajacy, wtedy zabieg nie boli, ale...
        przeciecie skory i jej ponowne zaszycie pozostawia na zawsze slad.
        Powstaje pytanie: po co ci to? - to tylko przesuniecie picia w czasie.
        Tym swego problemu nie zalatwisz.
        A...

• krukk32 Re: Esperal Kraków 23.03.22, 13:57
        hej szyłem się w Galmedic więc mogę zdać relację z 1 ręki:) zabieg nie jest bolesny bo jest pod znieczuleniem miejscowym, po samym zabiegu też jeszcze chwilę trzyma więc można się obejść bez przecwibólowych. Wszywka nie jest widoczna, jak juz to blizna jakies 5 cm ale u mnie szybko i ladnie sie zagoilo. pozdr
        • aaugustw Re: Esperal Kraków 23.03.22, 17:40
          krukk32 napisal, cyt:
          Wszywka nie jest widoczna, jak juz to blizna jakies 5 cm ale u mnie szybko i ladnie sie zagoilo. pozdr
    • askalala77 Re: Esperal Kraków 26.04.22, 20:52
      Kraków to na pewno Galmedic, moj mąż też tam robił polecam naprawdę :)
      • aaugustw Re: Esperal Kraków 27.04.22, 09:10
        askalala77 napisala, cyt:
        Kraków to na pewno Galmedic, moj mąż też tam robił polecam naprawdę :)
        ________________________________________________________________________.
        Co takiego zauroczylo ciebie w tej wszywce meza?
        A...
        • askalala77 Re: Esperal Kraków 27.04.22, 21:51
          na pewno to, że teraz jest wolny od uzależnien, jest promienny, pełny energii i zadowolony :)
    • kaskadunaj Re: Esperal Kraków 27.04.22, 21:55
      ja sobie wszyłam w Galmedic w Krakowie i jestem bardzo zadowolona, bardzo dobre miejsce do tego typu zabiegów
    • stanislaw888 Re: Esperal Kraków 27.04.22, 22:06
      ja polecam Galmedic w krakowie :)
      • aaugustw Re: Esperal Kraków 28.04.22, 08:10
        stanislaw888
        ja polecam Galmedic w krakowie :)
        ____________________________________________.
        Dlaczego...? - Juz nie pijesz...? - Jak dlugo...!?
        A... :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka