yatze 08.08.02, 12:55 Stwierdzam krotko,nie potrafie zyc bez alkoholu.Pije juz 15 lat i zaczynam sie przyzwyczaiac,ze tak juz zostanie na zawsze.A moze zna ktos jakis cudowny srodek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Morten Re: alkohol IP: 217.153.34.* 10.08.02, 16:53 Nie wiem, co rozumiesz pod słowem picie, bo ja tez uważam, że piję za dużo, choć na razie nie mam problemów z pracą. NIepokoi mnie jednak to, że alkohol wprowadza mnie w dobry nastrój i praktycznie kilka razy w tygodniu ,,zaszczepiam się'', wydając kasę i chyba powoli sięuzależniając. Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: alkohol 11.08.02, 23:44 Hey, Yeatze! Alkohol to jedyny legalny środek który zarzywam. I to jest takie prawomyślne!!! Od razu mi lepiej... pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yatze Re: alkohol IP: 213.249.157.* 12.08.02, 15:10 Milo spotkac bratnie dusze. Mozna pic i zyc.Pracowac,uczyc sie,robic cokolwiek i stale wlewac w siebie.Ale jest to meczace i niebezpieczne dla watroby.Pamietacie Georga Besta,byl gwiazda Liverpoolu.Szybko zakonczyl kariere przez alkol,kilka dni temu przeszedl operacje usuniecia watroby ale nie kazdego na to stac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiŚ Re: alkohol IP: *.bci.net.pl 13.08.02, 12:17 w takim razie polecam piwko, to nie jest alkoholo (zaraz ktoś mnie op..., że jest)kilka browarów, wieczorem dla zdrowia... polecam. Zastanawiam się taniej by było jakbym sobie zamontował w domu nalewak? Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: alkohol 13.08.02, 12:55 Piwko jest dobre, zwłaszcza jak jest cool:) Ale co zrobić z tym rosnącym brzuszkiem? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiŚ Re: alkohol IP: *.bci.net.pl 13.08.02, 14:01 alfalfa napisał: > Piwko jest dobre, zwłaszcza jak jest cool:) Ale co zrobić z tym rosnącym > brzuszkiem? > pzdr. U mnie rośnie od słodyczy, więc staram się ich nie konsumować. Miłego wieczornego piwka, - najlepiej mi smakuje jak jedną ręką trzymam kufel (obowiązkowo grube szkło) a drugą za kolanko.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yatze Re: alkohol IP: 213.249.157.* 13.08.02, 18:08 I jeszce to.Czlowiek sie wykonczy ,tyle tych przyjemnosci:)A wsztstkie szkodza. Odpowiedz Link Zgłoś
bob15 Re: alkohol 25.09.02, 22:17 Koleś, piwo z nalewaka jest droższe od piwa z butelki lub puszki. Sprawdź w pierwszej lepszej hurtowni. Trzeba poza tym dać kaucję za aparaturę (schladzacz itp.), wymiary aparatury są ogromne. Najlepsze, minimum problemów, są puszki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: alkohol 13.08.02, 23:48 Gość portalu: yatze napisał(a): > Milo spotkac bratnie dusze. > Mozna pic i zyc.Pracowac,uczyc sie,robic cokolwiek i stale wlewac w siebie.Ale > jest to meczace i niebezpieczne dla watroby.Pamietacie Georga Besta,byl > gwiazda Liverpoolu. Nie znam. Muszę nadrobic braki. Aston Villa-Liverpool w najbliższy weekend - oglądam musowow tv!. Szybko zakonczyl kariere przez alkol,kilka dni temu > przeszedl operacje usuniecia watroby ale nie kazdego na to stac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yatze Re: alkohol IP: 213.249.157.* 14.08.02, 12:54 to chyba masz dekoder alfalfa,ja niestety nie mam sky i obejrze tylko bramki na bbc.tu tez sa niezle mecze live,ostatnio arsenal-liverpool o tarcze dobroczynnosci.nie wiem czy w pl. pokazali cudowne parady dudka moze o futbolu podyskutujemy na jakims forum sport,tylko w ktorym miescie Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: alkohol 14.08.02, 15:12 Gość portalu: yatze napisał(a): > to chyba masz dekoder alfalfa,ja niestety nie mam sky i obejrze tylko bramki na > > bbc.tu tez sa niezle mecze live,ostatnio arsenal-liverpool o tarcze > dobroczynnosci.nie wiem czy w pl. pokazali cudowne parady dudka > moze o futbolu podyskutujemy na jakims forum sport,tylko w ktorym miescie Dokładniej to prawie tylko po to mam dekoder. To tarcza była live? I nie kodowana? Cyfra+ nie pokazała (już na psy schodzą...), tylko skrót ( ok.1 min.) - akcje dudka widziałem (ekstra) a potem jak puscił między nogami:( Czy sky jest też z dekoderami? Niedługo to tylko gadające głowy będą bez dekoderów. Nie wiesz gdzie można pooglądać rugby bez dekodera? Możemy pogadać na "Poznań/Lech i sport". pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milky Re: alkohol IP: *.gimsat.pl 10.09.02, 18:40 ...lubie piwo w duzych ilosciach i czesto ...i lubie lige angielska...czy to zle ...na razie mi to nie przeszkadza w pracy...ale pokaplikowalo mi zycie...jeszcze mam jakas nadzieje.. Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: alkohol 11.09.02, 22:25 Gość portalu: milky napisał(a): > ...lubie piwo w duzych ilosciach i czesto ...i lubie lige angielska...czy to > zle ...na razie mi to nie przeszkadza w pracy...ale pokaplikowalo mi > zycie...jeszcze mam jakas nadzieje.. Czy 3-4 (czasem 5 i 6, no i joincik:) piwek do meczu (ew. dziennie) to dużo? Bez przesady. Jeśli się martwisz to proponuję zmienić proporcje tzn. więcej ligi angielskiej i mniej piwa, może to pomoże:))? Tak czy inaczej, nie można stracić kontroli (z czymkolwiek). pzdr. i poradź sobie z komplikacjami, trzymaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nona Re: alkohol IP: *.chello.pl 31.08.02, 21:43 Pij sobie dalej. Będziesz ponosił coraz większe straty. Coraz mniej pieniędzy, wyleją Cię z pracy (bo będziesz coraz częściej niedysponowany), żona znajdzie kogoś mądrzejszego i mniej śmierdzącego, przyjaciele zostaną tylko pijący tak jak Ty, wątroba a może trzustka i co jeszcze sobie życzysz). Pij, pij. A może zaczniesz się leczyć. Przecież jesteś alkoholikiem. Człowiekiem chorym na alkoholizm albo jak wolisz chorym na uzależnienie od alkoholu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: alkohol IP: *.chello.pl 31.08.02, 22:57 Jeżeli włazisz na forum uzależnienia to wieszże jesteś uzależniny. Idź się lecz kretynie albo wejdź na jakąś stronę o sporcie! Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: alkohol 14.09.02, 15:35 Adaśko pier... bez sensu i imho, dobrze (i zabawnie) mu bh2 odpowiedział. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milky Re: alkohol IP: *.gimsat.pl 20.09.02, 23:13 ...alkohol jest po prostu fajnuy... Odpowiedz Link Zgłoś
bh2 Re: alkohol 28.09.02, 15:31 "i zabija powoli i morda jakos sama ci sie cieszy bo tobie sie przecierz nie spieszy" Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: alkohol 28.09.02, 16:06 "A ból rozpiera cię, wyrywa się, chcesz wyć Znów zniekształcony obraz Znów pijesz, żeby żyć" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bh2 Re: alkohol IP: 213.249.157.* 30.09.02, 19:35 tak na margi,to chyba mnie puscilo.chlalem 2 tygodnie i doszlo do tego ze musialem pic,organizm juz byl tak wyczerpany,teraz snia mi sie koszmary,ale czuje ze odzyskalem kontrole. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: alkohol 02.10.02, 23:42 "w powolnych tonąc kroplach dostrzegasz swoją twarz nie pragniesz czynić dobra i nie chcesz czynić zła" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milky Re: alkohol IP: *.gimsat.pl 17.10.02, 18:37 ...jezu ale masz zdrowie ...ja jak popije to mnie na drugi dzien boli brzuch... Odpowiedz Link Zgłoś