wrzesien97 04.01.06, 15:15 Witam Czy ktos zna z autopsji ten preparat? Oczywiscie wiem , ze nie leczy z nałogu alkoholowego ale czy rzeczywiscie wspomaga organizm w walce z nałogiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jerzy30 Re: KUDZU 04.01.06, 15:24 Kup lepiej pepsi [cole] jest bardziej skuteczna i smak ma przynajmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
ziemovit Re: KUDZU 04.01.06, 15:46 Z autopsii zam Muszyniankę - woda mineralna o dużej zawartości magnezu i wapnia, smaczna i zdrowa. W czasie odtrucia piłem jej dużo i teraz jestem czysty, zresztą piuję ją do tej pory. Odpowiedz Link Zgłoś
wrzesien97 Re: KUDZU 05.01.06, 10:35 pytam na serio , wiem , ze sa osoby , ktore smiesza metody niekonwencjonalne ale ja np stosuje je z powodzeniem w innych dziedzinach zdrowia. Chodzi o bliska mi osobe, ktora nie chce sie leczyc .Codziennie patrzymy jak coraz bardziej podupada na zdrowiu , czy jest szansa , ze ten preparat choc troche ja wzmocni?Poprostu dla niej pojscie na oddzial czy na terapie to juz za wiele.Jest przyzwyczajoa do brania lekow w domu i jest szansa ze ten preparat bedzie zazywac poprostu przy okazji innych tabletek. Co do muszynianki rowniez ja katuje :)wlasciwie to jedyna woda , ktora toleruje. Odpowiedz Link Zgłoś
semi_x Re: KUDZU 05.01.06, 14:20 WItaj :-) z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że są to wyrzucone pieniądze, sama zażywałam kudzu i mnie to nic nie pomogło, nie było żadnego efektu w postaci np. zmniejszenia łaknienia alk., pozdrawiam, semi Odpowiedz Link Zgłoś
hekate_mw Re: KUDZU 09.01.06, 07:33 Witaj! Jakiś czas temu leczyłam się w poradni ambulatoryjnie, brałam garściami różnego rodzaju leki. Mimo że utrzymywałam abstynencję nie było wcale ze mną dobrze i mój lekarz w akcie desperacji polecił mi właśnie KUDZU. Niestety, jak wyżej, nie warto go kupować. Nic nie zmienił w moim życiu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
halla5 Re: KUDZU 09.01.06, 17:00 Mojemu mężowi nie pomógł. Prosze odnalęźć mój post o kudzu. Odpowiedz Link Zgłoś
f_a_k_y Re: KUDZU 09.01.06, 17:52 mi nie pomogl właśnie koncze sylwka .alkoholik . Odpowiedz Link Zgłoś
ysssa Re: KUDZU 10.01.06, 08:24 f_a_k_y napisał: > > mi nie pomogl właśnie koncze sylwka .alkoholik . i każdym wątku musisz podkreślać że zapiłeś?? Odpowiedz Link Zgłoś