Dodaj do ulubionych

Alkochol vs Narkotyki

IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 15.12.02, 00:36
Jest duzo klutni na temat porownywania alkocholu do narkotykow...
Narkotyki sa gorsze od alkocholu ale z malym wyjatkiem. Chodzi mianowicie o
trawke. czy jast ktos kto powie mi w czym alkochol jest leprzy od marihuany???
Prosze o opinie od wszystkich.
Obserwuj wątek
    • Gość: yy Re: Alkochol vs Narkotyki IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.02, 14:06
      heheh, dobre pytanie, kiedys nieraz omawiane ze znajomymi. w altach liceum gdy
      zaczynalismy jarac staf byla regula: kazdy nowo wtajemniczony w trawe a
      zapoznany z alkoholem NIGDY na poczatku nic nie czul. wszyscy widzieli ze
      czlowiek upalony i gada charakterystyczne bzdury a sam zainteresowany - NIE:)
      dzialanie stafu jest calkiem inne, w porownaniu z alkoholem takie bardziej
      kontemplacyjne, delikatnieksze, bardziej wysublimowane. Oczywiscie sa takie
      gatunki w Holandi po ktorych (1-2 maszki) padniesz jak trupek:) ale generalnie
      trzeba sie na stafik uwrazliwic. Aha-odbior tez jest rozny. sa ludzie ktorych
      staf napedza do rozmowy, humoru, wyglupow a inni wrecz przeciwnie -
      zamkniecie, apatia, sen. jak masz za malo kilogramow i chcesz przytyc tez
      pomoze- apetyt rosnie NIEWYOBRAZALNIE. czasem mozna niechcacy wtracic 2
      czekolady i zabrac sie za nastepne 2 bo juz czlowiek nie pamieta co przed
      chwila jadl ;)))))))))))))
      • fibin Re: Alkochol vs Narkotyki 17.12.02, 16:01
        I ty się cieszysz, że tracisz pamięć?
        Niedługo stracisz życie, a wszystko inne przedtem:(
    • fibin Re: Alkochol vs Narkotyki 17.12.02, 15:57
      Alkohol to jest narkotyk, twardy narkotyk zresztą, więc co tu porównywać?
      Takie samo swiństwo jak wszystkie inne:(
      • Gość: yy Re: Alkochol vs Narkotyki IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.02, 17:39
        nie ciesze tylko podaje fakty a to roznica. ja juz jestem poza tym :)
    • Gość: xil Re: Alkochol vs Narkotyki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.12.02, 18:43
      Gość portalu: Ya napisał(a):

> Jest duzo klutni na temat porownywania alkocholu do narkotykow...

no jest duzo ale wiekszosc z nich to glupie powtarzanie regulek uslyszanych w
      TV przez przeciwnikow narkotykow

> Narkotyki sa gorsze od alkocholu ale z malym wyjatkiem. Chodzi mianowicie o
      > trawke. czy jast ktos kto powie mi w czym alkochol jest leprzy od
      marihuany???
      > Prosze o opinie od wszystkich.

W czym jest lepszy ?
      - alkochol mozna przedawkowac i umrzec od niego lub sie nim powarznie zatruc
      od trawy sie tak nie da
      - po alkocholu czlowiek traci nad soba kontrole i robi rzeczy ktorych na
      trzezwo by nie zrobil - po trawie nie ma utraty kontroli
      - po alkocholu pratycznie kazdy ma podwyzszona agresje nawet jak ogolnie sam
      nie zaczyna awantur to gdy ktos inny zacznie to wtedy i u niego wzrosnie
      agresja do oporu - po trawie jest ZERO agresji
      - alkochol uzaleznia fizycznie - trawa nie
      - alkochol powoduje kaca :P - trawa nie :)

to takie krotkie porownanie LEGALNEGO TWARDEGO NARKTOTYKU jakim jest alkohol i
      NIELAGALNEGO MIEKKIEGO NARKOTYKU jakim jest marihuana

PS. co do teo co napisal yy ze w Holandii jest trawa po ktorej sie pada po
      dwoch machach to moge powiedziec ze nie ma takiej :P (nie ma w coffeeshopach)
      tamta trawa jest poprostu inna w dzialaniu, napewno przyjemniejsza od
      polskiego SQNa
      • Gość: yy Re: Alkochol vs Narkotyki IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.02, 21:09
        po 1-2 machach to moze nie ale jest cala gama swietnych, rasowych,
        aromatycznych materialow ktora nawet wprawnemu palaczowi potrafi zamieszac w
        glowie.
        • Gość: xil Re: Alkochol vs Narkotyki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.12.02, 22:32
          wiem ze jest taka co potrafi zameiszac ale jakos z tamtej Twojej odpowiedzi
          wycztalo mi sie ze chodzi o to ze po 2 machach czlowiek pada... a ja tam bylem
          palilem balnty te ktore byly najmocniejsze i powiem ze nie sa one "mocniejsze"
          od polskiego SQNa w sensie tym ze mocny polski SQN zwala czlowieka z nog
          praiwe jak ciezkie dragi poprostu czlowiekowi sie nic nie chce nie chce mu sie
          anwet smiac poprostu jest mocno napierdzielony SQNem a ich trawa ma to do
          siebie ze jest poprostu mocna ale i przyjemna :) jak to okreslilismy z moim
          kumplem holenderska trawa czlowiek sie najara a polska naj*bie
          • Gość: yy Re: Alkochol vs Narkotyki IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.02, 14:39
            nie wiem prawde mowiac do czego odnosisz okreslenie "polski skun" bo w zadnym
            wypadku i nigdy nie bedzie on lepszy od tego co mozna zajarac w Holandii. Jest
            to przewaznie jakas smierdzaca mieszanka, przemyt, doprawiona cholera wie czym
            i ze Skunk #1 albo Super Skunk z Amdamu nie ma nic wspolnego. Faktycznie jest
            tak ze grasik tam palony jest mocny ale tez ...wykwintniejszy, lepszy,
            bardziej wyszukany - tak bym to ujal. naprawde to co u nas ludzie przyjeli
            nazywac skunem to wielka pomylka a nie dobry staf. bo jezeli chodzi o czysta
            MOC czyli sile zwalenia z nog to moge natychmiast przyrzadzic SQNa z
            samosiejki znalezionej na lace, muchozolu, trutki na szczury i nasaczonej ACE
            i wywabiaczem do plam. SQN #1 :)))))))
            • Gość: xil Re: Alkochol vs Narkotyki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.12.02, 21:06
              no i ja napisalem ze nie jest lepszy bo to chemiczne scierwo a pisze polski
              sqn bo polacy sa tacy zdolni ze zrobili z tego chemiczne scierwo...
              holenderska trawa jest najlepsza na swiecie :) bylem w amsterdamie we wrzesniu
              i od tego czasu nie chce mi sie nawet palic polskiego dziadostwa...
              • Gość: yy Re: Alkochol vs Narkotyki IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.02, 22:40
                :)))))) I TO JEST KONKLUZJA! tak trzymac
                • fibin Re: Alkochol vs Narkotyki 19.12.02, 10:47
                  Współczuję wam, biedne trawożerne człekozwierzaki:)
                  Bo zwierzęta po trawie nie odlatują:)
                  A ludzie trawy nie spożywają:)
                  A palenie powoduje raka i choroby serca:(
                  • fibin Re: Alkohol vs Narkotyki 19.12.02, 10:51
                    A alkohol pisze się przez "h". Ale po trawce to pewnie wszystko jedno:)
                    Tak jak krowie...
                    • Gość: xil Re: Alkohol vs Narkotyki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.12.02, 13:27
                      hehe smieszny jestes :)
                      • Gość: Bumbum Re: Alkohol vs Narkotyki IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 19.12.02, 22:27
                        Nikt mi nie udowodni ze lepiej pic niz palic.
                        a co do uzaleznienia to nikotyna bardziej uzaleznia.
                        jedliscie kiedys ciasteczka haszowe??? Importowane z holandi??? podobne do
                        pieguskow :) super, polecam
                        • Gość: xil Re: Alkohol vs Narkotyki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.12.02, 07:05
                          ja jadlem 2 rodzaje caistek jak bylem w amsta. jedne takie male ktore
                          smakowaly jak ziolko a drugie wygladalo jak zwykle ciato i bylo wieksze. te
                          pierwsze dzialaly jak bym sie bardzo bardzo mocno spalil, a te 2 dzialaly
                          jakbym wzial mocna dawke halucynogenow :) takich halunkow nigdy nie mialem
                          jeszcze ;) co to bylo za ciasto to nie wiem ale watpie zeby z samych ziolek ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka