janulodz 31.01.07, 14:08 Co się stało? Pięć godzin i żadnego wpisu? Epidemia jakaś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carlabruni Re: Hej, hej 31.01.07, 14:38 janu czemu mi nc nie odpisujesz na meila;)? Odpowiedz Link Zgłoś
janulodz Re: Hej, hej 31.01.07, 15:39 Przepraszam. Twojego maila mój Norton zakwalifikował jako spam. Wykopałem go dopiero teraz z innego folderu. Podałaś mi telefon. Dziękuję. Będę dzwonił dziś wieczorem. Janu Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Hej, hej 31.01.07, 20:44 dziekuje bardzo. czekam wiec na wiadomosc. bedziesz moze mial okazje nawet z moim bratem porozmawiac jesli bedziesz chcial oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Hej, hej 01.02.07, 00:01 janu, nie obawiaj sie. mnie chodzi tylko o rozmowe. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Hej, hej 01.02.07, 15:03 Janulodz napisal: > Co się stało? Pięć godzin i żadnego wpisu? - - - - - - - - - - - carlabruni napisała (do Janu... na jego usmieszki): > a co to oznacza;);)? ________________________________________. Janu..., pietnascie (15)!godzin minelo..! Co sie stalo? A... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
myszabrum Re: Hej, hej 01.02.07, 15:12 Byłam pewna, że w tym wątku odezwie się August :) Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Hej, hej 01.02.07, 15:56 myszabrum napisała: > Byłam pewna, że w tym wątku odezwie się August :) _________________________________________________. Musze ratowac honoru mezczyzn - Janu... stchorzyl! (poza tym nie chcialem, zeby ta ich dyskusja nie byla odebrana, jako ich tylko prywatna rozmowa..)! A... ;-)) Ps. Mysza... nasze nadajniko - odbiorniki zaczynaja nadawac (i odbierac) na tej samej dlugosci fali...- Nie uwazasz...!? (ale trudne pytanie! - Jak Ty bedziesz wygladac wobec forum, jezeli odpowiesz mi szczerze i z prawda...!?) ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
myszabrum Re: Hej, hej 01.02.07, 16:09 Nie nadajemy na tej samej fali. Mi po prostu nie chce się już z Tobą kłócić :). Jesteś, jaki jesteś, daj Ci Boże zdrowie, ale są na tym forum ludzie, których znacznie wolę ;). A niektórych to nawet wolę bardzo, bardzo :). Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Hej, hej 01.02.07, 16:01 carlabruni napisała: > august co u Ciebie? jak sie czujesz? _____________________________________. Dziekuje - postoje...! ;-)) A... Carlabruni, zaraz pekne z zazdrosci..! :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Hej, hej 01.02.07, 16:03 a czemu masz peknac z zazdrosci;)? kaciki ust do gory;). lubie rozesmiane minki;). Odpowiedz Link Zgłoś