addicted11 04.09.07, 16:36 Tak moglby nazywac sie watek, gdyby TenJaras zapil, ale jakos nie wierze ze zapil, choc dlugo go nie ma. Gdzie jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaugustw Re: TenJaras zapil 04.09.07, 16:56 addicted11 napisał: > Tak moglby nazywac sie watek, gdyby TenJaras zapil, ale jakos nie > wierze ze zapil, choc dlugo go nie ma. Gdzie jest? ___________________________________________________. :-O Addi... - wawww...!! Widze, ze zaczynasz wierzyc...!! A... ;-)) Ps. On jest i sluzy potrzebujacym...!! Odpowiedz Link Zgłoś
rauchen Re: TenJaras zapil 04.09.07, 18:25 pierwsza oznaka ze ty addi wytrzezwiales, bedzie dwa lata twojej nieobecnosci na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: TenJaras zapil 04.09.07, 20:08 rauchen napisała: > pierwsza oznaka ze ty addi wytrzezwiales, bedzie dwa lata twojej > nieobecnosci na forum. _________________________________________________. To narazie pokuta, Addi... - Czysciec bedzie trwal o wiele dluzej... - A dopiero potem bedzie Ci wolno zapukac do bram niebios...! (na ziemi, oczywiscie, nie u aniolka, na niebie wysokim - na razie przynajmniej). A... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
myszabrum Re: TenJaras zapil 04.09.07, 19:14 Addi: uprzejmie donoszę :) www.forum.akcjasos.pl/viewtopic.php?p=183170&sid=992d6aea3350396557c365c36f56bf5f#183170 Odpowiedz Link Zgłoś
addicted11 Re: TenJaras zapil 04.09.07, 20:18 chcialem dowiedziec sie, co z rauchen i jarasem. gdybym dal tytul rauchen zapila, rauchen pojawilaby sie na mur beton ale jaras nie wiadomo, a tak napisalem jaras zapil- wiadomo bylo, ze obecnosc rauchen gwarantowana i tu i jarasa tez, dwie pieczenie hehe. w zapicie jarasa nie wierze, to skala opoka, nalezy do nielicznych osob na forum w ktorych zapicie kompletnie nie wierze ( w przeciwienstwie do np rauchen, ktorej oczywiscie tego nie zycze) nie wierze w zapicie janu i jarasa, reszta poplynie predzej czy pozniej... HAHAHA Deo pewnie tez tak mysli. bedziecie razem ze mna w bagnie, na dnie, w dole, z obita morda, zaliczajac bruk, morda o chodnik, a szczegolnie Ty, Ty i Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
ariel48 Re: TenJaras zapil 04.09.07, 20:27 Addi : > nie wierze w zapicie janu i jarasa, reszta poplynie predzej czy > pozniej... Niedoczekanie Twoje, Addi ... :))) Bez względu na to , co sobie o mnie myślisz. Odpowiedz Link Zgłoś
addicted11 Re: TenJaras zapil 04.09.07, 20:31 ariel48 napisała: > Addi : > > > nie wierze w zapicie janu i jarasa, reszta poplynie predzej czy > > pozniej... > > Niedoczekanie Twoje, Addi ... :))) > Bez względu na to , co sobie o mnie myślisz. No to teraz trzezwiej na zlosc mnie.Moja ambicja jest, aby po moim odejsciu z forum polowa osob trzezwiala dla mnie a druga polowa z nienawisci do mnie. Taki ze mnie megaloman. Odpowiedz Link Zgłoś
ariel48 Re: TenJaras zapil 04.09.07, 21:24 Addi : > No to teraz trzezwiej na zlosc mnie. Eeee ... tak dobrze , to nie ma ! Byłam , jestem i będę trzeżwa ... dla ,, się ,, ... nie dla ,, Cię ,,. Bez urazy , Addi . Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: TenJaras zapil 04.09.07, 22:11 ariel48 napisała: > Addi : > > No to teraz trzezwiej na zlosc mnie. > > Eeee ... tak dobrze , to nie ma ! > Byłam , jestem i będę trzeżwa... dla ,,się,, ... nie dla ,,Cię,,. __________________________________________________________________. Nie klam znowu...! Ani nie bylas trzezwa, ani nie wiesz czy bedziesz...! A... Ps. a wg. moich kryterii, nawet dzisiaj nie jestes zupelnie trzezwa, skoro tak piszesz... - bez urazy...! Dobranoc... Odpowiedz Link Zgłoś
ariel48 Re: TenJaras zapil 04.09.07, 22:21 August : > Nie klam znowu...! > Ani nie bylas trzezwa, ani nie wiesz czy bedziesz...! > A... > Ps. a wg. moich kryterii, nawet dzisiaj nie jestes zupelnie trzezwa, > skoro tak piszesz... - bez urazy...! Poza tym dobrze się czujesz , Auguście ? Odpowiedz Link Zgłoś
janulodz Re: TenJaras zapil 04.09.07, 22:44 To samopoczucie to u niego constans. Jak to u idioty bywa Nie wiedziałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
tenjaras Re: TenJaras zapil 05.09.07, 16:04 w tym temacie to ja miałem być gwiazdą!! nawet podzieliłbym się z janu splendorem, gdyby tylko nie reagował jak bubka na gesty... no cóż... skutkiem ubocznym będzie podniesiony komfort życia... Siła wyższa Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: TenJaras zapil 04.09.07, 20:42 addicted11 napisał: > w zapicie jarasa nie wierze... > ...do nielicznych osob na forum w ktorych zapicie kompletnie nie wierze > nie wierze w zapicie janu i jarasa ____________________________________. Addi 3 x UWIERZYL...!!! A... Odpowiedz Link Zgłoś