szacki 07.11.07, 20:47 dziewcze zarzucilo ware na nos i gdzie polazło krzyczac ze nigdy juz tu nie wroci ( moze ma okres hmmm) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaugustw Re: ratujcie anxiaks 07.11.07, 20:50 szacki napisał: > dziewcze zarzucilo ware na nos i gdzie polazło krzyczac ze nigdy juz tu nie wroci ( moze ma okres hmmm) _____________________________________. Jak zechce trzezwiec, to i wroci...! Odpadaja tylko przegrani...! Ja trzymam sie zwyciezcow...! A... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
tranzyt80 Re: ratujcie anxiaks 07.11.07, 20:57 aaugustw napisał: > Ja trzymam sie zwyciezcow...! -Masz racje!Plyn za Janulodz!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: ratujcie anxiaks 07.11.07, 21:04 tranzyt80 napisał: > aaugustw napisał: > > Ja trzymam sie zwyciezcow...! > > -Masz racje!Plyn za Janulodz!:))) _________________________________________. Myslisz typowo po pijanemu - Tranzycie...! ;-)) Kiedy ja mowie, ze sie trzymam zwyciezcow, to znaczy to, ze ide razem z nimi...! Nie chodze (nie plyne) za nikim, bo moglbym nie nadazyc...! Nie krocze przed nikim, bo moglbym zabladzic...! A... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
tranzyt80 Re: ratujcie anxiaks 07.11.07, 21:12 Prowokacja,drogi AAugustw,daje zawsze mozliwosci sie wyinterpretowania... Dowcip lezy w intelektualnych mozliwosciach skorzystania z szansy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: ratujcie anxiaks 07.11.07, 21:20 tranzyt80 napisał: > Prowokacja,drogi AAugustw,daje zawsze mozliwosci sie > wyinterpretowania... Dowcip lezy w intelektualnych mozliwosciach skorzystania z szansy ;) ___________________________________________________. Po co mi to mowisz...!? ;-)) Czyzbym inaczej postapil...!? A... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ela_102 Re: ratujcie anxiaks 07.11.07, 21:05 Szacki.. po co ten Apel? masz nauke ...ze jak ktos sie Toba interesuje a Ty go kopiesz... to go zwyczajnie ranisz... Aniax to super dziewczyna...da sobie rade.. Byle przestala dawac cieplo tam gdzie go nie potrzebuja... Odpowiedz Link Zgłoś
e4ska Re: ratujcie anxiaks 07.11.07, 23:34 Rany, Ania też? Listopad dla Polaków niebezpieczna pora... Nie znam sie na DDA, ale przez kilkanaście miesięcy tropiłam w sobie DDD, żeby owo DDD rozpękło sie wreszcie jak bąbel flegmy pełen... i nawet blizny nie zostało. Nie warto uraz w sobie pielęgnować... tak myślę. Ania to bardzo inteligentana dziewczyna, ale nie umie się uśmiechać. Szczerze. Ona sie nie śmieje, ona się zgrywa. I to ją gubi. ale tego można się nauczyć... znaczy - uśmiechu... Odpowiedz Link Zgłoś
szacki wszak i tak zginiemy w zupie 08.11.07, 20:11 napisalem na jaja a wy sie zaraz czepiacie. w ogole jak was czytam to mi sie rzygac chce bo ciagle sie tylko klocicie i to jescze niekonstruktywnie, rozdrapujecie sobie rany nawzajem wytykacie picie , licytacja dokladnie tak kto dluzej nie pije kto nie zjadl czekoladki o smaku koniaku ( opowidalem o was mojemu terapeucie-ja sie nabijalem a jemu smutek ział z oczu) przychodzicie tu pokazac jacy jestescie cwani i ocena august smeci, myszabrum jest nadeta, anciax sie nie potrfai usmiechac adi ma czerwone trampki , tenjaras chla, ela jest stara alkoholiczka a eska to juz w ogole szkoda gadac po co??????? pytam sie po co????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
anciax Re: wszak i tak zginiemy w zupie 08.11.07, 20:19 Szacki, plisss - nie burz sie. Po co Ci to? chodz, spadamy stad (?!) :) Odpowiedz Link Zgłoś
szacki daj reke anciax 08.11.07, 20:27 1,2,3 masz racje anciax chodzmy....( obejmuje) Odpowiedz Link Zgłoś
anciax Re: daj reke anciax 08.11.07, 21:20 powiem Ci w sekrecie, ze ja wroce tu pod nickiem zolza.do.potegi.enter :)) Szacki, ale o tym szaaaaaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
e4ska Re: wszak i tak zginiemy w zupie 08.11.07, 20:26 No... a czemuż to ty zawracasz głowę terapeutom? Naprawdę oni takie głupoty kupują czy też się teraz zgrywasz? hmmm... a ja nigdy nic do powiedzenia terapeucie nie miałam;))) do starożytnej modlitwy dziękczynnej warto byłoby dodać: dziękuję, że nie urodziłem sie terapeutą... bo kobietą to w dzisiejszych czasach już można sie urodzić - wcale nie jest źle:) Eska- "szkoda gadać" - pasuje do mnie jak na przepisowej pijackiej wizycie... dobrze napisane:) Coś tam doszło - ale nie mową wiązaną... wiersze gdzie???, że zapytam po dobroci... Odpowiedz Link Zgłoś
szacki Re: wszak i tak zginiemy w zupie 08.11.07, 20:56 wiersze doszły bo mam potwierdzenie Odpowiedz Link Zgłoś
beka.smiechu-w.sali.obok Re: wszak i tak zginiemy w zupie 08.11.07, 21:16 szaci napisal: tenjaras > chla ciekawe spostrzezenie? Odpowiedz Link Zgłoś
anciax Re: ratujcie anxiaks 08.11.07, 21:33 >ze nigdy juz tu nie wroci bedzie czasem wrocac, z ciekawosci :)) Odpowiedz Link Zgłoś