orald 01.09.03, 23:06 Drętwieją mi małe palce u rąk i rzadziej serdeczne - szczególnie w czasie snu. Czy to może mieć związek z piciem? Czy ustanie po zaprzestaniu picia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leonardo1 Re: Drętwienie palców 03.09.03, 11:24 może mieć - ja coś takiego miałem i terapeuci teź o tym mówili, jako o jednym z możliwych objawów; a czy samo ustąpi? - to chyba zależy od tego, na ile masz schrzaniony układ krążenia, ale nie wiem, nie jestem lekarzem. mnie się zmniejszyło Odpowiedz Link Zgłoś
aidka Re: Drętwienie palców 03.09.03, 23:10 orald napisał: > Drętwieją mi małe palce u rąk i rzadziej serdeczne - > szczególnie w czasie snu. > Czy to może mieć związek z piciem? > Czy ustanie po zaprzestaniu picia? może. choćby dlatego, że alkohol eliminuje wiele niezbędnych minerałów, witamin. drętwienie to głównie brak wapnia, a wapń, magnez - to jedne z ważniejszych dla funkcjonowania organzmu, takze układu krążenia (magnez-serce). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truposz Re: Drętwienie palców IP: *.proxy.aol.com 04.09.03, 07:19 umrzesz w meczarniach tak jak ja Odpowiedz Link Zgłoś