burbuka 02.05.11, 21:11 Pomóżcie! Szukam namiarów na dobry turnus logopedyczny dla synka w czasie wakacji. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaiskelo Re: Turnus logopedyczny 03.05.11, 19:28 Jeśli chcesz pożytecznie wykorzystać czas na rehabilitację mowy swojego synka,a sama odpocząć to polecam turnus organizowane przez Fonem z Limanowej.Byłam i naprawdę mój synek zrobił zadziwiające postępy. Jest dużo zajęć i piękna okolica! Warto.Jak będziesz zainteresowana to podam namiary. Odpowiedz Link
mamka22 Re: Turnus logopedyczny 04.05.11, 10:43 Ja też byłabym chętna na taki turnus, pod warunkiem, że byłby gdzieś na wybrzeżu :):) Limanowa to dla mnie cała Polska do przejechania. Szukałam, pytałam i dziwię się, że tak mało turnusów jest organizowanych. Pytałam nawet o dodatkowe intensywne zajęcia w wakacje dla dzieci z problememi w różnym zakresie - i co usłyszałam? "My też chcemy mieć wakacje" Ja też nie mam wakacji, tylko przysługujący mi urlop, a większość ośrodkó jest pozamykana na całe lato - wielka szkoda! Odpowiedz Link
zielonatosia Re: Turnus logopedyczny 04.05.11, 18:29 mamka na wybrzeży jest kompletna lipa, jest coś na kształt takiego turnusu w Małym księciu" w Darłówku, znajomi sobie chwalili, ale to nie jest turnus tylko logopedyczny, a raczej pedagogiczno psychologiczny z elementami logo, a nie o to mi chodzi. Też mam do przejechania całą Polskę:( i do tego z dwójką dzieci. Odpowiedz Link
kaiskelo Re: Turnus logopedyczny 04.05.11, 18:37 Niestety ja też długo szukałam czegoś bliżej domu ale nie było. Na tym turnusie była wtedy dziewczyna ze Szczecina,bo nigdzie nie znalazła bliżej. Też była zadowolona. Pozdrowionka Odpowiedz Link
burbuka Re: Turnus logopedyczny 08.05.11, 18:42 Wielkie dzięki za odzew, jeśli możesz to prześlij mi kontakt na Limanową. Zobaczę jaka mają ofertę. Odpowiedz Link
burbuka Re: Turnus logopedyczny 03.06.11, 22:24 Rzeczywiście ta oferta Fonemu bardzo mi pasuje i już zrobiłam rezerwację.Dzięki za namiary Odpowiedz Link
okszeja Re: Turnus logopedyczny 13.06.11, 19:57 Witam Też myślę o turnusie logopedycznym. Nie wiem czy jeszcze są gdzieś wolne miejsca. Może podacie namiary na ciekawy turnus? Bardzo ,bardzo proszę! Niedługo wakacje,a ja jeszcze nic nie mam! Pozdrowionka Odpowiedz Link
burbuka Re: Turnus logopedyczny 14.06.11, 21:29 Ja zdecydowałam się na turnus logopedyczny w okolicach Limanowej. Ciekawa oferta bo dużo zajęć i mala grupka tylko 5 dzieci. A i okolica piękna. Jak chcesz to wyślę namiary, ale nie wiem czy są jeszcze miejsca.Pozdrowionka Odpowiedz Link
toslawa Re: Turnus logopedyczny 17.05.11, 14:31 Hmm a znacie osrodek Alan Anna Lange??? Organizują właśnie wyjazd nad morze, ale nic wiecej nie wiem. Był ktoś ??? OLa Odpowiedz Link