Dodaj do ulubionych

MOŻESZ MI POMÓC ?

IP: 192.168.0.* 17.04.02, 21:06
Robię plebiscyt na najpopularniejszą polską wokalistke. podaj 3 swoje typy,
dzięki !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Orni Re: MOŻESZ MI POMÓC ? IP: *.jgora.dialog.net.pl 17.04.02, 21:39
      Znowu?
    • Gość: Mors Re: MOŻESZ MI POMÓC ? IP: 217.11.129.* 18.04.02, 08:25
      moglbys przestac trollowac i po 10 watkow dziennie zakladac na ten sam temat.

Nie pozdrawiam

Mors
    • Gość: Franca Re: MOŻESZ MI POMÓC ? IP: 212.244.188.* 18.04.02, 11:43
      A ja pomogie. W zwiazku z moim debiutem wokalno - tanecznym, zapowiedzianym tu i owdzie, niniejszym
      nominuje siebie. Moje trzy typy to: Franciszka, Franca_czesca oraz Francesca.
      Pozdrawiam,
      Fran
      P.S. Na mnie glosujcie, na mnie. Kazdemu kto odda glos w slusznej sprawie, obiecuje kasete VHS z debiutanckim
      nagraniem i clipem.
      • nonstop Re: MOŻESZ MI POMÓC ? 18.04.02, 13:05
        Niniejszym głosuję na Fran vel Bułgarska Oblubienicę hyhyhy
        (w nadziei, że ten film z Fran na kasecie....no sami wiecie o co mi chodzi
        hihihihi)
        Tak Fran ta, no... kariera
        stoi otworem!
        :-)))))))
        pozdrawiam Najlepszą Wokalistkę Galaktyki!
        non
        • Gość: Franca na Nona to mozna liczyc;) IP: 212.244.188.* 18.04.02, 15:12
          nonstop napisał(a):

> Niniejszym głosuję na Fran vel Bułgarska Oblubienicę hyhyhy
          > (w nadziei, że ten film z Fran na kasecie....no sami wiecie o co mi chodzi
          > hihihihi)
          > Tak Fran ta, no... kariera
          > stoi otworem!
          > :-)))))))
          Stoi otworem mowisz? Czyli frontem do klyenta?
          Dziekuje za wsparcie:)
          Franca
          > pozdrawiam Najlepszą Wokalistkę Galaktyki!
          > non

• Gość: wkamil Re: MOŻESZ MI POMÓC ? IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 12:38
        No to ja głosuje na Franciszke, Francę_czescą oraz Francescę. Kolejnośc przypadkowa, wszystkie są świetne.
        Tylko w kwestii tej kasety VHS... wsadz są sobie w nos, jako gratyfikacji oczekuję tych... no... wiesz czego;) A jeśli nie wiesz, to Ci podam słowa klucze... icq, skaner, zaginione ;))))
        • Gość: franca Re: MOŻESZ MI POMÓC ? IP: 212.244.188.* 19.04.02, 13:05
          Gość portalu: wkamil napisał(a):

> No to ja głosuje na Franciszke, Francę_czescą oraz Francescę. Kolejnośc przypad
          > kowa, wszystkie są świetne.
          > Tylko w kwestii tej kasety VHS... wsadz są sobie w nos, jako gratyfikacji oczek
          > uję tych... no... wiesz czego;) A jeśli nie wiesz, to Ci podam słowa klucze...
          > icq, skaner, zaginione ;))))
          *********************************************************************************
          wsadzam są w nos, wsadzam. dobrze rozumiem o co ci chodzi, ale prosba jakby nie do mnie skierowana. przesle
          dalej, do bezposrednio zainteresowanych - moze w paszcze nie dostaniesz:))
          A kolek mi sie podoba. Ladny;)

• Gość: wkamil Re: MOŻESZ MI POMÓC ? IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 13:36
            > wsadzam są w nos, wsadzam. dobrze rozumiem o co ci chodzi, ale prosba jakby nie
            > do mnie skierowana. przesle
            > dalej, do bezposrednio zainteresowanych - moze w paszcze nie dostaniesz:))
            > A kolek mi sie podoba. Ladny;)
            **********************************************************************************
            Cieszę się, ze Ci się pięknogłosa Franciszko kołek podoba ;) Zawsze to jakiś pozytyw w tej szarej rzeczywistości ;)
            Dobrze rozumiesz o co mi chodzi? Chyba nie do końca, otóż do podanej przeze mnie konfiguracji słów dopisz jeszcze "Franciszka", a będziesz wiedziała bez pudła o co chodzi ;)

• Gość: franca Re: MOŻESZ MI POMÓC ? IP: 212.244.188.* 19.04.02, 13:47

> > wsadzam są w nos, wsadzam. dobrze rozumiem o co ci chodzi, ale prosba jakb
              > y nie
              > > do mnie skierowana. przesle
              > > dalej, do bezposrednio zainteresowanych - moze w paszcze nie dostaniesz:))
              > > A kolek mi sie podoba. Ladny;)
              > *******************************************************************************
              > ***
              > Cieszę się, ze Ci się pięknogłosa Franciszko kołek podoba ;) Zawsze to jakiś po
              > zytyw w tej szarej rzeczywistości ;)
              > Dobrze rozumiesz o co mi chodzi? Chyba nie do końca, otóż do podanej przeze mni
              > e konfiguracji słów dopisz jeszcze "Franciszka", a będziesz wiedziała bez pudła
              > o co chodzi ;)
              >
              ********************************************************************
              To juz lepiej pozostanmy przy tematyce muzycznej:) A wiec drogi wkamilu oraz wszyscy inni zainteresowani: prace
              nad debiutanckim singlem zespolu franciszka&frends sa naprawde na ukonczeniu. Text juz jest, muza tyz, w
              przyszlym tygodniu nagranie oraz clip. Wszystkich zainteresowanych odsylam do mojego menedzera:)
              • Gość: wkamil Re: MOŻESZ MI POMÓC ? IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 13:52
                Zboczenie... od podjętego przeze mnie tematu naturalnie. Ale co uzyskaliśmy? Ja oddałem głos, a gratyfikacji jak nie było tak ni ma!
                Może choć kołek dostanie coś na osłodę? ;)

Kto jest Twym menago? Mam nadzieję, ze lepiej zarządza gotówką, niż co poniektórzy ;)
                • Gość: franca Re: MOŻESZ MI POMÓC ? IP: 212.244.188.* 19.04.02, 14:01
                  Masz racje - cos nie mam do tego menago zaufania. Moze ty bys moim menago zostal? Czy to wystarczajaca
                  gratyfikacja? Poza tym, co poniektorzy sie glosno na czacie wypowiadali, ze menago to moze liczyc na znizke
                  nawet do 50%:)) Czy ja juz Ci mowilam, ze za 20.000 zrobie wszycho?:)))
                  • Gość: wkamil Re: MOŻESZ MI POMÓC ? IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 14:07
                    Mogę się podjąć, a jakże. Ale wiedz, że taki menago to będzie tylko profity czerpał...za dnia i w nocy ;)
                    20.000 zł?????? Bez żartów, niedawno jeszcze wspominałaś, że za 500 zł zrobisz wszystko, a za 550 zł to nawet więcej niż wszystko i nagle taka suma?????
                    Oczekuję wyjaśnień.
                    (kurde 20.000 zł, za tyle to ja bym sobie Nikona F5 kupił, i jeszcze z 5 jakichś topowych obiektywów ;)
                    • Gość: Franca Re: MOŻESZ MI POMÓC ? IP: 212.244.188.* 19.04.02, 14:26

> Mogę się podjąć, a jakże. Ale wiedz, że taki menago to będzie tylko profity cze
                      > rpał...za dnia i w nocy ;)
                      > 20.000 zł?????? Bez żartów, niedawno jeszcze wspominałaś, że za 500 zł zrobisz
                      > wszystko, a za 550 zł to nawet więcej niż wszystko i nagle taka suma?????
                      > Oczekuję wyjaśnień.
                      > (kurde 20.000 zł, za tyle to ja bym sobie Nikona F5 kupił, i jeszcze z 5 jakich
                      Nie, to nie:))) Non daje 12.000 bez zbednych pytan i komentarzy:))))
                      > ś topowych obiektywów ;)

• Gość: wkamil Re: MOŻESZ MI POMÓC ? IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 14:36
                        No masz Ci los, jak non daje 12.000 zł i nie komentuje, to leć do nona, leć leć :)
                        • Gość: franca Re: MOŻESZ MI POMÓC ? IP: 212.244.188.* 19.04.02, 16:04

> No masz Ci los, jak non daje 12.000 zł i nie komentuje, to leć do nona, leć leć
                          > :)
                          *********************************************************
                          Jeszcze sie zastanowie;))))
                          • Gość: wkamil Re: MOŻESZ MI POMÓC ? IP: 2.4.STABLE* / 10.0.0.* 19.04.02, 18:09
                            Taaaa, w końcu decyzja należy do Ciebie ;)

Ale lepiej skup się nad forma głosu, w ramach treningu najlepiej piej: "You make me feel like daaaaaaaacing" ;)
    • Gość: mimika Re: MOŻESZ MI POMÓC ? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.02, 13:21
      tak, ja moge... przejdz sie na onet

(pozostalych przepraszam za przeklinanie)

mimi
      • Gość: Mors Nie pomozemy IP: 217.11.129.* 18.04.02, 13:58
        mimika, jak moglas tak przeklnac tym slowem na 'o' tfu tfu, mam nadzieje ze to
        sie nie powtorzy juz nigdy wiecej hi hi hi ;-))))

Pozdrawiam

Mors
    • Gość: wojtek31 Re: MOŻESZ MI POMÓC ? IP: *.comtica.pl 18.04.02, 14:19
      Ileż razy można ?!
      BTW - to nie ja ;-)) Polskie wokalistki?, to one umieją śpiewać?
      wiem!!! - Urszula Dudziak
      PS
      Jesteś pracownikiem gazety? Serwer obsługujący forum jest wpięty do waszej sieci
      lokalnej? To Ty zarezerwowałeś wszystkie przyzwoite loginy związane z imieniem
      Wojtek? Heh, jak łatwo kogoś znielubić ;-))
      podpisano:
      31
    • Gość: kate1 TAK WOJTKU MOGĘ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.02, 14:38
      TAK WOJTKU!!! MOGĘ CI POMÓC : Klinika Psychiatryczna MABOR ul. Bonifacego 104 w
      Wwie, ewentualnie Centrum Zdrowia Psychicznego tel. 857-90-81 www.centrum-
      psych.com.pl; podobno są nieźli ... może Cię z tego wyciągną.
      • Gość: k2 Re: tak ket ale nie wiem czy nie zapozno:)) IP: 80.48.111.* 19.04.02, 16:57
    • Gość: pralkafrania Re: MOŻESZ MI POMÓC ? IP: 212.244.106.* 19.04.02, 09:20
      Edyta Górniak, Patrycja Markiewicz, Anna Maria Jopek
      • Gość: Mors Re: MOŻESZ MI POMÓC ? IP: 217.11.129.* 19.04.02, 09:43
        a kim sa te osoby , bo ich nie znam ? ;-)) proponuje FUT na forum o muzyce
        <ciekawe czy jest ? > ;-)))

Pozdrawiam

Mors

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka