vladip 11.05.03, 23:37 gdzie się podział ten przybytek? i gdzie ja mam teraz porykiwać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ejsi Re: obora 12.05.03, 00:06 pewnej nocy, zmęczona czuwaniem przysnęłam... spalili obórkę wiosna w pełnym rozkwicie, chyba czas na łąki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: obora IP: *.pai.net.pl 12.05.03, 08:27 vladip napisał: > gdzie się podział ten przybytek? > i gdzie ja mam teraz porykiwać? > Vladip - pokoj 40+ polecam... Goraco polecam ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
rabarbarian Re: obora 12.05.03, 14:38 ...porykiwac czy pokrywac?:) rabarbarian zwany czasem oborborianem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margit Re: obora IP: *.stacje.agora.pl 12.05.03, 15:40 ech, basieczny, wszędzie jak widać etaty likwidują ;-)) hyhyhy hipek_bezetatowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vladip Re: obora IP: *.lodz-retkinia.sdi.tpnet.pl 12.05.03, 19:26 rabarbarian napisał: > ...porykiwac czy pokrywac?:) a to zalezy z kim.. albo kogo.. ale to juz szczegoly znane tylko inseminatorom..:) ale serio pytanie pozostaje aktualne i jak najbardziej oficjalne.. gdzie jest obora i kiedy bedzie znowu? pzdr vladip Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: obora 13.05.03, 04:27 ....o matko jedyna to obore nam zdjeli???/nie bylo mnie na czacie od dawna, ejsiaczku i gdzie my teraz bedziemy przesiadywac???????buuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
ejsi Re: obora 15.05.03, 17:01 ellenai napisała: > ....o matko jedyna to obore nam zdjeli???/nie bylo mnie na czacie od dawna, > > ejsiaczku i gdzie my teraz bedziemy przesiadywac???????buuuuuuu Ellenko, bardzo gościnny jest pokój "rozmowy", potowarzyszymy aaa:). Być może za dwa tygodnie coś się zmieni. pozdrowienia ślę :) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: obora 13.05.03, 09:56 z każdego pokoiku można zrobić oborę... więc róbta gdzie chceta;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margit Re: obora IP: *.stacje.agora.pl 13.05.03, 11:59 pod czym się i hipek łapką podpisze (albo i podstempluje) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rabarbarian Re: obora 13.05.03, 12:22 ...no i probowalismy ale sie ofuczono no:) ale Bień! jeszcze tu k... wrócimy! z Olem!:) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: obora 13.05.03, 12:43 rabarbarian napisał: > ...no i probowalismy ale sie ofuczono no:) nooo taki jest ten świat (czytaj czat), jedni fukajom, inni oborujom... i niech siem tolerujom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dUKE Re: obora IP: w3cache:* / 10.128.252.* 14.05.03, 14:02 a moze by tak nowa oborke wybudowac? ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trusia Re: obora IP: 141.46.231.* 14.05.03, 16:47 Mnie juz dawno na czacie nie bylo, i prosze! tylko mnie zabraknie a juz balagan jakis... qrcze, serio nie ma obory??? nawet nie moge zerknac na czata zeby sprawdzic buuuuuu... ale jak kiedys wroce, to obora ma byc! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: obora 15.05.03, 05:27 ....ja tez chce obory :))))))))))))ktos powie dlaczego zdjeto oborke????tak nie mozna,buuuuuuuuuu, Duczku a gdzie my mozemy sobie zafundowac nowa obore? buuuuuuuuu:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vladip ejsi na prezydenta... 15.05.03, 19:52 na opa znaczy sie... słyszałem że nieoceniona nasza ejsi już rozpoczeła rozmowy z dj na temat odbudowy obory.. więc.. czekamy (tzn ja czekam) i dołączam się w prośbie o reaktywację Odpowiedz Link Zgłoś