Forum Kuchnia Wino
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Golan Heights Winery

IP: *.proxnetwork.com 10.07.13, 09:50
    Czy ktoś wie, gdzie w Polsce mogę nabyć izraelskie wina producenta Golan Heights Winery? Bardzo zależy mi na spróbowaniu którejś z ich pozycji, ponieważ z tego co słyszałem ich wina zdobyły już wiele nagród.
    Obserwuj wątek
      • Gość: anna982 Re: Golan Heights Winery IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.07.13, 10:29
        Znalazłam taką informację:
        „Dom Wina Sp. z o.o. został wyłącznym, polskim przedstawicielem i dystrybutorem izraelskiej winiarni Golan Heights Winery, producenta takich marek jak Yarden, Gamla i Hermon. Golan Heights Winery to jeden z najbardziej utytułowanych i znanych producentów wina z Izraela.”
        ttp://www.hurt.domwina.pl/artykul/aktualnosci/przeboj-z-izraela-w-ofercie-domu-wina
      • Gość: Tomasz Re: Golan Heights Winery IP: *.205.14.193.dsl.dynamic.t-mobile.pl 13.07.13, 12:55
        Jest kilku zawodników w kraju od ponad 20 lat sprzedają w doskonałych cenach te wina i nawet napisy na stronie producenat nic nie dadzą złodzieją tej marki .
        To luzdie siędzący w tym od ponad 20 lat decydują promować tą markę czy inną .
        Dom Wina to hjeny ,które podgryzają niestety padlinę .
        Dobrze poszukasz to znajdziesz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka