Forum Kuchnia Wino
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

No to dopiero "wynalazek"!!!

IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 18.06.02, 20:17
    Co o tym sadzicie:

www.robinwoodhouse.com/home-ing.htm

Prosze poczytajcie i wypowiedzcie sie. Ja jestem nieco zaniepokojony... ale byc
    moze cos w tym jest?
    Obserwuj wątek
      • Gość: GiorgioP Re: No to dopiero IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 18.06.02, 20:40
        Moze by tak to usunac jakos... bo "poszlo" dwa razy. Nie wiem czy sie da)))
      • Gość: Joe_Stru Re: No to dopiero IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 19.06.02, 06:43
        Ale wlasciwie co w tym nowego? Wino zakręcane jest na rynku od lat , tanie
        kupaże też...Chyba ,że czegoś nie doczytałem?
        Co do kapsli i zakrętek - w winach do szybkiego spożycia to może i dobry
        pomysł...jednak , jakoś tak wino niekorkowane staram się mimo wszystko omijać.
        Pewnie siła przyzwyczajenia. Nie potrafie mu zaufać. Nie przepadam też zresztą
        za tymi zatykanymi korkami z silikonu. Chociaż ostatnio piłem Avignonesi Rosso
        (chyba najprostsze tej firmy) , zakorkowane nie-korkiem i było bardzo dobre.
        Polecam , we wrocławiu 60 pare złotych.pzdr.
        • Gość: GiorgioP Re: No to dopiero IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 19.06.02, 08:53
          Tak, nic nowego. To prawda. Ale ten Pan jak widac wprowadza na rynek nie
          tylko "multiblendy" z "dolnej polki". Poza tym dowodzi, ze to jest wybor
          niezwiazany ze strona ekonomiczna przedsiewziecia, i to jest dla mnie dosc
          ciekawe... Avignonesi))) tak, tak - bardzo przyzwoite "Rosso di M.")))

pa
          • Gość: Joe_Stru Re: No to dopiero IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 19.06.02, 11:07
            Gość portalu: GiorgioP napisał(a):

> Tak, nic nowego. To prawda. Ale ten Pan jak widac wprowadza na rynek nie
            > tylko "multiblendy" z "dolnej polki". Poza tym dowodzi, ze to jest wybor
            > niezwiazany ze strona ekonomiczna przedsiewziecia, i to jest dla mnie dosc
            > ciekawe... Avignonesi))) tak, tak - bardzo przyzwoite "Rosso di M.")))
            >
            > pa
            To nie było Rosso di M. To było , po prostu Avignonesi Rosso IGT , ale nie mam
            przy sobie zeszyciku wiec nie wiem dokładnie jakie. Ale i tak bdb. pzdr.

• Gość: GiorgioP Rosso IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 19.06.02, 11:54
              Tym lepiej, jesli bylo dobre))) Gdzie zakup?
              • Gość: Joe_Stru Re: Rosso IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 19.06.02, 13:55
                Gość portalu: GiorgioP napisał(a):

> Tym lepiej, jesli bylo dobre))) Gdzie zakup?
                Vinoteka , Wrocław , ale cema i tak zbójnicka...tak , wiem , te nasze "nie-
                realia...":)))

• docg Obsesja 19.06.02, 09:08
        ten pan ma chyba jakiś kompleks - może w młodości producent korka poderwał mu
        dziewczynę, albo co? Rozumiem, że może swoje wina zamykać jak chce, ale ta
        walka z korkiem nosi znamiona obsesji.
        Jakoś nie wyobrażam sobie otwierania Petrusa za pomocą otwieracza do kapsli
        albo, jeszcze lepiej, o framugę. Zdecydowanie wolę korek.
        pozdrawiam
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka