Gość: Oozie IP: *.sth.shb.se 16.06.03, 16:57 NIE MA GDZIE KUPIĆ!!! Czy ktoś wie dlaczego zniknęło z rynku?? Brandy jest a sherry nie ma ani śladu. A może ktoś wie GDZIE jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panowca Re: Sherry z bodegi XXXXXXXX (censored) 16.06.03, 18:57 ze Sandeman tak się rozdęłł był , że w końcu pękł? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
edyta_cz Re: Sherry z bodegi Sandeman 18.06.03, 11:58 Sherry Sandeman mam u siebie w sklepie. Ale też niestety ostatnie butelki: Medium Dry, Rich Cream Oloroso, Dry Seco Fino. Zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: docg Re: Sherry z bodegi Sandeman IP: 212.160.147.* 18.06.03, 12:19 edyta_cz napisała: > Sherry Sandeman mam u siebie w sklepie. Ale też niestety ostatnie butelki: > Medium Dry, Rich Cream Oloroso, Dry Seco Fino. Zapraszam. ---------> chętnie wpadnę, ale gdzie??? Odpowiedz Link Zgłoś
edyta_cz Re: Sherry z bodegi Sandeman 18.06.03, 12:21 Sklep "Fine Wine & Spirits" ul. Kredytowa 6 w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
kochamwino Re: Sherry z bodegi Sandeman 18.06.03, 12:27 edyta_cz napisała: > Sklep "Fine Wine & Spirits" ul. Kredytowa 6 w Warszawie. Witam nastepna osobe z branzy!!! Szkoda tylko, ze to Carrey:-) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
edyta_cz Re: Sherry z bodegi Sandeman 18.06.03, 12:42 Mój Drogi Kolego! FFirma nie nazywa się Carrey a od nazwiska założyciela - Carey. Po drugie sklep "FW&S" nie jest sklepem Careya, ale PWW. A po trzecie to nie rozumiem z jakiego powodu Ci szkoda? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kochamwino Re: Sherry z bodegi Sandeman 18.06.03, 12:49 edyta_cz napisała: > Mój Drogi Kolego! FFirma nie nazywa się Carrey a od nazwiska założyciela - > Carey. Po drugie sklep "FW&S" nie jest sklepem Careya, ale PWW. A po trzecie to > > nie rozumiem z jakiego powodu Ci szkoda? > Pozdrawiam. Spokojnie!!! Nie unos sie tak bardzo! Ten znaczek: :-) oznacza usmiech! Takze wyluzuj sie troszke. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
edyta_cz Re: Sherry z bodegi Sandeman 18.06.03, 13:00 Ja jestem całkowicie wyluzowana! Tyle tylko, że nie lubię takich tekstów dotyczących mojej Firmy. Mam nadzieję, że jeszcze nie raz fajnie sobie pogawędzimy na forum i nie będzie nikomu przeszkadzało gdzie kto pracuje, bo jedno nas łączy - Lubimy Winko!!!!!!!!!!!1 Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś