Gość: Piotrek74 IP: *.sttspa.it 27.03.08, 18:49 Czy ktos z Panstwa wybiera sie na tegoroczne Vinitaly do Werony? Pytam tak glownie z ciekawosci, bo tu wlasnie mieszkam i cieszylbym sie na spotkanie z rodakami podzielajacymi moja pasje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sstar off@corinto 14.03.09, 14:26 Witam:-) Napiszesz coś może w formie komentarza: www.sstarwines.pl/sample.php?inc=note.php¬e=3349 Ładna dziewczyna... nie? Pzdr, sstar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adamo25 Re: Vinitaly IP: 87.18.124.* 14.03.09, 12:56 Witam!!! Ja się wybieram.fajnie byłoby się spotkać i zamienić kilka słów na temat wina. Ja też mieszkam we włoszech ale jestem "rodakiem" i zawodowo zajmuje się winem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adamo25 Re: Vinitaly IP: 87.18.124.* 14.03.09, 12:56 Witam!!! Ja się wybieram.fajnie byłoby się spotkać i zamienić kilka słów na temat wina. Ja też mieszkam we włoszech ale jestem "rodakiem" i zawodowo zajmuje się winem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek74 Re: Vinitaly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 10:13 Fajnie, że ktoś podbił wątek zamiast tworzyć nowy. Ale w moim przypadku jest już niestety nieaktualny. Dotyczył zeszłorocznego Vinitaly:-) Obecnie niestety już we Włoszech nie mieszkam, a szkoda. Niemniej jeśli ktoś z Was będzie chciał, to mogę coś podpowiedzieć zarówno odnośnie Werony jako miasta jak i o ciekawych miejscach zakupu wina w bezpośredniej okolicy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś