Gość: pavese IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 13:22 wiadomo juz kiedy pojawi sie wreszcie przewodnik BB na 2007/2008? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edyta.czerwonka Re: kiedy nowe bb? 24.05.08, 14:49 Niedalej jak w środę zadałam to pytanie Panu Markowi Bieńczykowi i w odpowiedzi usłyszałam... lipiec, sierpień, ale to nic pewnego jeszcze, bo sa małe poślizgi czasowe... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
shogun_smutku Re: kiedy nowe bb? 24.05.08, 22:17 to ja nie powiem skąd wiem ale też z dobrego źródła... pożyjemy zobaczymy;) im szybciej tym lepiej,o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pavese Re: kiedy nowe bb? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 16:25 No ladnie. A ja slyszalem, ze to mial byc koniec tego miesiaca. W sumie tez z dobrego zrodla. Chcialem przy tym zaznaczyc, ze moje zrodlo nie ma nic wspolnego z wsi ;) Z drugiej strony to odrobine dziwne. Premiera miala byc rzekomo na targach ksiazki tydzien temu. Moze lepiej zrobic z tego 2008/2008? Odpowiedz Link Zgłoś
shogun_smutku Re: kiedy nowe bb? 26.05.08, 22:08 jeśli będzie przez to poszerzony i zaktualizowany do granic możliwości to myślę, że warto poczekać;) Odpowiedz Link Zgłoś
t.o.m.e.k Re: kiedy nowe bb? 27.05.08, 13:27 shogun_smutku napisał: > jeśli będzie przez to poszerzony i zaktualizowany do granic > możliwości to myślę że warto poczekać;) A będzie??? Ostatnie wydanie i tak już było grubsze od pierwszego... No ale czekajmy. Cierpliwość jest (ponoć) cnotą ;) Odpowiedz Link Zgłoś