Gość: art tu IP: *.witkowo.sdi.tpnet.pl 04.11.03, 08:19 Czy możecie mi podrzucić parę adresów sklepów z dużym wyborem win? Który z supermarketów ma najlepszą ofertę? Pozdrawiam wszystkich zakochanych... w winach! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spol Re: Sklepy w Poznaniu 04.11.03, 09:41 Jeden jedyny sklep, jaki znam w Poznaniu to Enoteca Tre Bicchieri na ul. Szewskiej. Polecam serdecznie - to mój wujek ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
d_a Re: Sklepy w Poznaniu 05.11.03, 10:18 Również goraco polecem. Zdecydowanie większość konsumowanego przeze mnie wina nabywam tamże - to chyba też mój wujek ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art tu Re: Sklepy w Poznaniu IP: *.witkowo.sdi.tpnet.pl 05.11.03, 19:07 Dzięki. Odwiedzę niebawem. A co byś polecał w cenach do 50-60 PLN? Odpowiedz Link Zgłoś
ducale Re: Sklepy w Poznaniu 05.11.03, 19:17 W tych cenach to pewnie poleci Ci wlasciciel jakąś Francję, podobno na haslo " bordeaux uber alles" daje z miejsca rabat 10% sprawdź i napisz co kupileś Odpowiedz Link Zgłoś
docg Re: Sklepy w Poznaniu 06.11.03, 08:14 art, nie rób tego, Ducale żartował w okrutny sposób.... właścicielowi sklepu - gdyby pochodził z kieleckiego - na dźwięk słowa Francja otwierałby się raczej scyzoryk w kieszeni. W rzeczywistości ma on na takich klientów zapewne schowaną pod ladą gazrurkę albo bejsbola :-)) Lepiej powiedz, że zamierzasz zostać miłośnikiem win włoskich... zresztą zobacz, co stoi na półkach, a potem sie odzywaj :-)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art tu Re: Sklepy w Poznaniu IP: *.witkowo.sdi.tpnet.pl 06.11.03, 08:24 Domyśliłem się z nazwy, że to "Włoch" ;-) Podobno jest jakaś winoteka na Garbarach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: achu Re: Sklepy w Poznaniu IP: *.visp.energis.pl 09.11.03, 15:30 W Nowym Starym Browarze ( tam gdzie są wszyscy )otwarło nowy sklep z winami i przyborami sommelierskimi , na parterze po lewej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art tu Re: Sklepy w Poznaniu IP: *.witkowo.sdi.tpnet.pl 09.11.03, 20:32 Dzięki, będę jutro :)) Odpowiedz Link Zgłoś