Gość: Ann IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.08, 10:00 kina.krakow.pl/film/5656.html Ktoś się wybiera, ktoś już widział? Podzielcie się informacją czy warto i czy to bardziej dla miłośników czeskich filmów czy wina ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: albuquerque Re: Dla miłośników wina i czeskich filmów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.09, 13:29 Widziałem ten film wczoraj. Zabawna komedia z morawskim winem w tle zakończona życiową puentą. Cudowne morawskie ladszafty, które widziałem w ubiegłym roku (warto zatrzymać się w Mikulovie i odwiedzić miejscowy skład win/wine bar). Może nieco sielankowe obrazy pracy w winnicy. Fajny film na niedzielny wieczór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barolo Re: Dla miłośników wina i czeskich filmów IP: *.aster.pl 25.01.09, 16:09 Bardzo fajny i przyjemny filmik, dla publiczności od 18-100 lat Odpowiedz Link Zgłoś
bacchus1 Tereza Voriskova 25.01.09, 17:54 Film sympatyczny, niezobowiązujący i momentami zabawny. Ale dla Terezy Voriskovey (odtwórczyni roli Klarki) mógłbym oglądać ten film na okrągło :) może założe funclub :) jak to odpowiedział jeden z bohaterów na pytanie: "jaka to jest zdrowa kobieta" - "to ta co z rana sięga po kieliszek wina" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chablis Re: Tereza Voriskova IP: 217.116.102.* 25.01.09, 18:06 uuu łaaa (właśnie sprawdziłem w googlach)...toż ja się bez oglądania filmu piszę do takiego funclubu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
globtroter.org Re: Tereza Voriskova 25.01.09, 19:10 Ogladalem film wczoraj. Polecam, bardzo fajny. No i Czesi potrafili zrobic sobie niezla reklame. Trzeba bedzie udac sie na Morawy :o) Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
al9 z przyjemnością informuję 25.06.09, 11:32 ze film jest juz na dvd GORĄCO polecam... al Odpowiedz Link Zgłoś