xiv 24.10.07, 18:57 Przy codziennym zmaganiu z kaloriami popełniłem co następuje: www.londyn.org.uk/blog/xiv/nadwaga-i-niedowaga-nigdy-nie-jest-dobrze To kto jeszcze się odchudza przed Xmas? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ralph Anoreksja, wszędzie anoreksja IP: *.bb.sky.com 24.10.07, 19:29 Nie udało mi się zauważyć czy w UK jest taka paranoiczna histeria na punkcie anoreksji jak w Polsce. Wystarczy popatrzeć na dowolne zdjęcie chudej modelki albo chociaż szczupłej zgrabnej dziewczyny na polskim portalu, żeby znaleźć pod nim bardzo nieprzyzwoite i wręcz wulgarne komentarze internautów pod jej adresem. Szczupłość lub chudość jest kojarzona wyłącznie z anoreksją i niektórych nie przekonają żadne argumenty, że istnieją dziewczyny, które są naturalnie chude i nie mogą w żaden sposób przytyć mimo obżerania się . Moja żona, a także moja najlepsza kumpela są właśnie takimi naturalnymi chudzielcami i mają dość wytykania palcami i słuchania że powinny więcej jeść, bo kobieta powinna mieć krągłości. Czy ktoś zwrócił uwagę jak jest w UK? Przez 2.5 roku udało mi się zobaczyć jedynie trzy chude Angielki, więc nie mam pojęcia jak są traktowane. Odpowiedz Link Zgłoś